Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-08-2010, 19:35   #18861
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cz4rny Pokaż post
jedyna walka, jaką prowadziłeś, to była tu na forum..
ja tam swoim ed sie w was wbijałem, wiedząc o tym, że najprawdopodobniej padne. Lecz gdy biegałem Gredertem starałem sie robić to tak, aby nie paść i sie udawało pomimo waszych prób zabicia mnie.
ostatnio palkiem na hotelu nawet skulla zrobiłem bo mi sie nudziło, a i tak mnie nie zabiliście ; o
a co do zabawy, ty sie nie bawileś, jak już raz na rok wybiegłeś z dp by walnąć sd i uciekać, jarałeś sie tym jak małe dziecko, dodatkowo mówiąc do Imargama, że to jego wina, myśląc, że walczysz o lepszą furore, a gdy padałeś, płakałeś również jak małe dziecko

tak btw, czekam razem z Aniołem na odpowiedź do tego co napisał

Game_Over - Lvl nie świadczy o niczym, każdy może odpalić elfa, czy nawet wyexpić chara, a ogarniać pvp nie musi

Furor, łap
http://demotywatory.pl/1980171/Mniej-wiecej-tak-wyglada
Dobra uciekales, zgadzam sie.

"Gdy padales to plakales rowniez jak male dziecko"
LOL?!
Widziales zebym ku**owal pod dp, czy cos w tym stylu? Nie przypominam sobie
Skad to wytrzasnales?? jak padalem to sie suple kupowalo i lecialo dalej.
Nie jestem jak Rixari co pod dp w thais 2h po deadzie lamentowal..."K**WAAAA ZYDY J**ANE"...
Jestem kozak przez internet? pokaze Ci cos :

30 grudzien 2009- Saugoretus, ja, bilet, panoramix i reszta stworzylismy ekipe pk. Nabilismy 220~ fragów. Czyli to jest napinka przez internet?
Ja wielokrotnie powtarzam, ze mam to gdzies czy ludzie ktorzy od nas padli odrobili/odrobia lvle. I wy i my mamy z tego rozrywke, my-filmy i looty dodatkowo.

Czy te fragi to wina imargama? Po czesci, bo dostalem od niego hunta a kazdy z naszego teamu jest czescia tego teamu Bilet dostal hunta, napisal do kumpli. Ja dostalem hunta, panoramix i reszta napisali do tych ktorych znali i tak powstalismy. I to nie tylko wina Imargama(jedynie w moim przypadku) chyba ze ktos od nas rowniez byl przez niego huncony...
Nie da sie expic? To poexpimy na ludziach. Tak brzmialo haslo
Gdybysmy nie byli wtedy zhunceni tych fragow by nie bylo bo nie bylo by tej ekipy.
Na poczatku, prawda, jaralem sie pierwszymi fragami (jednym z pierwszych fragow byl Warrior Antos 236 ek) bo to byla fajna zabawa.

I jeszcze raz napisze, nie wazne czy odrobi lvl, nie wazne czy placze czy nie, wazne ze jest Frag i fun z jego nabicia.
To tak jakby zbierac pokemony za dawnych czasow.
Dzisiaj mam pikachu, jutro bellsprouta a po jutrze moge miec nawet Asha...
I ot cala odpowiedz dotyczaca naszej ekipy.

