![]() |
#1861 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1862 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3
Stan: Niegrający
Gildia: Power-Rangers
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Ładnie trzeba miec najebane zeby siedziec w szkole na lekcji religi i rysowac ludziki z tibi OMFG
|||
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() @thoris
Delated? Czy bana wklepałeś? Eh.. jednego przyjemnego ziomka mniej x( R.I.P ~ Aca fika z deczka do każdego z wyjątkiem swoich rl i petera >.< ! Ale czasem jest wporzo, da sie z nim normalnie pogadać... ~~ Jest ktoś chętny na POI dls? (okolo 30-40bp mfs) Bo na normalny exp mnie mam ochoty i chęci ;< ~~~ Phoenix welcome 3rd time? ^^ Wróciłeś znów do Iridii? :> /Bartek
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() @kiełek
Ja też niecpierpie reli, na ~~~ mi w 3gim co to jest antykoncepcja (joke xD). A potem zostaniesz ojcem w wieku 16 lat xD. I bedziesz mu takie rysuneczki pokazywał. ^^
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @Kiełek
Rysunki wypas ,od smiechu ciezko sie powstrzymac. Ale to głupie ,mysłec o pixelach w szkole.My na lekcjach religi zawsze ryjemy ksiedzu beret ze głowa mała ;d (to moze dlatego woli nas juz puszczac do domu ^.- ) Btw ile ty masz lat xd ?? @Gruhard Narazie ban ,ale tak fajnie mi w Rl bez tego gówna .Stałem sie jakis taki bardziej pożyteczny dla otoczenia. No i dzis na kompie siedziałem 1h wow =) Miłej gry.
#1867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
|
![]() Thoris dla mnie i tak jesteś głupkiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @draq
100 sword czy ulożony Rl niech pomysle xP ? PS; To idiotyzm mówic : rzuce jak cos osiągne ,rzucam w pizdu w momencie jak o tym mysle i fajrant ;] Ty masz dopiero 16 lat to jeszcze mozesz sie w to bawic. 1.5 roku wyjetego z życia = 2 przyjaciół + kilku kolegów /Na moje oko stanowczo zamało
![]() Ostatnio edytowany przez Thoris... - 19-02-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Nie moge przestac sie smiac , patrzcie na deathlist zimn torque'a... dostal new owner postac 20 minut przed 1 deadem. Az mi sie zaal zrobilo.
#1870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Nie, na szczęście nie, nie wypłaciłbym się
![]() Co do Academiona, długi czas uważałem go za kumpla, dałem mu nawet ślub, Academion dotrzymywał mi towarzystwa całą noc kiedy wbijałem 100, nawet raz ocaliłem mu tyłek... ale od czasu gdy zabił mi kumpli tłumacząc się że ma "reason", a potem przyznał się na forum że był pijany i od incydentu z Javisantosem oraz jego słynnego "Nie ruszać teraz Zenów, dopadniemy ich później, jak już bedziemy rządzić serwerem" nasze relacje zupełnie się zmieniły. Zresztą popatrzcie na jego posty na tibia.com... Domyślam się, że zadziałał u niego kompleks odrzuconego, bo 2 razy nie dostał invita do Zenu, ale to tylko w mojej opinii pokazało jaki jest naprawdę... Ostatnio edytowany przez Elevarm - 20-02-2007 o 11:37. |
![]() |
![]() |
#1871 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Gruhard 3 raz ? ![]() Być może.. @Zimney Porażka :<! Zlap mnie na gg |
||
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
poza tym o tibii staram się nie myśleć a te rysunki były spowodowane długą dyskusją na temat tej gry ![]() @co to Hakena i Zimna to wydaje mi się że skończy tak jak ja i moi kumple Stilerrem (szarowałem go z 5 ziomkami xD) btw. dialog wyczajony dosłownie przed chwilą <wystawia mąke> 15:27 Zano Abia [15]: sprzedam 15:27 You see Zano Abia (Level 15). He is a knight. 15:27 Zyna Storus [17]: kk 15:27 You see Zyna Storus (Level 17). She is a knight. 15:27 Zano Abia [15]: amfetamina Ostatnio edytowany przez Kiełek - 20-02-2007 o 16:30. Powód: <lol2> |
|
![]() |
![]() |
#1876 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Zimna? kazdy wie ze tylko ja nim gralem do momentu sprzedaszy ktora miala miejsce wczoraj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1877 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a co do Hakena to huncił Stilerra chyba jak ja byłem online za to że jestem nowym ownerem xD to miało miejsce jakieś 4 miechy temu, a on to qwa co?-.- |
|
![]() |
![]() |
#1878 |
Guest
|
![]() Ogłaszam wszem i wobec iż 'RUNNIN' to nowych char 'Pauliny roostar' powszechnie znanego thiefa, to info moze sie komus przydac :>
|
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
|
![]() @Thoris
Masz rację. Mój wiek nie wymaga jeszcze diametralnych zmian jeśli chodzi o gry online |
![]() |
![]() |
#1880 | ||
Użytkownik Forum