Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-08-2010, 19:23   #18901
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Domyślny

CHUJ Z SEBO_NONEJMAMI, HEJ PSAJDAK JESTESMY Z WAMI

ps. Paweł, podejmiesz się wytypowania wyniku Derbów Stolicy ?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-08-2010, 19:26   #18902
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Świat: Furora
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
Domyślny

2:2 ! Napewno strzela bramki Sobiech i Smolarek a dla Legii Jedrzejczyk i.... nowy murzyn!

Ryj nie szklanka!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001
Czy Ty rozumiesz co to znaczy byc kibicem? Teraz to juz we 2 by musieli na mnie isc. A co by bylo jakby zaden nie potrafil sie napie**alac? to obaj by lezeli. Na imprezie 7 na mnie wyszlo i co? zwiewalem? nie, tylko sie nap**dalalem. Ryj nie szklanka jak sie dostanie to sie dostanie i na tym to polega to jest tak jakbys szedl do dentysty, strach przed bólem... boli? jak boli to przestanie i tyle. Kazdy reprezentuje siebie wiec nie oceniajcie kogos kogo wogole nie znacie.

"wtracil by sie jego kolega i juz bys nie byl taki kozak" mowie ryj nie szklanka a walczyc trzeba do konca wiec mylisz sie.

Szerokie Plecy !

Filozofia zycia!

Cytuj:
Kazdy reprezentuje siebie wiec nie oceniajcie kogos kogo wogole nie znacie.

PO CO SIE PYTASZ ! SKORO ZNASZ ODPOWIEDZ !

Cytuj:
Mylisz sie, waze 84 kg.
METAL MNIE POLAMIE? piszesz tak bo zostales za bardzo pojechany?
METAL MNIE POLAMIE musze to powiedziec rlom
Czlowieniu to nie zabawa dla ciot albo metali. Pomyliles imprezy wiec nie pisz ciekawe czy tez bys byl takim kozakiem jakbysmy sie na chodniku spotkali? pewnie nie... i obaj o tym wiemy.

LEGIA LEGŁA szmato widze jaki klub tacy kibice brudzie HAHAHAHAHAAHAH

http://www.youtube.com/watch?v=57TB1rrH63w -- to wlasnie my szmato z warszawki.

Ostatnio edytowany przez psyduck - 13-08-2010 o 19:34.
psyduck jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 20:00   #18903
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Furor001 i Mateuz to sa moje konta.

A Ty imargam dostaniesz wjeb, wybiore sie do Gdanska bo jestes dzieciakiem ktory leczy kompleksy w Tibii i wszczyna awantury na forum jak teraz, rozmawialem z paroma osobami z Vision to powiedzieli ze jestes niedorozwiniety i pojebany..Nevon Adius tez ma takie samo zdanie o Tobie, nie bede wymienial reszty. Doszedles do wladzy i za to co piszesz na mnie w swoich ostatnich postach doslownie przyjade i dostaniesz wjeb bo mnie pod*****les.
Pokaz swoje plecy kozaku, pokaz co potrafisz, zorganizujemy meeting i sie na solo wyjdziemy, zobaczymy czy jestes taki napinacz jak w Tibii i czy mozesz wszystko.
I kurwa dla Ciebie specjalnie tam podjedziemy, wymieszam Tibie z rl wbrew temu co mowilem.
Myslisz ze jak pojedziesz kogos na forum to jest honorowe? Nie. Jestes ****em zwyklym, nikt Cie nie zna, dla Furory nic nie zrobiles A SIE NAPINASZ JAKBYS NIE WIADOMO KIM BYL. Te zdania wzoruje na rozmowach z ludzmi z Vision ktorych znam.

Chcesz mnie ponizyc bez powodu? Powiedz mi to w ryj, albo powiedz mi to slownie, daj nr tele porozmawiamy w cztery uszy.