A co do ostatniego postu Imargama? Imcio, podobaja Ci sie nasze ladniutkie fragi?(ironia w ch**j)
Antosik, Since Knigcik, Twister Corcik... to jest piekne Imciu i nie spinaj sie ZNOWU!
Imcio, jak ja mowie tak jest. Wiec nie musisz mnie nazywac debilem, bo jakos w ostatnich postach prowadzilismy wszyscy konwersacje, ale jak ZWYKLE MUSIALES SIE WJEBAC i zwyzywac, napisz z Psyducka jeszcze to juz bedzie elo elo hehe Twoje posty poprostu bede ignorowal jak chcesz komus ublizac. Nadal cos Cie boli? to, ze wkleilem fragi? czy cos w tym stylu? co imcio, za duzo ich? za duze lvle popadaly? ze sie echem po servach to odbilo?
Chyba chce pokazac jaki to on "wielkim" wladca Furory nie jest. Gównem jestes i tyle, nawet wojny z Duskiness nie potrafiliscie wygrac, dla serva nie zrobiles nic, legenda nie jestes, z serva juz poleciales raz, np. nigdy nie zdobedziesz takiego szacunku jaki ma Pasterz, czy Spoxster. Oni kreowali swoje wizerunki od poczatków i to oni tworzyli prawdziwa historie i legendarne akcje.
I nie pisz "a Ty co sebus, co zrobiles dla Furory? Odpowiem : nic szczegolnego.
Powinienes sie opamietac w tym co robisz. Dla mnie jestes zwyklym 300+ ekiem...tylko za bardzo sie kreujacym na "boga" czy inteligentego forumowicza. Nie udawaj greka. Tyle.
Zobaczymy czy Imargam rzeczywiscie ma inteligencje i wkoncu sie zamknie... bo widac kto wywoluje znowu klotnie.
Jestes taki sam jak Szyychu, ktory po wywaleniu z ekipy, zostal rowniez wywalony na Hibernie za swoje zachowanie.
Gdyby byla lista ludzi majacych wyleciec, bez watpienia bys sie na niej znalazl. Szyychu tez chcial byc naszym bogiem. I polecial za to...
"Prawdziwy przywodca nie powinien byc przywodca to zolnierze i wspolne decyzje dowodza oddzialem"

-Furor seba.(tak dla jaj wymyslilem), lecz to calkowita prawda...
Podziemnie puszczam miasto w syf !!

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 12-08-2010 o 20:10.
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2010, 21:05   #18862
Dedoctor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

Mateuz:
Cudownie jest widzieć, że powróciłeś na forum, i to w jakim stylu ! napisałeś tak długi tekst, dowaliłeś imargamowi, pojechałeś Grederta, i kompletnie zignorowałeś Anioła, tj. mnie.
Nadziwić się nie mogę, że taki tytan propagandy, nie wkleił tego o co prosiłem, nawet nie dał wskazówek gdzie szukać. Ale cóż, Wielkim tez zdarzają się drobne przeoczenia, nie będzie więc przesadą jeśli powiem, że honorowo będzie to teraz naprawić?
W końcu twój awatar, jakże wymowny, świadczy o twoim głębokim poczuciu honoru, czyż nie? Nie daj się więc prosić, nie pozwól by tacy jak ja, mieli punkt oparcia. wypunktuj nas jak pył u Twych stóp, którym jesteśmy.
Chyba oczywiście że blefujesz, a Twoja euforia i nazywania nas nobami przy każdej porcji fragów, były tylko zbiorową halucynacją...Nie wątpię, że tak właśnie jest, toteż czekam zniecierpliwiony, i oczekujący.
Miłego wieczoru życzy
Anioł

Ostatnio edytowany przez Dedoctor - 12-08-2010 o 21:08. Powód: Spellcheck fail
Dedoctor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2010, 21:09   #18863
Ratillt
Użytkownik Forum

Ratillt's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ratillt
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 194
Skille: 104/84
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
nawet wojny z Duskiness nie potrafiliscie wygrac,
Z tego co pamietam to gdyby nie Inshon to "Duski" dalej by siedzialy w pz wiec o co kaman ;o

a te legendy draco & rafal zmyli sie z furory przy 1 okazji

Ostatnio edytowany przez Ratillt - 12-08-2010 o 21:14. Powód: bo kurwa pierdoli bzdury niedojeb jebany
Ratillt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2010, 21:24   #18864
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Domyślny

Dedoctor~Odpowiem tak:
Zapytaj sie zwyklego gracza z kazdego servera praktycznie. Powie Ci ze Furora to ots, zbiorowisko botow i zajetych miejscowek i to wie kazdy. Nie chcecie sie stad ruszyc, walczyc i to takze jest smieszne.

Ratillt~ Czyli jednak Inshon i dr STANOWILO zagrozenie skoro musieliscie sie laczyc z Duskiness tu Cie mam.
Ciekawe co by bylo jakbyscie sie nie polaczyli. Zostalaby z was miazga, zeby ratowac dupy stworzyliscie pakt porozumienia. Duskiness wraz z Inshon bylo by calkowicie ogarniete wladza na serverze gdyby do niego nie doszlo.
Wiec nie napinajcie sie tak, bo gdyby nie Duskiness bysmy nie rozmawiali dzis.
Wojny z nimi nigdy nie wygraliscie i raczej byscie szybko nie wygrali. Takze celu jaki mial Andi nie osiagneliscie.
A skoro draco wraz ze spoxsterem po przegranej wojnie nie mogli expic to co mieli zrobic? proste.
Ale czynow ktore wykonali nie zapomni chyba nikt, to sa prawdziwe legendy Furory. A nie co drugi pionek jakies 200-250+ o ktorych nigdy nikt nie slyszal. Moga miec lvl, ale nie szacunek.

