![]() |
#1861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Gra jeszcze jedi the wolf? albo rine?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grooke the second
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Loyal Assassins
Świat: Obsidia
|
![]() @edwardmatiz
grają obydwaj @roman spokojnie to tylko gra ![]() możesz już na calassie nurkować? i czy byłbyś w stanie mi zhostowac orc fort. quest? jak tak to za ile? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
|
![]() łół a co takiego Ma Roman ze jest taki bogaty??? eq warte 400k i Royal axe pewnie z areny i to jest brane jako bogacz???? ze niby Allegro?
to kim ja jestem? chyba jakims szejkiem Bruneji czy cos?;D to ja tam jakies sccreny wrzuce sobie tak for fun ![]() Jakis Kretyn nalurowal,Jak sie dowiem kto to pewnie zabije ![]() ![]() A tu sobie poszedlem dobic lvlek ![]() a tu sccren z przed paru dni. Ze tak to ujme Nie Dalem Rady ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kuan Ti - 07-01-2008 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Guest
|
![]() [quote=Kuan Ti;1831161]łół a co takiego Ma Roman ze jest taki bogaty??? eq warte 400k i Royal axe pewnie z areny i to jest brane jako bogacz???? ze niby Allegro?
to kim ja jestem? chyba jakims szejkiem Bruneji czy cos?;D Zgodze sie z vylkano, nie jestem bogaty, nawet niemam sca, mpa i nawet niemam softow, a 2 addoniki za 400k i jeden za 900k to w okolo rok gry to nie jest majatek... |
![]() |
![]() |
#1865 |
Guest
|
![]() Hmm . . . toć chyba każdy ponad 60lvl knight ma dużo kasy tak? z reguły jest tak że knight expi sobie na żółwiach, mintwalin itp. z czego spada eq itp. chcecie mieć tyle samo kasy to wy*******ać na mintwalin pozbierać loota i będziecie mieli na outfity i eq.
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Poznan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: OoW
Świat: Obisdia
Poziom: 50~
Skille: n/c
Poziom mag.: 52
|
![]() haha Arha spokojnie
![]() ja tylko osie doczepiłem do Romana ze na bocie pewnie jedzie bo bez paska screeny itp ale on podobno na "full screenie" gra bo ma 5 cm więcej na pól backpacka ![]() ![]() ![]() Kokos Keep Going ![]() ![]() Arha good luck w wojnie !! (nie wiem po co ci to ale szczescie ci sie przyda ![]() Ostatnio edytowany przez Sionex - 07-01-2008 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maly farcik
![]() ![]() ![]() ![]() i lvl ![]() ![]() wiem sa duze odsetpy miedzy zdjeciami nie bede robil tak duzych wyciec Ostatnio edytowany przez Rewisim - 08-01-2008 o 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() 1 pytanie
czy tam naprawdę są analfabeci oraz noobki :| wiem jestem neewbie na obsidi ale jak gram od 5 lat w tibie to tylko na harmoni widziałem taki chamstwo (non-pvp) jak zdjęcia to zdjęcia ![]() [img=http://img341.imageshack.us/img341/4029/lllllllqr8.th.png] czemu pisze że jestem nowy na forum -.- moja data dołączenia mówi co innego Ostatnio edytowany przez Shea - 08-01-2008 o 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1870 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
|
![]() Roman no spoko botujesz to botujesz nie to nie proste.. tylko po prostu sie spytałem i tak 98% ludzi na obsidi to boterzy znam nawet takich co bez bota z dp nie wychodzą
![]() Hail and Kill _/ @ up stare te ssy chyba ![]() Ostatnio edytowany przez Sionex - 08-01-2008 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Guest
|
![]() Niewazne.......................................
Ostatnio edytowany przez Romas1 - 08-01-2008 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#1873 |
Guest
|
![]() huhu yea
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz then xDD
ale za to pekuejsz za cala reszte ![]() co do romana to no coment .. What goes around comes around and Arounddd ... coem and back around ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Guest
|
![]() ja pkuje? ... d;
|
![]() |
![]() |
#1876 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Roman no spoko botujesz to botujesz nie to nie proste.. tylko po prostu sie spytałem i tak 98% ludzi na obsidi to boterzy znam nawet takich co bez bota z dp nie wychodzą no to gratuluje ze należnych do tych zacnych 2% "
@ Roman moze i nie botujesz ale z czytaniem ze zrozumieniem to problemy lekkie masz :> .. juz mi sie nichce z toba pisac Bye. Kokos akorat twoj argument mnie nie przekonal lol XD Arha Retired? :> ja bym skoczyl znowu posiac spustoszenie :_) nawet by sie cel znalazl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: Głowaczów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pall of Peace
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Obecnie botuje na Securze xD
Poziom: 70
Skille: 83/65
Poziom mag.: 16
|
![]() Coś ode mnie
![]() A tu lvlik i nareszcie e-speary mogę robić ![]() ![]() @offtop Co trzeba zrobić aby dodać duże zdjęcia?
[CHAR]Pall of Peace[/CHAR] [CHAR]Kaktus Bonecrusher[/CHAR]- old char Ostatnio edytowany przez Kaktus92 - 10-01-2008 o 13:46. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Imię: Tiriuskio Seragin
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 115
Skille: 85/80