Jakbys mial stanac naprzeciw mnie i powiedziec to samo co w postach, watpie zebys to zrobil.
Inaczej pisze sie w internecie a inaczej rozmawia w rl i tak juz jest od dawna

http://www.youtube.com/watch?v=nDVdX...eature=related

ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA.

Juz pokazalem ze jestem lepszy od ciebie, rozpierdolilismy wam 200 osob. Nie podoba sie? to wy*******aj.

Juz raz Twoj gdansk rozjebalismy, moze wkoncu zrobicie jakis meeting? z checia wpadne. Chyba ze przyjedziesz do mnie. Z checia poczekam czy wielki Imargam jest do tego zdolny.
Tacy ludzie jak Ty powinni dostawac ojcowskie codziennie po glowie.

Teraz reszta ludzi z tego forum moze pochwalic Imargama za to ze znowu zaczyna, byl spokoj i jebany post znowu na moj temat.
Dzieciaku, lecz sie....
Jak dla mnie to ja na Furorze jestem nad Toba, dopialem swego, 50+ druid? moze duzo.

Jedyne co mnie w Tobie smieszy to to ze piszesz te posty, itd. bo jestes w*****ony na mnie.
Ludzie z ktorymi rozmawialem potwierdzili to jak sie w*****ales jak ktos padl albo pisales mu jak padl itd.
A to ze chcesz mi pojechac na forum oznacza tylko to jakim jestes malym czlowieczkiem, chcesz w ten sposob odzyskac honor? jaki honor? hehe.
Wiec Imciu ja wiem co ludzie o Tobie sadza, wiem ze sie w*****ales na mnie. Uspokoj sie juz nie musisz tego wiecej robic, skonczylem z Toba. Dales mi hunta? spoko to ja Ci ludzi bede u*******al... jak sie w*****asz z tego powodu to policz do 10... wez melise zaparz, nie wiem. Ale wszyscy widza ze to Ty zaczynasz awantury.
Podziemnie puszczam miasto w syf !!

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 13-08-2010 o 20:17.
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 20:12   #18904
Dedoctor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
Furor001 i Mateuz to sa moje konta.

A Ty imargam dostaniesz wjeb, wybiore sie do Gdanska bo jestes dzieciakiem ktory leczy kompleksy w Tibii i wszczyna awantury na forum jak teraz, rozmawialem z paroma osobami z Vision to powiedzieli ze jestes niedorozwiniety i pojebany..Nevon Adius tez ma takie samo zdanie o Tobie, nie bede wymienial reszty. Doszedles do wladzy i za to co piszesz na mnie w swoich ostatnich postach doslownie przyjade i dostaniesz wjeb bo mnie pod*****les.
Pokaz swoje plecy kozaku, pokaz co potrafisz, zorganizujemy meeting i sie na solo wyjdziemy, zobaczymy czy jestes taki napinacz jak w Tibii i czy mozesz wszystko.
I kurwa dla Ciebie specjalnie tam podjedziemy, wymieszam Tibie z rl wbrew temu co mowilem.
Myslisz ze jak pojedziesz kogos na forum to jest honorowe? Nie. Jestes ****em zwyklym, nikt Cie nie zna, dla Furory nic nie zrobiles A SIE NAPINASZ JAKBYS NIE WIADOMO KIM BYL. Te zdania wzoruje na rozmowach z ludzmi z Vision ktorych znam.

http://www.youtube.com/watch?v=nDVdX...eature=related

ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA.

Juz pokazalem ze jestem lepszy od ciebie, rozpierdolilismy wam 200 osob. Nie podoba sie? to wy*******aj.

Juz raz Twoj gdansk rozjebalismy, moze wkoncu zrobicie jakis meeting? z checia wpadne. Chyba ze przyjedziesz do mnie. Z checia poczekam czy wielki Imargam jest do tego zdolny.
Tacy ludzie jak Ty powinni dostawac ojcowskie codziennie po glowie.