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 12-08-2010 o 21:28.
stary 12-08-2010, 21:32   #18865
Cz4rny
Użytkownik Forum

Cz4rny's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2008
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gredert
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 160
Poziom mag.: 74
Domyślny

"Zobaczymy czy Imargam rzeczywiscie ma inteligencje i wkoncu sie zamknie..."
ZRÓB TO SAMO

co do wojny Duskiness vs Vision, w dupie byłeś gówno widziałeś, więc sie nie wypowiadaj na ten temat, zadam jedno pytanie, a mianowicie, dlaczego Duskiness kiedyś siedziało w pz? Gdy jeszcze były 2 gildie, a mianowicie Duskiness i Vision, najpierw pz grzalo Vision, potem to sie zmieniło, więc nie pi..dol, że Vision nigdy wojny nie wygrało
i ogólnie stul dziób na tematy o których nie masz pojęcia

Próbujesz w każdy możliwy sposób komuś pojechać, lecz jeszcze nigdy nie zauważyłem, abyś to poparł jakimś argumentem

a co do tego, że komuś było źle bo padł
albo jest idiotą, który wbiega, a potem płacze, że pada, albo ktoś padał i miał to gdzieś
nikt nikomu nigdy nie kazał do tego thais biec, więc gdy ktoś tam padł, to na własne życzenie, więc nie rozumiem tego, że potem płakał czy klął bo padł od noobow w thais
@Lukasz'92
do 142 lvla grałem ręcznie, więc trzeba było mnie zabić, teraz mam mniej czasu, troche bardziej wyjebane w warninga więc troche botuje, lecz przeważnie i tak gram ręcznie więc do dzieła

@ANIOŁ
i widzisz, odpowiedział Ci mniej więcej tak, jak ja mówiłem, że odpowie ;p życie xd

Ostatnio edytowany przez Cz4rny - 12-08-2010 o 22:04.
Cz4rny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2010, 21:39   #18866
Dedoctor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

Mateuz:
Innymi słowy, stoi za Tobą milcząca wiekszośc, której autorytet i doświadczenie, prezentujesz na forum, i której opini jesteś głosicielem ?
To ciekawa opinia, reprezentowana w polityce przez kilka znanych osób. Ciekawi mnie, dokąd Ciebie zaprowadzi.

Nie wiem, po co spekulacje co by było gdyby. Ludzie się połączyli aby osiagnąć wspólny cel, i sięgneli po niego, coś jak "wybór żołnierzy", że chcą walki na wyrównanym poziomie. Twierdzisz więc, że powinni dać się wyrżnąć w pień zamiast walczyć? Nie żebym podważał Twoje umiejętności dowodzenia, ale to cokolwiek zabawne ze strony samozwańczego ruchu oporu

Anioł
Dedoctor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2010, 22:15   #18867
Ratillt
Użytkownik Forum

Ratillt's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006

Imię: Ratillt
Poziom: 194
Skille: 104/84
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
Ratillt~ Czyli jednak Inshon i dr STANOWILO zagrozenie skoro musieliscie sie laczyc z Duskiness tu Cie mam.
Ciekawe co by bylo jakbyscie sie nie polaczyli. Zostalaby z was miazga, zeby ratowac dupy stworzyliscie pakt porozumienia. Duskiness wraz z Inshon bylo by calkowicie ogarniete wladza na serverze gdyby do niego nie doszlo.
Wiec nie napinajcie sie tak, bo gdyby nie Duskiness bysmy nie rozmawiali dzis.
Wojny z nimi nigdy nie wygraliscie i raczej byscie szybko nie wygrali. Takze celu jaki mial Andi nie osiagneliscie.
A skoro draco wraz ze spoxsterem po przegranej wojnie nie mogli expic to co mieli zrobic? proste.
Ale czynow ktore wykonali nie zapomni chyba nikt, to sa prawdziwe legendy Furory. A nie co drugi pionek jakies 200-250+ o ktorych nigdy nikt nie slyszal. Moga miec lvl, ale nie szacunek.
Najpierw odeszli ludzie z Vision tworzac Inshon i polaczyli sie z Dusk ktore przegralo, jeszcze raz przegralo z nami wojne wczesniej i siedzialo juz dobre kilka miecho w pz czekajac na jakies wsparcie. Te legendy o ktorych mowisz mieli tak samo wysharowane chary czytaj. wybotowane przez jakis innych ownerow i tylko dlatego mogli kozaczyc bardziej od innych, no ale mozesz tu mymienic te ich wspaniale czyny chetnie poczytam :>
stary 12-08-2010, 22:18   #18868
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009

