![]() |
#1861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() Ech szkoda, ze ja nie umialem pvp, moze wtedy polacy by mnie nie zabili ![]() Pozdrawiam ps. Shorti odnosnie naszej rozmow na gg.... oni klamia i tyle.... niech dadza Ci rozmowy w ktorych ponoc sie wtracalem, lub chocby raz sie odezwalem ![]() ps2. juz nie dlugo urrrrrlop ![]()
|
![]() |
#1863 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Gratz shortys naprawde ladnie
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszcie cos... =P
![]()
#1865 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja wreszcie zrobiłem ten 60 lvl...teraz dopiero będzie pod górke :S |
|
![]() |
![]() |
#1866 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() 09:00 Wyswit: przez ciebie padnie Rzotkiewa
09:01 Wyswit: twoja stara to noob 09:02 Wyswit: zabijasz 20 lvl bo wyszych nie zabijesz bo twoje pvp jest rzalosne (zabilem jego rune makera =]) 09:02 Wyswit: napewno jestem starszy od ciebie 09:05 Wyswit: wiesz ja nosze ze soba 4 bp uh 09:05 Wyswit: wiec morda dziwko bez szkoly 09:06 Wyswit: tak jak twoja stara 09:06 Legolas of Anarchia: a co nie masz swojej ze mi na moja wjezdzasz? 09:06 Wyswit: niestaty mam (omg?) 09:07 Wyswit: i moja nie jest dziwka tak jak twoja 09:07 Wyswit: czyli ciebie przypadkowo zrobili? 09:17 Wyswit: niech moj kumpel sie zaluguje 20 lvl to cie ubije OGLASZAM KONKURS: Ile dany osobnik ma lat? (chodzi o wyswita =]) A tak btw to ja se wbilem wczoraj 30 lev na Harmroni =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 30-07-2006 o 09:54. |
![]() |
![]() |
#1867 |
Użytkownik Forum
|
![]() uhh... ja tez z nim gadalam, stwierdzil, ze MPA bardzo czesto wypada z demonow i stwierdzil, ze jest bardzo doswiadczonym graczem a ja to noob..
![]()
#1868 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyswit grozil huntem Rzotkiewie, bo ten nie dal sie ubic jakiemus jego kolesiowi, ktory blokowal go (Rzotkiewe) na dragach aby padl
![]() Ponoc tez naslal hlvl na Legolasa za to, ze ten ubil jakiegos jego kumpla ![]() Stawiam na to, ze Wyswit na 11-12 lat ![]() Z czasem coraz wiecej ujawinia sie "plackow" - gratulacje Wyswit jestes kolejnym ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 30-07-2006 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zbanowany
|
![]() @ Lenidas ja nei ubilem jego kumpla bo mimo ze mam slabe pvp ( -.-')
to na 17 wtedy lev bym fraga nie marnowal. Ale to byl char wyswita o nicku: <lol> Zmarszczony Naplet <lol> i naslal na mnie Diablo Capete i odechcialo mi sie grac w Diablo II ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
|
![]() sie kurwa nacieszyłem tym 60 lvl
szkoda gadac retired na jakis czas |
![]() |
![]() |
#1872 |
Zbanowany
|
![]() Banshee quest?
|
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najsmutniejszy, kiedy skonczylem gre na Silverze
Najszczesliwszy, kiedy dostalem mojego 1 pacc'a ^^ oraz kiedy poznalem Pavlota(the best), Shortysa, loczkina, Szyche, Rycka, Legolasa, Circe, dawnego Wyswita, Sir maciarza, Rzotkiewke, Dawerga oraz was wszystkich pominietych ![]() @ kazu ja przyjde tylko walnij posta kiedy i o ktorej. Dokladnie ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Fantom da First Hacked
![]() teraz to juz tylko legenda ![]() keylogger na kompie i hacker ma mojego rec keya , wiec teraz c**uja zrobie ![]() kthxbye |
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
|
![]() a na allegro jest wystawiony fantom na sprzedaz. Kto go sprzedaje
holu4ever daje to do myslenia ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1877 |
Zbanowany
|
![]() @ Holu
Takie zycie ![]() Hmmm.. kolega mi powiedzial ze na non pvp bendzie mozna atakowac summony, czy to prawda ;x? |
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Holu
a to peszek @ legolas raczej nie. ALe jedno jest glupie. Strzelanie w ludzi z runek przy pomocy battle. Sux pomysl :/
![]() |
![]() |
#1879 |
Zbanowany
|
![]() Chodz na non pvp i nie bendzie sux
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Użytkownik Forum
|
![]() bedzie, bedzie. I to nawet bardzo
![]()
![]() |