Teraz reszta ludzi z tego forum moze pochwalic Imargama za to ze znowu zaczyna, byl spokoj i jebany post znowu na moj temat.
Dzieciaku, lecz sie....
Innymi słowy, pozwól że podsumuję cała sytuację: Ty człowiek honoru, nie potrafisz prowadzić dyskusji, tematy na temat PA imargama są ok, ale na temat tego jak kłamiesz są złe? Poza tym, jesteś na tyle żałosny, że przejmujesz się kimś czyje znaczenie porównałeś do eksrementów? Nie mówiąc już nawet o tym, że to były same cytaty, wszak wszyscy je widzimy.
Niezły poziom reprezentujesz, cos w rodzaju nazisty. z Chęcią zobacze, czy wielki wódz przyzna się, w ile osób planujesz tam ew jechać, skoro ma być Was więcej niż jeden...ja proponuje 4, to będzie ratio które zdaje się, da Wam wystarczający komfort
Dedoctor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 20:20   #18905
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Domyślny

Game Over koksie, dales sie w taki banalny sposob sprowokowac ! Pokazales swoje prawdziwe plecy !

Podaj nicki innych koksow ktorzy za moimi plecami mnie jada, przebiore tych ktorzy moga mowic prawde o mnie a tych innych ktorzy nie moga zostana zaorani !

--- psyduck dodał 6 minut i 41 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez psyduck Pokaż post
Game Over koksie, dales sie w taki banalny sposob sprowokowac ! Pokazales swoje prawdziwe plecy !

Podaj nicki innych koksow ktorzy za moimi plecami mnie jada, przebiore tych ktorzy moga mowic prawde o mnie a tych innych ktorzy nie moga zostana zaorani !

TACY LUDZIE JAK TY ZAATAKOWALI OPIEGO NOZYCZKAMI! A GDY POSZEDL NA POLICJE TO BARDZO SZYBKO WYSZCZEKALI KTO GDZIE I JAK SZYBKO SZCZAL W GACIE!!! ODSZCZEKAJ TE ZALOSNE SLOWA TO MOZE ODDAM CI TA ODROBINKE HONORU KTORA CI ZOSTALA !!!!

Ostatnio edytowany przez psyduck - 13-08-2010 o 20:20. Powód: Automerged Doublepost
stary 13-08-2010, 20:28   #18906
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Domyślny

Dalem sie sprowokowac? Czyli jaja sobie robiles tak idioto?
Chcesz w ten sposob zaistniec?
Pokazalem jaki jestem, bo jak ktos jest chujem to na to zasluguje, tak jak Ty.
Jak ktos jest dla mnie mily to tez jestem mily, da sie ze mna normalnie pogadac, ale jak ktos bez powodu pluje mi w twarz to sie nie pierdole. Jak w rl tak i w tibii.

Tych slow ktore napisalem nie odszczekam nigdy, nickow Ci nie podam, jeden mial 200+ ed, wole dostac wjeb niz sprzedac kolesia, nie wazne kim jest. Moj avatar jest swietością.

NIGDY TEGO NIE ODSZCZEKAM. CZAISZ? NIGDY. ZNAM OPINIE O TOBIE, GDY NORMALNIE ROZMAWIALEM W DP THAIS Z LUDZMI Z VISION TO PISALI JAKI JESTES NAPRAWDE! "czasami jest spoko, ale z reguly to zwykly kozak"

"pamietam jak go gonil 200+ rp i hotow nie mial ustawionych, wlaczyl tempo hura i zwial, pozniej probowal sie tlumaczyc"

"to zwykly dzieciak pompowany bo ma lvl tutaj ale czasem mu tego nie pisz"

"znam go i nie mam o nim zlego zdania, no ale czasami ma odpaly"

TYLE. nie wierzysz? nie musisz, ja swoje wiem o Tobie wiec daruj sobie wiazanke bluzgow i pojazdow.
Przegrales, znowu.

