![]() |
#1861 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Masters Academy
Świat: Harmonia
Poziom: 29
Skille: 67\66
Poziom mag.: 4
|
![]() Dobrze ze padłeś stonek lurujesz potwoty i muj kumpel padl przez ciebie i ja omalo nie dedłem
A teraz muj ADV i loot z beho moze to slaby item ale to 1 beho wiec hyba dobrze ![]() ![]() Dodaje ze mam 29 lvl i to ze mam napisane ze mam skile 70\70 bede miec a 30 lvl no cuż ![]() ![]() I jeszcze jedno pytanie Bezel jak staliscie tam u gury i czekaliście na resp nie chcial sie zrepisc?? i dlatego poszliscie na duł ?? pytam sie bo tez bylem tam na gs'h i gdy stanelismy u gury to sie nie respil i niewiem czy teraz sie bloczy resp tam stojac czy zle sie ustawilismy sie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1862 | |||
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() Cytuj:
jest napisane, że afkowanie jest zabronione i za to są bany. A, że nie było GM'a online, luruje się. Słaby jesteś ![]() Cytuj:
Cytuj:
Edit@: To dziecko up się dzisiaj tu zarejestrowało i chciał postów nabić i temat sobie wymyślił. Idź na forum Onetu posty pisz, tam się spotykaja tacy jak Ty. Rysio z Klanu etc. Hihihi: Name: Smierdziaca Runka ---> czy ten nick nie kojarzy się z postacią magiczną? Profession: Knight Ale ta rzecz mnie rozbija najbardziej: Guild membership: Elder Druid of the Masters Academy Poprostu sikam ![]()
![]() ![]() ![]() Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 18-03-2006 o 22:40. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik forum
|
![]() lol nie masz sie o co czepić to sie czepiasz o ort a nick nie ja mam inny lolku do 30lvl brakowalo mi niewiele ale ty masz racje ze nie powinienem dawac 30 lvl ze mam se skialmi tez przesadzilem a to ze ty lurujesz potwory potwierdzi pare osub ja znam osobiscie 2 takich ludzi i sam jestes dziecko lool nie mam zamiaru sie kucić sie z toba bo niei do tego sluzy forum tylko powiedzialem ze lurujesz potwory co do tego ze wysmiales mnie za loot z beho jak powiedzialem to pierwesz beho wiec th sword nie jest zlym lootem ty zapewne chodzisz na demony i lotujesz codzienie MPA lol leadr sie pomylil i jestem Elderem i co lol zaraz to zmieni i bedzie git tylko ze leader ma bana juz skile i lvl sa takie jak naprawde
i jeszcze jedno slowo do tego za ja zrobilem konto po to by nabic posty lool litosci moze ty jest takim **** ja zrobilem po to by ss zamieszczać Ostatnio edytowany przez Drag Sonix - 18-03-2006 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2006
|
![]() Siemka!
wczoraj tez bylem na gs'ach, 3h blooczylem i chu. z grzybnia wylecial tylko p amulet, 3 plate arm,time ring i jakies inne duperele i jak sie stoi u gory to sie nie bloczy respa! lol my tam ciagle bylismy i przychodizl co jakies 3mins. NIe robilem zadnej foty, ale nagralem filma, niedaje bo i tak chyba nikt nie sciagnie xD Ja przewaznie afkuje jak skilluje, a nie uzywam macro -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() Jeżeli chcesz pomóc wrócić do pełni zdrowia psychicznego użytkownika Drag Sonix wyślij sms o treści "ortografia" pod numer 6666. Wysyłając smsa pomagasz dziecku choremu na dysleksje posuniętą tak daleko, że nikt jej nie kontroluje. Faktycznie, Beholder na 30lvl to wyczyn -.- GRATZ ziom, jesteś moim idolem, nie wiem jak tego osiągnąłeś. Ja moge mieć ~100 osób, które powiedzą, że "lejesz wode". Szkoda gadać, debil
![]() @edit: 23:07 Drag sonix: lolku 23:08 Drag sonix: wejdz na forum i opacz ze wszysko co do skili poprawiel i lvl zebys nie twierdzil ze naciagm 23:08 Drag sonix: a co do nicku mam inny 23:09 Drag sonix: co noobie nawet nie odpiszesz 23:09 Drag sonix: jak bym zrobil zdjecie wtedy jak mi lurnoles to bys mial Szkoda ![]() Przez takie dzieci Tibia sie ***ie, tacy powinni do szkoły chodzić i pracować na ORTOGRAFIĄ! a nie ślęczeć nad komputerm -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
-.- moze jest dyslektykiem!? Prosze o usuniecie gornego komenta, bo uwazam ze jest on niepotrzebny i nie jest na temat o.O Jak ja bym mial taki lvl jak fusek np. tu juz dawno bym dl'e bloczyl xD od 40 lvl zaczynam! PS: jak usuniecie gornego komenta to mojego tez usuncie! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Użytkownik forum
|
![]() a ty jestes prze we wszystkim i umiesz ortografie i masz bana za macro Banished: until Mar 29 2006, 20:59:35 CET because of macro use hahahaha
![]() i nie masz sie czego trzepic to sie przywaliles do mojeje ortografi ![]() Ostatnio edytowany przez Drag Sonix - 19-03-2006 o 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() @stonek
wedlug tibia rules czlowiek moze stac 15 minut legalnie a potem bez reakcji oprocz czarow jest uznany ze uzycie bota- chyba ze samemu sie wyloguje auto kickiem stales przy nich 16 minut? watpie... lurer na pal! ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik forum
|
![]() Gz wykonania Questu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Poziom: 13
|
![]() Taa, ani jeden ani drugi wieku nie poda a od dzieci siebie nawzajem wyzywaja ;] Nie ciagnijcie tego tematu na forum bo i tak wam posty usuna ...
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik forum
|
![]() masz racje ja juz nie mam zamiaru sie klucic na tym forum i przede wszytkim zalogowalem sie dzis pierszy raz wiec nie bede robil awantury na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Zbanowany
|
![]() Bravo!! nice quest xD
Propnuje o usuniecie tyck kilku bezsensownych komentow od tego jest priv, a jak ktos tu pisze takike cos to chyba probuje cos udowodnic, ale niewiem co -.- PS: co do stonka. to ja tez chcialem nieraz tam skillowac kolo mino(2 razy chyba bylem tam skillowac), ale ja czesto afkuje wiec wiedzialem, ze taka sytuacja mogla zaistniec, juzu mi nie chodzi ze to stonek musialby ropnac, ogolnie mowie! Ostatnio edytowany przez bimb - 19-03-2006 o 07:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() ja sie nie kloce ja tylko adwokat :! ;dddd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik forum
|
![]() GZ vorden wand of inferno i d hammer z dl'i nie bylo lootu szkoda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Profesja: Druid
|
![]() Chyba opłacalny był ten hunt, też tam czasami expie z kumplami i do tego wbiłem tam 40
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Profesja: Druid
|
![]() Dokonywałem dużej tranzakcji pieniężnej, gdy wracalem prez przypadek wbilem sie na ghost-ship, nie mialem eq mialem tylko kaske. Fartem przeżyłem te akcje zostalo mi 107 hp a moglem stracic prawie 40 k.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pronto - 19-03-2006 o 12:13. |
![]() |
![]() |