Profesja: Elite Knight
Domyślny

skonczie pierdolenie i karmienie trolla bo was belopicem pozabijam
stary 12-08-2010, 23:50   #18869
Couranger
Użytkownik Forum

Couranger's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
Domyślny

Panowie mozecie mi pomoc

Zna ktos nazwe tej nuty

http://www.m0ar.org/4595

prosil bym o nazwe !

Cytuj:
19:50 Lord Geremini [12]: KTO MI ZROBI KARTE PRAC Z MATMY Z ULAMKOW za 60k?
Couranger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 01:03   #18870
Syf_Zor
Użytkownik Forum

Syf_Zor's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2009
Lokacja: Łódż/Antwerpen

Imię: Syf Zor
Gildia: Sunblade
Poziom: 200
Skille: 10/30
Poziom mag.: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
gredert, nie chce cie martwic, czy tez psuc ci samopoczucia, ale wiekszosc razy, kiedy byles w thais i ktos rzucil haslo 'moze by tak grederta zabic' to wiekszosc wolala czekac na lepszy target, a co do super uber pro uciekania przed kilkoma facc 50 lvlami, to chyba nie ma co sie tym specjalnie chwalic. Jakbys uciekl z jakiejs zaplanowanej pulapki, lub z konkretnego trapa, to wroc tu i sie chwal do woli. Smiac mi sie troche chce jak czytam wasze przechwalki jakiego wy nie macie pro pvp, bo uciekliscie przed 10x wolniejszymi postaciami, ktore nawet teoretycznie nie maja na was comba (teoretycznie, bo w praktyce mimo slabego comba udawalo sie ubijac roznych pro ogarniaczy, ktorzy widocznie byli tak spanikowani, ze zapomnieli o wciskaniu leczenia). Jedyna osoba, ktora pamietam, ze jakos pokazala pvp i uciekla z niezlego szamba to syf zor( moze byl ktos jeszcze jak mnie akurat nie bylo). dodalbym jeszcze zwidka, ale to akurat byly nasze bledy, bot i odrobina szczescia, a nie skill.
Przypomne iż tą akcje sam dobrze pamiętam. Górna brama Thais ;P
Szczerze mówiąc dość przypadkowo w trapie się znalazłem, bo jak wiele osob wie mam cienki net i mnie oczywiście musiało zmulić podczas gdy byłem blisko akcji

Ostatnio edytowany przez Syf_Zor - 13-08-2010 o 01:05.
Syf_Zor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 04:35   #18871
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Imię: Diabllord
Gildia: Duskiness
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Pasterz mial 1 zajebista akcje. Chodzi mi oczywiscie o osmieszenie Sunblade w windzie kazz. Jednak wszyscy wiedza, ze to dwulicowy zdrajca, ktory wystawi kazdego sojusznika dla wlasnych korzysci.

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 05:36   #18872
Mooi
Użytkownik Forum

Mooi's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH

Stan: Usunięty
Domyślny

Nie no Diabllord spoko godzinka na takie retrospekcje ; )
Mooi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 10:48   #18873
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Domyślny

Pasterz nie tylko na elevatorze zaistnial.
Ubicie taifuna, itd na edron...

Spoxster, niesamowite niegdys pvp, jeden z najlepszych, na rowni z Taifunem moim zdaniem.