"Myslisz ze co ze nikt Cie nie pokona?
Piszesz Twoje teksty jakbys mieszkal w MacDonald's!"
Do tego tekst z kawalka "diss na psyducka aka ime" i konkret miazga poparta argumentami.

Myslalem ze wiele sie nauczyles grajac tyle lat w ta gre. Mylilem sie...

Takze Imciu, daruj sobie te bluzgi bez powodu na nastepny raz.

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 13-08-2010 o 20:38.
stary 13-08-2010, 20:40   #18907
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Domyślny

Ale ja nie ukrywam tego ze jestem psychiczny, czy gdzies temu zaprzeczam ?

Czlowieku ja tak z toba przegrywam od zeszlego roku, jechales mi ze duzo mam kont na forum to jestem odrazu dwulicowy a sam nie jestes lepszy!

Miales nie mieszac rl i tibi i zmieszales!

"to zwykly dzieciak pompowany bo ma lvl tutaj ale czasem mu tego nie pisz"

AHAHAHAHAHHAHAH ma gosciu racje, juz by nie zyl

"znam go i nie mam o nim zlego zdania, no ale czasami ma odpaly"

Odpaly to ja mam ciagle ! Ludzie w rozmowie ze mna odrazu odkrywaja ze ze mna cos jest nie tak, ale taki moj styl! WALE PRAWDE PROST Z MOSTU ! NIE WAZNE CZY DOSTANE HUNTA CZY NIE ! Nie musze pisac komus czegos by potem dopisywac ale mu tego nie mow bo mnie zacznie huncic... wiesz jak to sie nazywa? DWULICOWOSC!

"pamietam jak go gonil 200+ rp i hotow nie mial ustawionych, wlaczyl tempo hura i zwial, pozniej probowal sie tlumaczyc"

Ja nie musze nikomu sie tlumaczyc, skoro nie mialem hotow to wiadome bylo ze bede uciekal by szybko je ustawic ! Z waszych akcji z thais mozna rozkminic ze wiekszosc ofiar wlasnie w ten sposob pada ! BO NIEMA HOTOW !
stary 13-08-2010, 20:41   #18908
Dedoctor
Użytkownik Forum

Domyślny

Mateuz:
Czyli, kolejne podsumowanie : jesteś honorowy i dwulicowy jednocześnie, bo ma konta na forum?

Imho największym przegranym jesteś Ty, ludzie Cię wykorzystują jako rozrywkę, i niczym nie ryzykują, bo kiedy kończą Ci się argumenty, odwołujesz się do siły...Niespecjalnie wiem, jak z takim podejściem, chcesz kogokolwiek przekonać że jesteś czymś innym niż kpiną losu.
Z ciekawości, wiesz w ogóle, co oznacza słowo konfident ?
stary 13-08-2010, 20:56   #18909
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Domyślny

Pamietaj seba ze to forum jest specyficzne, aby zyskac szacunek i uznanie nie wystarczy wklepywac te wasze fragi, to ze bedziesz mnie obrzucal blotem tez ci nic nieda... poprostu jak sam stwierdziles gram dluzej i mam wieksze doswiadczenie, musisz zmienic styl prezentowanych wypowiedzi, to ze bedziesz non stop pisal ze sie poce, ze przegralem nie argumentujac tego niczym NIC ci nieda... ja tez moge ci powiedziec co mowia o tobie ludzie z twojego venta, zacytowalem Nathana, ty jednak powiedziales ze to fejk...czlowieku przyjmij prawde na klate i zastanow sie co ty robisz!

