|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#1862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() @2 up
Szok ... Nodmark zachował sie nie fair w stosunku do Ciebie Ymy. Moim zdaniem nie powinienes w walczyc w wojnie a jesli juz to po stronie Vision bo moim zdaniem kumple z rl są ważniejsi niż wirtualni ale co prawda mogles z nimi sie porozumiec ze nei bedziesz sie z nimi klepał ale to już Twoj wybor POzdro 3m sie Ymy ; ) Hail Vision
#1863 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAH Owned
Predzej czy pozniej i tak zostaniesz wyj**** z Furory =)
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
|
![]() @up
Swiete slowa ; )
#1865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() A mi wczoraj Patriarh'Gru powiedział że dostane w ####### na real i że Barlesa też dorwie za tego deda. I co? Nie przeprosił mnie.. Nie powiedział, że się pomylił, a ja go nie zdradziłem (sry Ymy, ale tak odbieram ten tekst), nie miał powodów tak pisać. Czyż nie?
17:27 Nordmark Oblivion [117]: chcialem ci powiedziec ze sie zawiodlem i to strasznie ale to twoja sprawa Jak dla mnie jest to cała prawda o Duskiness i o Tobie Ymy, kolesiu, który zdradził kumpla, zawiódł go i okłamał... Wiesz teraz jak to przeczytałem żałuje że kiedy uważałem Cię za kumpla, na serio...
#1866 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() @Ymy
Trzeba było pomóc kumplom z rl, a nie jakimś wieśniakom z Duskiness. Powinieneś walczyć u boku kumpli a potem odejść z honorem z tego zjebanego serwera, który nie ma żadnej przyszłości |
![]() |
![]() |
#1867 |
Guest
|
![]() Falla~ te powody co Ty podajesz to jest smiechu warte hehe ja tez takie podawalem ludzia ktorzy nie byli z Dusk ale ta sa tylko preteksty wiec nie wmawiaj tego ludzia tutaj wszyscy co padali od Taifuna to on zawsze mial jakies preteksty do wszystkiego zeby nic nie bylo na niego a brudna robote robili za niego jego pieski wtedy : Imargam, Spoxster, i reszta a jestem pewny ze teraz tego zaluja ... nawet pamietam jak Petro chcial pierwsze wziac od Draverika SCA hehe no ale Draverik nie dal to go wywalil pod GH i wtedy go zabili psy taifuna pzdr.
|
![]() |
#1868 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Idealnie to wychwyciłeś. |
![]() |
![]() |
#1870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() czytajac te txty, normalnie przypomina mi sie smiech mandraka z kreskowki Dexter's Laboratory
haaHaa HahaaaHaaaHaa xD |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() to jest prawdopodobnie 2 owner ... albo faktycznie kolo jest takim judaszkiem
#1872 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Diablord - Twój tekst kojarzy mi się z tekstem " Bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście" .
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Wezcie ludzie sobie dajcie spokoj juz z ta gra bo w niektorych przypadkach moze chociaz czesc mozgu da sie uratowac...
#1876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() może od razu niech na jakas ustawke sie zjada... bo widze wojna z gry przenosi sie na rl... w sumie w przypadku Ymyego i Nordmarka ze w gre wchodzi blizsza znajomosc w rl to to rozumiem... nie wiem jak w sytuacji Patriarha itd...
|
![]() |
![]() |
#1877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Chcialem wszystkim wszem i wobec zakomunikowac, ze user YMY to nie jest prawdziwy Ymy. Ktos probuje mi zrobic kolo dupy w rl, bo tak naprawde Ymy to ja - kostooch. Wiem, ze takie gadanie nikogo nie przekona, ale to juz nie moja wina. Jesli chcecie jakichkolwiek dowodow i macie sposob na udowodnienie tego, czekam na sugestie.
edit: "Ymy Użytkownik forum Data dołączenia: 01 01 2007 Lokacja: Bielsko Biala Stan: Aktywny Gracz Imię: Ymy Profesja: Elder Druid Gildia: Duskiness Świat: Furora Poziom: 150 Skille: 100.100 Poziom mag.: 75" Po pierwsze to ci co maja wiedziec, w tym i sam Nordmark wie, ze jestem z Wroclawia, a nie z BB. Po drugie mam 73 mlvl, a nie 75. Ostatnio edytowany przez kostooch - 01-01-2007 o 20:44. |
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() w sumie jakby sie dokladnie przyjrzec to masz troche racji...do tego ta rozmowa z 4 grudnia... ale i tak nie wiem co mam o tym myslec Xd
|
![]() |
![]() |
#1879 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Sam gram na Furorce, więc wiem że lepiej być u tych "lepszych" względem lvl, ale z mojego podwóra nikt tam już nie gra, więc ja bym nie miał nic do wyboru, ale jak to jest twój ziomek z klasy, ze szkoly co sie z nim znasz, to ja bym tam doszedl, gdzie są kumple,.. chyba że są jacys tępi, albo coś, ale to nie tyczy się Ciebie, A ni mnie,... A jak masz porozrzucanych kumpli z rl po Gildiach, to bym wziął all, zrobił gildie z ziomkami z rl, i razem postanowił komu "Supportujemy", jeśli oczywiscie byłaby taka możliwosc,.. Aha, no i nie pisz, jak ziom jest jeszcze z rl, ze jest "mały gnój",.. Nie byłoby Ci przykro.? Jak jakis kumpel z rl napisalby tak o Tobie.? A jeśli, już jesteście na dwóch fronatch, to zawrzyjcie, pakt ze siebie nie bedziecie naparzać, Jak kiedys była wojna na Elysi, jak grałem miałem tak z paroma osobami, ale oni nie byli nawet z rl, i nie walili we Mnie. ~ Wiem że łatwo, to pisać, a gorzej wykonać, ale też Nordmark, widze jest jakiś nerwowy że chciał odrazu kogoś naparzać. Ale ja tez bym nie wiedzial co zrobic gdy z nienacka kumpel, by walczyl przeciwko Mnie. ~
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 01-01-2007 o 20:44. |
|
![]() |
![]() |
#1880 |
Guest
|
![]() Sluchaj Stefan jesli mnie przeprosisz na rl za te oszczerstwa ze nie expie dobrze Ymy to usune ten tekst i pocisniemy do 200.
Naszym wspolnym wrogiem jest Vision wiec Szymon , ja wyciagam reke na zgode :******* |