|
|
#1861 | |||||||||||||||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
btw2. miales tu juz nie zagladac ;/ milo? przypominam ze ty zaczales, ja tylko poprosilem zeby wylaczali light hacka gdy robia screeny oO Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 02-07-2006 o 15:54. |
|||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
#1863 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
chcialo, chcialo ;] Cya Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 02-07-2006 o 16:10. |
||
|
|
|
|
#1864 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Saojen
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
|
Ok, ok
chcialo ci sie pisac takiego dlugiego posta lol? Dzisiaj wyjezdzam, za tydzien bede chcialbym zyczyc wszystkim udanych wakacji Cya in next week ![]() @edit: juz sie dobrze zapowiadalo Killed at Level 35 by Soeder Name: Soeder Sex: male Profession: Elder Druid Level: 101 World: Valoria Residence: Edron Guild membership: Destructor of the Swat Team Last login: Jul 02 2006, 14:36:00 CET Comment: Here in defiance of tyranny. ~3rd druid to lvl 80 on Valoria~ ~3rd druid to lvl 90 on Valoria~ ~3rd druid to lvl 100 on Valoria~ ~1st druid to be me~ Proud to be the highest druid on the lands of Valoria. Account Status: Premium Account fragment rozmowy 14:51 Thor Tory: why u kill me? 14:51 Soeder: for loot 14:51 Thor Tory: u get f axe -.- skillowalem wiec tylko f axe polecial w sumie to dumny sie czuje ze taki lvl mnie ujebal lol nno coz taka juz Valoria..
Ostatnio edytowany przez Gandalf of Gray - 02-07-2006 o 16:35. |
|
|
|
|
#1865 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
Ah ten Ufo
( w pozytywnym znaczeniu )@Gandalf , co do inny to mi się narazie chce expić ale już wolno idzie ![]() oO widze soederowi nudziło się Taka Valoria ![]() ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
|
|
|
|
#1866 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
No i padlem na dl'u
Combo za 550+ i nawet nie zdazylem zaplakac:/ Ale to mnie tylko zmotywuje buahahahaha ![]()
|
|
#1867 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Saojen
Profesja: Paladin
|
@ citrus widze ze mielismy obaj tego pecha
taki zaszczyt pasc ;P;/ wracam za tydzien z nowa sila ![]()
Ostatnio edytowany przez Gandalf of Gray - 02-07-2006 o 17:39. |
|
|
|
|
#1868 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
Cytuj:
Ja sie prosilem?sorry... ale mysle ze to ich sprawa co uzywaja a nie twoja? Beda mieli Hacka ich sprawa.. takie jest moje zdanie ![]() |
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Użytkownik Forum
|
Porcja screenków ode mnie:
Kto ma za duzo kasy w tibji ![]() ![]() ![]() Tutaj hunt z Bartkiem... ![]() Na poprzednim dlu (zarazem pierwszym padl BArtek ;/dl przerzcuil sie na mnie bartek za nim poszedl a on na niego i walnal z lapy gfb i z pyska :/) Ostatnio edytowany przez Miszczu - 02-07-2006 o 17:48. |
|
|
|
|
#1870 | |||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
piekne czytanie ze zrozumieniem Cytuj:
Cytuj:
Napisalem zeby sobie uzywali jak chca, nie moja sprawa, ale zeby go wylaczali podczas robienia screenow (wyjasnie dla ciebie specjalnie: jesli wie ze za chwilke wyskoczy mu taki bialy napisik "you advanced~" to moze wylaczac light hacka na minutke, zrobic screena i znowu wlaczyc, teraz rozumiesz?) A ty zes zaczal mnie wyzywac od oslow <rotfl> .... Btw. ty wogole przeczytales mojego posta w ktorym pisalem zeby nie robili screenow z LH, czy kolezka z piaskownicy ci o nim powiedzial? :/ |
|||
|
|
|
|
#1871 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
|
Omg , przestańcie się kłucić ! Wy macie problemy ... :/
To temat do ss'sów a nie do kłótni . Sam bym dał ss'ska ale wszystkie exp zajęte ![]() Bartek , niepotrzebnie poszliście na dla , na tym lvlu nie bardzo ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
|
|
|
|
#1872 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
Cytuj:
A co do kłutni to mie ona wali Xd
|
|
|
#1873 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Texas
Stan: Początkujący
Imię: Horzym
Profesja: Elite Knight
Poziom: 111
Skille: 73/49
Poziom mag.: 4-
|
Cytuj:
Na bank-.- |
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
@ Metal
Ja chcialem zobaczyc jakie hity cedzi, i tak wiedzialem ze dzisiaj padne, nie wiem skad ale wiedzialem to lepiej na dlu a nie kicka na sliamch dostac nie? Założylem sie z qmplem że w teamie 2 osobowym zrobimy dla, qmpel wygral 2 dychy wczesniej na 34 lvlu zbloczylem dla ale tam strzelalo 3 magów z hmmkow i 2 aplkow dyst85+ Koniec użalania się nad rozlanym piwem, ide skile bić(ponizej 75/75 się ze slima nie ruszam), stay tuned...Yours Citrus
Wyrwij murom zeby krat Zerwij kajdany, polam bat A mury runa, runa, runa I pogrzebia stary swiat! Ostatnio edytowany przez citrus - 02-07-2006 o 21:34. |
|
|
|
|
#1875 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
hahahahah PWN3D XDDDDDD
(ten dlugi post Ufo) HUE HUE HUE XDD!! no i gz Horz~~ ;p |
|
|
|
|
#1876 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
No i wróciłem od babci
Jutro zabieram się za exp.Posty przeczytane wszystkie. Gratz All to po pierwsze. Po drugie: jak zwykle się kłócą Coraz więcej ludzi widzę, że na forum. Bym pokomentował różne posty, ale mi się nie chce ![]() OK, a na forum siedzę tylko dzięki kochanemu keyloggerowi Dzięki keyOk idę pograć troche w Fife 2006 World Cup Francja do boju !!! A Brazylia i Niemcy do domu !!! Wiedziałem, że tak będzie bo zawsze zwyciężają lepsi ![]() Pozdro for all. Nie wasz Simor'ek @EDIT: Jutro dam nowego avatara bo ten jest sux Nie po to pacc kupowałem.
Ostatnio edytowany przez Domis - 02-07-2006 o 22:01. |
|
|
|
|
#1877 |
|
Użytkownik Forum
|
nono gz all scrn
bartek szkoda ze padles ;/a odemnie chyba tak predko neizobaczynie scrnow. why? bo mnie cochiwle scigaja swaty nawet niewiem czemu jeden mowi ze zato ze pomagam boundom( ahhahahahahahhahahahaha Ok) a 2 mowi ze tak dla zabawy ehhh szkoda ze niegram na innym servie.. nowej postaci niezrobie bo szkoda mi czasu zmarnowanego na valori(only valoria in my hearth ).no coz ktos tam pisal ze na valorii niemozna byc neutralnum i ma racje teraz jest mi glupio bo pisalem ze jednak da rady takim byc ... no coz moja glupota o0a i doszly mnie sluchy ze to ty Horzym powiedziales swatom ze ja jestem z boundami wiec wielkie dzieki(jezeli to nie ty to sry )wiec cya przez wakacje niepogram bo jade nad morze wiec i tak czy tak bym neibil lvla ![]() zycze wszystkim abyscie wytrwali na valorii ale wedlug mnie i tak dlugo tu niepogracie ![]() Gasval bij lvl! po wakacjach masz byc 70 lvl min no chyba ze bedziesz ginal on Swatow/Boundow... btw jak bedziesz mial problemy z boundem to daj mi msg na pm sproboje ci pomocok to tyle jak cos zapomnialem to napisze to pozniej cya and take caree all ![]() Yours Mate~ Still neutrual ......
![]() AHAAHHAHAHA !!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens Ostatnio edytowany przez Mateomens - 02-07-2006 o 22:46. |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Zacznijmy od tego ... Francja do domu! Jak już Brazylia odpadła to niech chociaż Niemcy wygrają :> A ty miałeś haka? Czy to znowu twój głupi joke? Kim now będziesz grał? Horzym ... to Ty z ucha strzaliłeś? ;D Pozdro~ Xd
|
|
|
#1879 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
#1880 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
heh wiesz juz gadalem ze zwatem gadal moj leader mieli naszej gildi nieruszac i co? zonk.... Fixuku gadala z Arf Arfem chcial zebym wylecial z US ale Fixuku pogadala i dal mi spokoj... a my wogole niechcemy do wojny dolonczyc wiec wiesz... ale wy nas tylko prowokujecie ... wiem wiem powiesz ze tak niejest ale ok ... i choc bedziecie nas zabijac my niepojdziemy do bound any do swat chcemy byc neutrual.... a tak wogole przypadkiem to czy ty niechcesz zebym doszedl do bound? .... wiesz for your sure niechce dolanczac do wojny ktora nigdy niebedzie miala konca .... Yours Mate~
|