![]() |
#1881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() a Royal Matej to chyba lubi czekac w nocy na respa ponad 20 minut, jeżeli wywalanie ludzi z serva idzie mu tak gładko, ale niech tylko poczeka aż w godzinach szczytu na Nebuli będzie grało po 200 osób, wtedy sobie przypomni słowa z forum.
![]() pozdrowienia ![]() a co do kumpli Bandara, zamiast pomóc koledzie kiedy go Vu biło to jeszcze niektórzy z was pobiegli też go ubic bo "tak wam kazano"...to jest chore, gdzie przyjaźń, koleżeństwo, dobrze wiedzieliście, że on nie był szpiegiem a jednak nie pomogliście a niektórzy jeszcze go bili. Brawo za umiejętne bycie pieskami Vury. btw. a szpieg jest cały czas w waszym teamie, pamiętajcie o tym. |
![]() |
|
![]() |
#1882 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
1) Poki co zaplacilem 350k i drugie tyle ejszcze zaplacic musze. 2) Poki co zadna nowa wojna sie nie szykuje to tez nie mam pojecia co miales na mysli mowiac, ze startuje do nowej wojny.
![]() |
#1883 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Imię: Royal Ma~
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula
|
![]() @ Arte
Nebula jak kazdy wie jest serwer typu "pvp" dlatego kazdy wie na co sie decydowal ... Co do tematu Bandara dalej jest moim ziomkiem ... Gdyby to Ordo wygralo to pewnie byly by posty tylko i wylacznie o nich , ale to Viribus wygralo i Viribus jest zle i Viribus zniszczy ten serwer tak ? N/C zawisc to jest choroba Proponuje ci wylaczyc monitor i narysowac na nim palcem wielkie "X" dalej to juz chyba wiesz co trzeba zrobic ;p baranek |
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore
Imię: Devalo...
Profesja: Elite Knight
Poziom: 53
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Gram niecały tydzien na tym seriwe. No i jedyne co moge powiedziec ze sa spoko ludzie duzo PK I PA na PK kilku sie nadziałem poznałem kilku h lvl i spoko ziomki da sie grac powoli bede bic ten lvl juz tylko 25h staminy zostało
![]() Ogołem jest ok SERDECZNIE ZAPRASZAM |
![]() |
![]() |
#1885 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale dlatego, że jesteś psem Vury, i jak on tylko krzyknie "BIERZ!" to od razu polecisz na swojego "ziomka"... postaw się na miejscu Bandara, Ty wiesz, że on nie był szpiegiem, to dlaczego nie próbujesz czegoś zrobic w związku z tym? rozumiem, "Pan" nie pozwala. Cytuj:
ale już wyżywanie się na Tibii, ponieważ w rl np. jesteś jakimś leszczem co z domu nie wychodzi i maniaczenie po kilkanaście godzin dziennie w Tibie to nie jest choroba, Okej ![]() Cytuj:
Troche życia koleś. |
|||
![]() |
![]() |
#1886 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania
Stan: Początkujący
Imię: Master Freeq
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Poziom: 6
Skille: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1887 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie znasz mnie na zywo i nie wiesz jakim jestem czlowiekiem... nie jestem psem Vury i nigdy nie bede ... Vura jest najlepszym liderem jakiego kiedy kolwiek spotkalem ...
btw zapytaj sie bandara jak miedzy nami bylo i jak jest dalej... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj .... pierdolenie o rl zyciu jest zbedne bo mozesz zobaczyc na czas mojej gry , nie chce sie klocic z toba bo nie widze w tym sensu A to ze wygralismy wojne to jest tylko nasza zasluga a na tym forum to mozesz byc kozakiem bo tutaj nie zlapiesz SD na pape i ci nie poleca blessy, zreszta nie mam co sie produkowac zeby sie przed toba tlumaczyc walczylem po to zeby ludzie z mojego miasa mogli grac spokojnie , dla mnie pozostaje to zwykla gra ... nie wiem czym ta gra jest dla ciebie Jak cos to msg w grze Royal Matej podyskutujemy bo to forum nie jest od tego...Pozdro |
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore
Imię: Devalo...
