![]() |
#1883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xurda
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam!
@Pakos1 Pytaj sie Commandera skad ma SoVa (wkur... mnie nim, ja mu tu eq pozyczam itp. a on mi po tygodniu mowi, ze sobie SoVa kupil phi... Mial poczekac na moje anni :<). Tak samo CS i BB nie sa moje... Popozyczane rzeczy z gildii, zeby jakos to ladnie wygladalo ![]() Pozdro Xatronal |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
|
![]() Ciekaw jestem od kogo kupił tego SoVa i ile znowu PACCów sprzedales ze masz znowu 2kk -.- A moze to poprostu kasa z Mocia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Randall
Mam cos na koncu jezyka about you... Ale nvm... Paccow ponad 20 sprzedalem... Z czego z 1kk wyciagnalem kasy na czysto... A 1kk jeszcze nie sprzedane... Proste. A co do SoV'a - Comm mowi, ze od jakiegos nooba kupil - w sensie z noobchara gostek pisal. Notabene Twoje zdanie i Twoja opinia na moj temat mnie najmniej obchodzi - poprostu mam Ciebie w..... glebokim powazaniu ![]() Pozdrawiam Pingwin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Zet Gie
Stan: Zbanowany
Imię: Mystical Striker
Poziom: 74
Skille: 82/85
|
![]() Wniosek: Mocio to idiota prosząc o wyrobienie rec keya przez innego gracza dla siebie hahahah! Gz aLL advances
![]()
![]() |
#1887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Gildia: Naction
|
![]() Może moje zdanie Cie nie obchodzi ale kilku osob takich jak ty 100 + uwaza ze to ty
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 28-06-2006 o 11:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Randall
Dziekuje :*. Ale nie zapomnij, ze nigdzie nie dodalem tam GP... A wiec jestem na paccach na czysto 1kk PLN... ;-). Moze tez chcesz kupic pacca? Dla Ciebie promocja - 100zl/90 dni... A moze mnie zreportujesz co? Zebym tak na macro nie stal czasami... @Haurix Pff ![]() @About Mocio Na poczatku dodam, zeby nie bylo (chociaz to i tak nie dowod, ale...). To wszystko jedna wielka mistyfikacja, ja tego nie pisalem a jak juz to i tak to nie prawda :>:>:>:>:>. ![]() ![]() ![]() Bylo sobie tak... Pewnego hmm... Zimowego chyba dnia rozmawiam sobie z Mociem (Mocio'odrzutowiec jeszcze wtedy). Okazalo sie, ze potrzebuje on kupic PACCa. Jako iz wtedy sprzedawalem PACCe na Allegro - polecilem mu... SIEBIE ![]() ![]() ![]() ![]() Kwestia sharingu - tak, sharowalem z Mociem. TO JA padlem na 95 lvlu od Liona (przynosilem koledze speary do train i net padl). Niezbyt dlugo sharowalem, prawie wcale nie expilem. Ja bylem tylko od huntow i to wieczorami (ask Drom, Virgo - kradlem loota?)... I to przewaznie hydry. Umowa byla taka, ze dla Mocia idzie cala kasa, a ja dziele sie lootem na 3 z shooterami. Czyli Mocio za to, ze spal mial 10-20k kasy przez noc zarobione... Po deadzie na Lionie (ehhhhh ![]() Potem (dosc niedawno) przyszedl czas Anni (mowie o tym udanym). Okazalo sie, ze Mocio nie ma bota i poprosil mnie o pomoc - jako iz wiadomo, ze NG jest platne, a Mocio nie robil formata (a raczej Ogi Zadyma - bo to u niego zawsze robil anni...). Zrobilem Anni, jeszcze w final roomie Mocio sie zalogowal, zmienil passy. Wtedy to ostatni raz bylem na jego ACC. Nastepnego dnia w nocy mial hacka... To chyba tyle wytlumaczen. Kto chce uwierzy, kto nie ten nie uwierzy... Ja tam powiedzialem prawde i tyle ![]() Pozdrawiam Pingwin EDIT @Randall A skad Haurix moze o tym wiedziec O_o? Rownie dobrze kazdy inny mogl to napisac heh... @Down Bo argumentow zabraklo? Ostatnio edytowany przez Pingwin - 28-06-2006 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Crox De'Stroy
Profesja: Paladin
Gildia: bez ;p
Świat: Morgana
Poziom: 16
Skille: 50/35
![]() |
![]() Teraz cos ode mnie..
Najnowszy adv ;p ![]() Best hit ![]() ![]() Nuub ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1891 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich milosnikow tej po.... gry... po dzisiejszym dniu... zakonczylem swoja przygode z tym szitem... mialem tzn haka... mi osobiscie to powiewa... gdyz jush dawno mialem konczyc z ta beznadzieja.. kij z calym dorobkiem... chcialem najbardziej przeprosic Xata... dobry kolega.. a ja go zawiodlem.. stracil przezemnie kolo 2.5kk i nad tym najbardziej ubolewam ; ( jeszcze raz Xat Przepraszam Cie... nie jest to spowodowane z mojej winy.. ale czuje sie odpowiedzialny za to ;/ pozdro dla wszyskich przyjaciol ktorzy byli ze mna.. dla was bede zawsze dostepny przez GyGy... cya Comm... cya refugia.. Cya Tibia... gl and hf wszystkim ...
|
![]() |
![]() |
#1892 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Szkoda ze kolejna osoba z mojej vip listy nie bedzie juz swiecic na zielono ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
|
![]() mlvl...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kvwa, drugi post się trafił ;\
Proszę o skasowanie TEGO posta Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 28-06-2006 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh... kolejne osoby odchodzą z Refugi, żal mi Was, Commander i Xatronal. Gra teraz już nie bedzie taka przyjemna na Refugi... zaraz, zaraz, przecież ja nie gram na Refugi.... hymm... innym będzie smutno przynajmniej.
Gz dla Ksena za lootniecie Green Gema. Drom, byś dawał jakieś SSki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() ![]() heh.. od 4 dni gram na refugii i narazie mi sie podoba ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Krakow
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcesz się poczuć jak Kamikadze? Nic prostrzego, podaj nick Droma ;D
2x Up, zrobiłes teraz niezłe bagno Dromowi, on bardzo nie lubi, jak ktoś podaje jego nick. Dla niego wiażę się to z rozmowami z naprawde dużą ilością newbi. Jeszcze brzęczy mi w uszach, jak na IRCu wparował i zaczął coś tam krzyczeć (nie powinniście wiedzieć co, jeszcze go znienawidzicie ![]() Pozdro~ |
![]() |
![]() |