Ja jestem kozakiem od poczatku, mialem za to hunty, wiele osob mnie nienawidzi do dzis, ale nikt mi nie powie ze bylem kiedys dwulicowy czy nie lojalny, na swoja marke pracowalem dosc dlugo i mozesz mi wierzyc ze ludzie nie wachaja mi sie zaufac gdy pisze o pewnych sprawach, czy ty mozesz powiedziec to samo ? Prosilem o troche merytoryki a dostalem grozbe noza w plecach i wiadro pomyj... naprawde albo sie ogarniesz albo bedzie czas zablokowac cie na ip na tym forum :/
stary 13-08-2010, 21:14   #18910
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Domyślny

Prowadzilem konwersacje pomiedzy Game_Over i paroma innymi osobami.
Czemu ja przerwales i mnie zbluzgales? Blokuj smialo.
Ja tez WALE PRAWDE PROSTO Z MOSTU.

a co do dwulicowosci:

Sposób jest jeden, wystarczy spojrzeć na samego siebie, poszukać w sobie tych najgorszych cech. Zobaczyć kim naprawdę się jest i co naprawdę na co dzień się sobą reprezentuje, niejednokrotnie okaże się iż robimy coś co jest sprzeczne z naszymi ideałami i wartościami dla których chcielibyśmy żyć i którymi chcielibyśmy się kierować w życiu. Więc zmieńmy to, zmieńmy siebie i swoje postępowanie. To w jakim społeczeństwie żyjemy i żyć będziemy zależy tylko od nas. My kreujemy otaczający nas świat. Chcąc coś w nim zmienić powinniśmy zacząć od siebie, poszukać zła w sobie i zwalczyć go a wyjdzie to na dobre nie tylko nam ale także całemu naszemu otoczeniu. Nie usprawiedliwiajmy się więc lecz lepiej z pokorą popatrzmy na wielkich mistrzów i nauczycieli tego świata. Biorąc z nich przykład uniżmy się i postarajmy zdziałać coś dla siebie. Nie odmienimy całego świata ale zmienimy siebie. Będzie to zapewne trudne ale owoce takiej decyzji i działania są niewiarygodnie ważne. Może i dalej będą wokół nas ludzie dwulicowi, może i dalej będziemy „ofiarami” negatywnych zachowań spopularyzowanych w naszym społeczeństwie ale zajdzie jedna wielka zmiana. My będziemy „czyści”, bez winy. Z ręką na sercu będziemy mogli powiedzieć, że my nie zawiniliśmy, nie ma w tym naszej winy. Zrobiliśmy co mogliśmy, zmieniliśmy siebie na lepsze. Kto wie może idąc za naszym przykładem zmienią się też inni? Chociażby najbliższe otoczenie. To już wielki skok. Jak mawiał Notorious BIG „Nie możemy zmienić świata, zmieńmy siebie”

Nie musisz juz mi jechac BEZ POWODU. Nie lubisz mnie a ja Ciebie wiec zmien sie i zmien swoj stosunek do innych osob. Gdy Ty pisales posty ja nie wtracalem sie i nie pisalem "Imargam to ******** itd"

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 13-08-2010 o 21:18.
stary 13-08-2010, 21:17   #18911
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Domyślny

nastepnym razem dodaj:

cytuję: " ... "

treść jego poprzedniego posta :

http://egotrippin.wordpress.com/2009...brak-szacunku/
stary 13-08-2010, 21:28   #18912
Cz4rny
Użytkownik Forum

Cz4rny's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2008
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gredert
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Poziom: 160
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez psyduck Pokaż post

Przyznaje sie, to ja mówie wszystkim, że jesteś pojebany i że jesteś 0
również prosze, aby nikt Ci tego nie powiedział i jak widać do tej pory, nikt tego nie zrobił
a teraz mnie posortuj i mi powiedz czy zostane zaorany:<
Cz4rny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 21:33   #18913
abece
Użytkownik Forum

abece's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2008

Imię: Ortey
Profesja: Knight
Poziom: 100
Domyślny

Furor Nie Daj Sie Tym Pajacom Jedz Do Gdanska Rozpierdol Cale Towarzystwo Moze Wtedy Zrozumieja Ze Nie Jestes Taka Kurwa Na Jaka Wygladasz Jestem Z Toba Bracie Trzymaj Sie A Ty Gredert Zamknij Morde
abece jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 21:36   #18914
Cz4rny
Użytkownik Forum

