![]() |
#1881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiriuskio Seragin
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
|
![]() elo gz all
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1882 |
Guest
|
![]() boze czepiacie sie romka a widzieliscie go kiedys na cavebocie? no wlasnie, w dupie byliscie i gowno widzieliscie. wiec laskawie dajcie sobie spokoj a jak nie mozecie zniesc ze ktos jest lepszy od was to wezcie sie za siebie a nie tylko dupe obrabiacie
|
![]() |
![]() |
#1884 |
Guest
|
![]() A ty myslisz ze se popiles i spadles z roweru i gadasz herezje, ty zaczoles wiec ja skoncze, ty kisiel ze chociaz ty mnie bronisz : P
Nowe ss, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: Głowaczów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pall of Peace
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Obecnie botuje na Securze xD
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Skille: 83/65
Poziom mag.: 16
|
![]() Gz all Rewisim pokazałbyś eq
![]() co do Romana to z tego co mi wiadomo on nie botuję a wręcz przeciwnie zwalcza botterów (obejrzyjcie sobie filmik jak sie Tompe Skaizzo blokowało ![]()
[CHAR]Pall of Peace[/CHAR] [CHAR]Kaktus Bonecrusher[/CHAR]- old char Ostatnio edytowany przez Kaktus92 - 10-01-2008 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Guest
|
![]() ja retired?
![]() kokos cisniesz ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Poznan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: OoW
Świat: Obisdia
Poziom: 50~
Skille: n/c
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
Arha to kiedy uedizemy na peko peko new pacc jest wiec mozna lol ;]] Rewis 55 i exp locka masz haha widze ze szeroko poszles z addonem lol ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.zal.pl.br.swe.ENg i tak dalej. Odpier... Sie od Romana
Roman ile tam expa wyciagasz na Tyrsung pod woda??? Bo widze ze to przez ciebie lubiana miejscowka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Guest
|
![]() Kaktus92 przez to ze z toba i z sabagustem zbloczylismy tompe skaizo i prawie padl mialem problemy, poniewaz byl to rl bro kentara ale moj kumpel wszystko zalatwil, a co do quar to exp taki slaby ze niewiem czy nawet 30kexpa na 1h wyjdzie i waste straszne, bo przez ten helm dmuchany 8 arma trace a loot z quar slaby a niemam szczescia na blue robe, ale poszedlem tam bo z maga probuje skull helmet zlotowac ale nie sadze ze mi sie uda =)
|
![]() |
![]() |
#1892 |
Guest
|
![]() Quara Hydromancer Grafika:Quara Hydromancer.gif 800 1100 --/-- 0-100 gp, 0-10 Shrimp, Staff, Remains of a Fish, Two Handed Sword, Great Mana Potion (rzadko), White Pearl (rzadko), Wand of Cosmic Energy (rzadko), Fish Fin (rzadko), Black Pearl (rzadko), Ring of Healing (rzadko), Small Emerald (rzadko), Knight Armor (rzadko), Skull Helmet (bardzo rzadko)
Błedne informacje sa xd Ale z predatora napewno leci, poniewaz i na tibiawiki polskiej i angielskiej pisze ze leci ale pojedynek z predatorem nie jest zbyt przyjemny to juz bk latwiej zabic : P |
![]() |
![]() |
#1893 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja lootnolem 2 Skull helmety z Predatorow :d ale wiem ze leci jeszcze z destroyera i betrayd wraith czy cos takiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Ribala - 13-01-2008 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Guest
|
![]() Rewis te twoje ss sie tak wolno otwieraja w JPG rob je najlepiej
Erayo ![]() Frosty ![]() Poszlo 500mf loot to rh i 2 towerki na 2 osoby LVL ![]() Of ![]() No i wrl, juz nigdy na to nie pojde z 200 great potionow poszlo a tylko skull staff ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Użytkownik Forum
|
![]() Roman za tydzień OBOWIĄZKOWO frosty ze mną.
![]() Yach.
![]() |
#1899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Obsidia
|
![]() Elo elo, dawno mnie tu niebylo, ale teraz postanowilem znowu zaczac dawaj jakies ss'ki:
80 lvl: ![]() 85 lvl(1): ![]() 85 lvl(2): ![]() i aktualny 90 lvl: ![]() jutro moze bedzie 91 lvl i blue legs quest to cos wstawie. Ostatnio edytowany przez Nee'ku - 13-01-2008 o 18:45. |
![]() |
![]() |