Profesja: Elite Knight
Poziom: 53
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Popieram Madej dobrze wiec na jakim stosunku i nikt nie moze sie wypowidac on sam wie jak jest a ze wygrali to zazdroscisz i tak piszesz Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Wezcie skoncze pierdolic o walczeniu bo az zal dupe sciska jak czytam ze walczyliscie strasznie ciezka wojna i to tylko "wasza" zasluga, Matej Ty i pare osob przyszlo juz prawie na gotowe jak juz Ordo w pizde dostawalo jak wczesniej prosilismy o pomoc to nie nie ja sie niemieszam itp, a teraz wielcy forumowi bandyci sie odzywaja czy jak?
A co do PA to bylo jest i bedzie! Co do Bandara to szpiegiem nie byl, nie jest i nie bedzie. Ja to wiem i ktos to wie Vura ma swoje przekonania przedstawil dowody + jeszcze rozmowa z jednym z bylych Ordowcow. I prosze nie pisz ze skoro jest moim kolega to sie Vurze nie postawie czy cos takiego, bo chyba jestem jedyny ktory to zrobil. Signed Hans. |
![]() |
![]() |
#1891 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() i pisze tak dlatego, że mam powody, jakbym był tylko "osobą trzecią" to bym jedynie postował jak każdy. Ty niestety nie masz nawet podstaw aby miec jakieś "ale" bo po prostu jestes za mały :< |
|
![]() |
![]() |
#1892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jakbyś był jego kumplem to byś się postawił. z bandim często rozmawiam i wiem jak jest. Ale sorry, swojemu "panu" się nie postawiłeś :< |
|
![]() |
![]() |
#1893 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten trolek ma takiego hara i takich przyjaciol, ze zjedli by Cie zanim bys napisal "no keal plx".
|
![]() |
![]() |
#1894 |
Użytkownik Forum
|
![]() naucz się czytac, piszę o akcjach PA i o niesprawiedlwym ubciu bandara a nie o jakieś zazdrości. Nie karmic trola plx!
|
![]() |
![]() |
#1895 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A po rozmowie z Pyro od razu dokonywac takich decyzji... a jakby powiedział ze szpiegiem był ktoś z top w VU to co? też byście go poszli ubic? A jeszcze jak jesteś pewny, że bandi nie był szpiegiem to dlaczego nie pomogłeś mu? nc Pies robi wszystko co mu pan rozkazuje, taka prawda. |
|
![]() |
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naucz sie edytowac posty pajacyk.
Edit: Rozmowa z Pyro utwierdzila tylko Vure w przkonaniu ze jest szpiegiem. A Ty kozaku co bys zrobil? Z jednej strony koles ktorego znasz z rl, w sumie gra tutaj bo ja go wciagnalem z drugiej strony ludzie z ktorym znami sie od 40-50 lvla z ktorymi wyjebalismy Phyrexian, wyjebalismy Ordo i wyjebiemy jeszcze kogo bedziemy chcieli jesli uznamy to za stosowne. Jedyne co moglem zrobic to zrobilem caly czas gadam i negocjuje wolnosc Bandara, ale Vura jest nieugiety jak narazie, a i jeszcze jak mialem mu pomoc jak o tym ze ida go zabic wszyscy na tsie dowiedzieli sie jak oni juz byli na edl? Vura wiedzial ze ktos taki jak ja chcialby go ostrzec, wiec sie zabezpieczyl. Ehh jak jestes taki kozaczek, odezwij sie w grze to pogadamy tutaj niebedziemy robic burdelu. /Hans Ostatnio edytowany przez August - 12-03-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik forum
|
![]() @August
Juz podczas pierwszej wojny bylo wiadomo kto dojdzie i kiedy, a o tym decydowal Vura i nie zgrywam slayera na tym forum tylko mnie w*****aja takie kozaczki jak arte bo az zal czytac tego co ten czlowiektu wypisuje @arte Skoncz plakac i zasmiecac to forum masz jakies ale... to napisz w grze Tutaj nie widze sensu wypisywac pierdol |
![]() |
![]() |
#1898 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podczas pierwszej wojny to nic nie bylo wiadomo nikt nie wiezyl w nasza pierwsza siedemnastke z ktorej i tak po 4 dniach wykruszyl sie Archer. Wszyscy spisywali nas na straty. Dopiero potem jak Ordo bylo zmeczone nasza obecnoscia i ciaglymi porazkami, to ludzie zaczeli dolaczac... i nie mow ze tak nie bylo bo tylko sie osmieszysz.
Bez odbioru. /Hans |
![]() |
![]() |
#1899 |
Guest
|
![]() huj im w dupe
![]() |
![]() |
#1900 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006