Cz4rny's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2008

Imię: Gredert
Gildia: Vision
Poziom: 160
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez abece Pokaż post
Furor Nie Daj Sie Tym Pajacom Jedz Do Gdanska Rozpierdol Cale Towarzystwo Moze Wtedy Zrozumieja Ze Nie Jestes Taka Kurwa Na Jaka Wygladasz Jestem Z Toba Bracie Trzymaj Sie A Ty Gredert Zamknij Morde
yhym, zamkne morde, twoją też
czekaj na mnie cierpliwie, druga połowa sierpnia gdy najdzie.... strzeż sie
Cz4rny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 21:45   #18915
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Domyślny

I zdecydowalem sie powiedziec czemu tak darze sobie szacunek do innych osob honor itd.

Jestem adoptowany, moja matka powiedziala mi to gdy bylem jeszcze dzieckiem.
Chcialem poszukac swojej biologicznej rodziny po ukonczeniu 18 roku zycia.
Byc moze nie darzylem szacunkiem swojej obecnej rodziny w 100%.
Robilem awantury w domu itd. nawet padly slowa "nie jestes moja matka" zaluje tego.
Po ukonczeniu 18 roku zycia dowiedzialem sie ze moja biologiczna matka zmarla w 2000 roku. Nie mialem okazji jej poznac, nie mialem okazji zapytac sie "dlaczego"...kocham ja i nie wstydze sie tego powiedziec.
Teraz zrozumialem ze rodzina ktora wziela mnie pod swoj dom nie zrobila tego by miec ze mnie korzysci czy cos...moi rodzice zrobili to zeby dac mi zycie. Gdyby nie oni bylbym w domu dziecka.
Gdy moja matka zle sie poczula, pierwszy raz zaparzylem jej rumianek.
Poplakala sie wtedy...
I szacunek dla innych osob jest dla mnie tak wazny bo juz wiele w zyciu przeszedlem chociaz jestem jeszcze mlody...zrozumialem wiele spraw, nie poddalem sie i nie zalamalem sie gdy byly chwile slabosci. Teraz mam lzy w oczach choc to forum Tibii hehe.

Nie napisalem tego zebyscie mi wspolczuli, czy cos w tym stylu, moze ktos ma podobna sytuacje.
Dlatego darzcie szacunkiem inne osoby, wtedy one odwziecza sie tym samym...
Dostalem hunta, walczylem o wolnosc z ktorej smiali sie rzadzacy.
To ostatni post na forum. Juz nigdy tu nie bede pisal.
stary 13-08-2010, 21:49   #18916
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Domyślny

haahhhaahahahhaahahhahahahahahaahaahhhaahahahhaaha hhahahahahahaahaahhhaahahahhaahahhahahahahahaahaah hhaahahahhaahahhahahahahahaahaahhhaahahahhaahahhah ahahahahaahaahhhaahahahhaahahhahahahahahaahaahhhaa hahahhaahahhahahahahahaahaahhhaahahahhaahahhahahah ahahaahaahhhaahahahhaahahhahahahahahaahaahhhaahaha hhaahahhahahahahahaahaahhhaahahahhaahahhahahahahah aahaahhhaahahahhaahahhahahahahahaahaahhhaahahahhaa hahhahahahahahaahaahhhaahahahhaahahhahahahahahaaha ahhhaahahahhaahahhahahahahahaahaahhhaahahahhaahahh ahahahahahaa
stary 13-08-2010, 21:54   #18917
Dedoctor
Użytkownik Forum

Domyślny

przy poziomie kłamstw jakie utrzymywałeś w tym temacie, mam trudności nawet z uwierzeniem że skończyłeś 18 lat.
stary 13-08-2010, 21:58   #18918
Elisabett
Użytkownik Forum

Elisabett's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
I zdecydowalem sie powiedziec czemu tak darze sobie szacunek do innych osob honor itd.