Jesli wejdzie ten zjebany patch do Tibii to bede zmuszony do :

http://www.youtube.com/watch?v=mKv-SNmZ4nA

albo

http://www.youtube.com/watch?v=YEdr8HHJ-zU
stary 13-08-2010, 11:25   #18874
Game_Over
Guest

Domyślny

@up
Spoxster (Rafał) na równi z Taifunem (Petro) w Pvp?... raczej niee
Jeżeli chodzi o expienie, to faktycznie obydwaj potrafili ładnie lecieć z levelem - chociaż gdyby Mestor nie wyleciał, to miał duże szanse na przegonienie TD swoim palasem... mniejsza.

Co do PvP i ogarniania tibii, gdy trzeba było celować SD na ekranie najlepsze pvp przypisał bym albo Nemtorowi, albo Tras Lowe. (Nemtor grał na Spox~ w Ank, gdy TD panikował i zostawiał swoich...).

Kozak jeszcze Anaboll, ale tutaj akurat było dużo takich... chociaż w akcji w Kazzo - nie winda, a obok dp gdy Axe i Swordmaster blokowali przejście się nie popisał...

Teraz pvp to umiejętność ogarnięcia many, dobrego rzucenia parala, dobry combo leader - który nie wpakuje ekipy na exausta z healingiem i umiejętność używania machety gdy mamy trap z drzewek ... (-.- żeby bez machety latać 180+ek... pewnie cap nie było... mniejsza).
Chociaż pvp zostało obcięte do minimum, to i tak Furka (póki są gracze typu Imargam, Katrila, Ratillt, Yeetro, czy Diabllord) ma szanse pokonać każdego... na własnym serverze ofc.

Ostatnio edytowany przez Game_Over - 13-08-2010 o 11:26. Powód: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ZIOMMMMMM
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 11:35   #18875
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Jak pamietacie cos z historii Furory to skrobnijcie teksty w temacie Furora od A do Z... spiszmy ta historie od poczatku az do konca !
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 11:52   #18876
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Świat: Elysia
Domyślny

@2up

wg. mnie dobre pvp nie ma nic wspolnego z botem, ale to moze tylko moje zdanie... a ze jak ktos ma dasha, ssa restore, anti paralize, auto healing itd, to go trudniej zabic, wcale nie znaczy, ze ten ktos ma pvp.

Co do tego, ze ekipa z furory by pokonala kazdego na wlasnym servie, nigdy sie tego nie dowiemy, bo raczej nie przeniesie sie tu nikt z podobna liczba hlvli, ale smiem twierdzic, ze gdyby to nastapilo to byscie przegrali. Czemu? Bo co z tego, ze jakies 10-15os od was ma pojecie o pvp, jak cala reszta go nie ma.
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 11:54   #18877
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009

Domyślny

do historii przejdzie 13 sierpnia kiedy to infania skonczyl gre

stary 13-08-2010, 13:29   #18878
Game_Over
Guest

Domyślny

@Lukasz~
PvP - napisałem, że dzisiejsze PVP a to z tibii 7.4-7.6 (przed 7.4 nie grałem) to inna bajka... wiadomo.

@Up
Ta, smutne...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 13:30   #18879
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Imię: Diabllord
Gildia: Duskiness
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Game_Over Pokaż post
Teraz pvp to umiejętność ogarnięcia many, dobrego rzucenia parala, dobry combo leader - który nie wpakuje ekipy na exausta z healingiem i umiejętność używania machety gdy mamy trap z drzewek ... (-.- żeby bez machety latać 180+ek... pewnie cap nie było... mniejsza).
Chociaż pvp zostało obcięte do minimum, to i tak Furka (póki są gracze typu Imargam, Katrila, Ratillt, Yeetro, czy Diabllord) ma szanse pokonać każdego... na własnym serverze ofc.
Na Furorze jest sporo doswiadczonych w bitwach graczy. Takie 20 ogarnietych osob wystarczy w bitwie, bo najczesciej te osoby biegaja przy commanderze i sa glowna sila uderzeniowa. A bylismy na tyle zgrani, ze jak Andi mowil "RUSH" (xD) to wszyscy lecielismy w najwiekszy hardcore i 90% przeciwnikow wtedy panikowala...

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 13:47   #18880
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Domyślny

zalezy od tego z kim walczyliscie.

http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR

^
w tych bitwach najczestsze slowo andiego to nie "rush" tylko "ku*wa"...

trafiliscie na nasza zgrana ekipe to tez by wam bylo ciezko
kto panikuje/ucieka ten przegrywa. Walczy sie do konca.

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 13-08-2010 o 13:49.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania