|
|
#1861 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
Cytuj:
Tobie tez GRATZ....Ech szkoda, ze ja nie umialem pvp, moze wtedy polacy by mnie nie zabili ![]() Pozdrawiam ps. Shorti odnosnie naszej rozmow na gg.... oni klamia i tyle.... niech dadza Ci rozmowy w ktorych ponoc sie wtracalem, lub chocby raz sie odezwalem ![]() ps2. juz nie dlugo urrrrrlop ![]()
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
Gratz shortys naprawde ladnie
![]() |
|
|
|
|
#1864 |
|
Użytkownik Forum
|
Piszcie cos... =P
![]()
|
|
#1865 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ja wreszcie zrobiłem ten 60 lvl...teraz dopiero będzie pod górke :S |
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
09:00 Wyswit: przez ciebie padnie Rzotkiewa
09:01 Wyswit: twoja stara to noob 09:02 Wyswit: zabijasz 20 lvl bo wyszych nie zabijesz bo twoje pvp jest rzalosne (zabilem jego rune makera =]) 09:02 Wyswit: napewno jestem starszy od ciebie 09:05 Wyswit: wiesz ja nosze ze soba 4 bp uh 09:05 Wyswit: wiec morda dziwko bez szkoly 09:06 Wyswit: tak jak twoja stara 09:06 Legolas of Anarchia: a co nie masz swojej ze mi na moja wjezdzasz? 09:06 Wyswit: niestaty mam (omg?) 09:07 Wyswit: i moja nie jest dziwka tak jak twoja 09:07 Wyswit: czyli ciebie przypadkowo zrobili? 09:17 Wyswit: niech moj kumpel sie zaluguje 20 lvl to cie ubije OGLASZAM KONKURS: Ile dany osobnik ma lat? (chodzi o wyswita =]) A tak btw to ja se wbilem wczoraj 30 lev na Harmroni =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 30-07-2006 o 10:54. |
|
|
|
|
#1867 |
|
Użytkownik Forum
|
uhh... ja tez z nim gadalam, stwierdzil, ze MPA bardzo czesto wypada z demonow i stwierdzil, ze jest bardzo doswiadczonym graczem a ja to noob..
![]()
|
|
#1868 |
|
Użytkownik Forum
|
Wyswit grozil huntem Rzotkiewie, bo ten nie dal sie ubic jakiemus jego kolesiowi, ktory blokowal go (Rzotkiewe) na dragach aby padl
(taka jest wersja Rzotkiewy i osobiscie nie mam powodu myslec ze klamie) Ponoc tez naslal hlvl na Legolasa za to, ze ten ubil jakiegos jego kumpla (jesli tak to poprostu kapus)Stawiam na to, ze Wyswit na 11-12 lat Z czasem coraz wiecej ujawinia sie "plackow" - gratulacje Wyswit jestes kolejnym Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 30-07-2006 o 13:48. |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zbanowany
|
@ Lenidas ja nei ubilem jego kumpla bo mimo ze mam slabe pvp ( -.-')
to na 17 wtedy lev bym fraga nie marnowal. Ale to byl char wyswita o nicku: <lol> Zmarszczony Naplet <lol> i naslal na mnie Diablo Capete i odechcialo mi sie grac w Diablo II ![]() |
|
|
|
|
#1870 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Pozdrawiam
|
|
|
#1871 |
|
Użytkownik Forum
|
sie kurwa nacieszyłem tym 60 lvl
szkoda gadac retired na jakis czas |
|
|
|
|
#1872 |
|
Zbanowany
|
Banshee quest?
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Użytkownik Forum
|
Najsmutniejszy, kiedy skonczylem gre na Silverze
Najszczesliwszy, kiedy dostalem mojego 1 pacc'a ^^ oraz kiedy poznalem Pavlota(the best), Shortysa, loczkina, Szyche, Rycka, Legolasa, Circe, dawnego Wyswita, Sir maciarza, Rzotkiewke, Dawerga oraz was wszystkich pominietych @ kazu ja przyjde tylko walnij posta kiedy i o ktorej. Dokladnie ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
#1874 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
Fantom da First Hacked
![]() teraz to juz tylko legenda dalem sie hacknac jak debil :|keylogger na kompie i hacker ma mojego rec keya , wiec teraz c**uja zrobie ![]() kthxbye |
|
|
|
|
#1875 |
|
Użytkownik Forum
|
a na allegro jest wystawiony fantom na sprzedaz. Kto go sprzedaje
holu4ever daje to do myslenia ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
#1877 |
|
Zbanowany
|
@ Holu
Takie zycie Hmmm.. kolega mi powiedzial ze na non pvp bendzie mozna atakowac summony, czy to prawda ;x? |
|
|
|
|
#1878 |
|
Użytkownik Forum
|
@ Holu
a to peszek @ legolas raczej nie. ALe jedno jest glupie. Strzelanie w ludzi z runek przy pomocy battle. Sux pomysl :/
|
|
|
|
#1879 |
|
Zbanowany
|
Chodz na non pvp i nie bendzie sux
![]() |
|
|
|
|
#1880 |
|
Użytkownik Forum
|
bedzie, bedzie. I to nawet bardzo
Nie namowicie mnie na non-pvp. Nigdy!!
|
|