Jestem adoptowany, moja matka powiedziala mi to gdy bylem jeszcze dzieckiem.
Chcialem poszukac swojej biologicznej rodziny po ukonczeniu 18 roku zycia.
Byc moze nie darzylem szacunkiem swojej obecnej rodziny w 100%.
Robilem awantury w domu itd. nawet padly slowa "nie jestes moja matka" zaluje tego.
Po ukonczeniu 18 roku zycia dowiedzialem sie ze moja biologiczna matka zmarla w 2000 roku. Nie mialem okazji jej poznac, nie mialem okazji zapytac sie "dlaczego"...kocham ja i nie wstydze sie tego powiedziec.
Teraz zrozumialem ze rodzina ktora wziela mnie pod swoj dom nie zrobila tego by miec ze mnie korzysci czy cos...moi rodzice zrobili to zeby dac mi zycie. Gdyby nie oni bylbym w domu dziecka.
Gdy moja matka zle sie poczula, pierwszy raz zaparzylem jej rumianek.
Poplakala sie wtedy...
I szacunek dla innych osob jest dla mnie tak wazny bo juz wiele w zyciu przeszedlem chociaz jestem jeszcze mlody...zrozumialem wiele spraw, nie poddalem sie i nie zalamalem sie gdy byly chwile slabosci. Teraz mam lzy w oczach choc to forum Tibii hehe.

Nie napisalem tego zebyscie mi wspolczuli, czy cos w tym stylu, moze ktos ma podobna sytuacje.
Dlatego darzcie szacunkiem inne osoby, wtedy one odwziecza sie tym samym...
Dostalem hunta, walczylem o wolnosc z ktorej smiali sie rzadzacy.
To ostatni post na forum. Juz nigdy tu nie bede pisal.
Tak właśnie myślałem że Ci się coś przytrafiło w dzieciństwie. To wszystko wyjaśnia dlaczego jesteś taki po@#$%^&*()y. Idź i pisz dalej Dissy na ONARA hahahah.
stary 13-08-2010, 22:40   #18919
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Nie wiem co toba kierowalo aby wywlekac takie sprawy na to forum, przykro mi ze miales zniszczone dziecinstwo... byc moze chciales w przyplywie tego chwilowego uniesienia powiedziec prawde o tym czemu z uporem maniaka stosujesz taka dziwna forme wypowiedzi, czemu nic do ciebie nie dociera...

Zatkalo mnie, serio.... w tym momencie jestem w stanie podjac decyzje o odhuntowaniu cie, padnij w me ramiona Sebus ! Urzekła mnie twoja historia!

--- Veltaxio dodał 36 minut i 59 sekund później ---

Polonia 3:0 o

O to moja klata...

Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 13-08-2010 o 22:40. Powód: Automerged Doublepost
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2010, 23:28   #18920
Iron_Stysiek
Użytkownik Forum

Iron_Stysiek's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2010

Gildia: Duskiness
Poziom: 189
Poziom mag.: 81
Domyślny

Furor Seba walczy na innych światach? Ekipa z Thais jest z innych światów? I co, biega na faccu? Błagam Was ... Wy pacców nawet nie macie. Osoby walczące po różnych światach nie tylko posiadają z reguły dostęp do sporej ilości kont ale też mają kilka swoich. A ty poszedłbyś na wojnę w klapkach i bez broni ... Po co Wy z nim gadacie, nie dość, że idiota to jeszcze jakieś patologiczne dziecko. Furor Sebo nierozumny człowieku, jeślibym bawił się w wojnę w tej grze to robiłbym sobie na tamtych serwerach przynajmniej 150+ chary i kilka kont na paccu do zarobienia kasy na to. Mów prawdę, bo na kłamanie to jesteś za głupi.
Iron_Stysiek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania