![]() |
#1861 | |||||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
btw2. miales tu juz nie zagladac ;/ milo? przypominam ze ty zaczales, ja tylko poprosilem zeby wylaczali light hacka gdy robia screeny oO Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 02-07-2006 o 14:54. |
|||||||||||||||
![]() |
|
![]() |
#1863 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
chcialo, chcialo ;] Cya Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 02-07-2006 o 15:10. |
||
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Saojen
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Ok, ok
chcialo ci sie pisac takiego dlugiego posta lol? Dzisiaj wyjezdzam, za tydzien bede chcialbym zyczyc wszystkim udanych wakacji Cya in next week ![]() @edit: juz sie dobrze zapowiadalo Killed at Level 35 by Soeder Name: Soeder Sex: male Profession: Elder Druid Level: 101 World: Valoria Residence: Edron Guild membership: Destructor of the Swat Team Last login: Jul 02 2006, 14:36:00 CET Comment: Here in defiance of tyranny. ~3rd druid to lvl 80 on Valoria~ ~3rd druid to lvl 90 on Valoria~ ~3rd druid to lvl 100 on Valoria~ ~1st druid to be me~ Proud to be the highest druid on the lands of Valoria. Account Status: Premium Account fragment rozmowy 14:51 Thor Tory: why u kill me? 14:51 Soeder: for loot 14:51 Thor Tory: u get f axe -.- skillowalem wiec tylko f axe polecial w sumie to dumny sie czuje ze taki lvl mnie ujebal lol nno coz taka juz Valoria..
![]() Ostatnio edytowany przez Gandalf of Gray - 02-07-2006 o 15:35. |
![]() |
![]() |
#1865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Ah ten Ufo
![]() @Gandalf , co do inny to mi się narazie chce expić ale już wolno idzie ![]() oO widze soederowi nudziło się ![]() ![]() ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
![]() No i padlem na dl'u
![]() Combo za 550+ i nawet nie zdazylem zaplakac:/ Ale to mnie tylko zmotywuje buahahahaha ![]() ![]() ![]() ![]()
#1867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Saojen
Profesja: Paladin
|
![]() @ citrus widze ze mielismy obaj tego pecha
![]() ;/ wracam za tydzien z nowa sila ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Gandalf of Gray - 02-07-2006 o 16:39. |
![]() |
![]() |
#1868 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() Cytuj:
Ja sie prosilem?sorry... ale mysle ze to ich sprawa co uzywaja a nie twoja? Beda mieli Hacka ich sprawa.. takie jest moje zdanie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
|
![]() Porcja screenków ode mnie:
Kto ma za duzo kasy w tibji ![]() ![]() ![]() Tutaj hunt z Bartkiem... ![]() Na poprzednim dlu (zarazem pierwszym padl BArtek ;/dl przerzcuil sie na mnie bartek za nim poszedl a on na niego i walnal z lapy gfb i z pyska :/) Ostatnio edytowany przez Miszczu - 02-07-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
#1870 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
piekne czytanie ze zrozumieniem Cytuj:
Cytuj:
Napisalem zeby sobie uzywali jak chca, nie moja sprawa, ale zeby go wylaczali podczas robienia screenow (wyjasnie dla ciebie specjalnie: jesli wie ze za chwilke wyskoczy mu taki bialy napisik "you advanced~" to moze wylaczac light hacka na minutke, zrobic screena i znowu wlaczyc, teraz rozumiesz?) A ty zes zaczal mnie wyzywac od oslow <rotfl> .... Btw. ty wogole przeczytales mojego posta w ktorym pisalem zeby nie robili screenow z LH, czy kolezka z piaskownicy ci o nim powiedzial? :/ |
|||
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() Omg , przestańcie się kłucić ! Wy macie problemy ... :/
To temat do ss'sów a nie do kłótni . Sam bym dał ss'ska ale wszystkie exp zajęte ![]() Bartek , niepotrzebnie poszliście na dla , na tym lvlu nie bardzo ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1872 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Cytuj:
A co do kłutni to mie ona wali Xd
![]() |
#1873 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Texas
Stan: Początkujący
Imię: Horzym
Profesja: Elite Knight
Poziom: 111
Skille: 73/49
Poziom mag.: 4-
|
![]() Cytuj:
Na bank-.- |
|
![]() |
![]() |
#1874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
![]() @ Metal
Ja chcialem zobaczyc jakie hity cedzi, i tak wiedzialem ze dzisiaj padne, nie wiem skad ale wiedzialem ![]() ![]() ![]() ![]() Yours Citrus
Wyrwij murom zeby krat Zerwij kajdany, polam bat A mury runa, runa, runa I pogrzebia stary swiat! Ostatnio edytowany przez citrus - 02-07-2006 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() hahahahah PWN3D XDDDDDD
(ten dlugi post Ufo) HUE HUE HUE XDD!! no i gz Horz~~ ;p |
![]() |
![]() |
#1876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No i wróciłem od babci
![]() Posty przeczytane wszystkie. Gratz All to po pierwsze. Po drugie: jak zwykle się kłócą ![]() Coraz więcej ludzi widzę, że na forum. Bym pokomentował różne posty, ale mi się nie chce ![]() OK, a na forum siedzę tylko dzięki kochanemu keyloggerowi ![]() Ok idę pograć troche w Fife 2006 World Cup Francja do boju !!! A Brazylia i Niemcy do domu !!! Wiedziałem, że tak będzie bo zawsze zwyciężają lepsi ![]() Pozdro for all. Nie wasz Simor'ek @EDIT: Jutro dam nowego avatara bo ten jest sux ![]()
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 02-07-2006 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#1877 |
Użytkownik Forum
|
![]() nono gz all scrn
![]() a odemnie chyba tak predko neizobaczynie scrnow. why? bo mnie cochiwle scigaja swaty nawet niewiem czemu jeden mowi ze zato ze pomagam boundom( ahhahahahahahhahahahaha Ok) a 2 mowi ze tak dla zabawy ehhh szkoda ze niegram na innym servie.. nowej postaci niezrobie bo szkoda mi czasu zmarnowanego na valori(only valoria in my hearth ![]() no coz ktos tam pisal ze na valorii niemozna byc neutralnum i ma racje ![]() a i doszly mnie sluchy ze to ty Horzym powiedziales swatom ze ja jestem z boundami wiec wielkie dzieki(jezeli to nie ty to sry ![]() wiec cya ![]() ![]() zycze wszystkim abyscie wytrwali na valorii ale wedlug mnie i tak dlugo tu niepogracie ![]() Gasval bij lvl! po wakacjach masz byc 70 lvl min ![]() ![]() ![]() ok to tyle jak cos zapomnialem to napisze to pozniej ![]() ![]() Yours Mate~ Still neutrual ......
![]() AHAAHHAHAHA !!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens Ostatnio edytowany przez Mateomens - 02-07-2006 o 21:46. |
![]() |
![]() |
#1878 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zacznijmy od tego ... Francja do domu! Jak już Brazylia odpadła to niech chociaż Niemcy wygrają :> A ty miałeś haka? Czy to znowu twój głupi joke? Kim now będziesz grał? Horzym ... to Ty z ucha strzaliłeś? ;D Pozdro~ Xd
![]() |
#1879 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1880 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
heh wiesz juz gadalem ze zwatem gadal moj leader mieli naszej gildi nieruszac i co? zonk.... Fixuku gadala z Arf Arfem chcial zebym wylecial z US ale Fixuku pogadala i dal mi spokoj... a my wogole niechcemy do wojny dolonczyc wiec wiesz... ale wy nas tylko prowokujecie ... wiem wiem powiesz ze tak niejest ale ok ... i choc bedziecie nas zabijac my niepojdziemy do bound any do swat chcemy byc neutrual.... a tak wogole przypadkiem to czy ty niechcesz zebym doszedl do bound? .... wiesz for your sure niechce dolanczac do wojny ktora nigdy niebedzie miala konca .... Yours Mate~