Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-03-2007, 12:12   #1881
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna/Saphira
Domyślny

a Royal Matej to chyba lubi czekac w nocy na respa ponad 20 minut, jeżeli wywalanie ludzi z serva idzie mu tak gładko, ale niech tylko poczeka aż w godzinach szczytu na Nebuli będzie grało po 200 osób, wtedy sobie przypomni słowa z forum.

pozdrowienia

a co do kumpli Bandara, zamiast pomóc koledzie kiedy go Vu biło to jeszcze niektórzy z was pobiegli też go ubic bo "tak wam kazano"...to jest chore, gdzie przyjaźń, koleżeństwo, dobrze wiedzieliście, że on nie był szpiegiem a jednak nie pomogliście a niektórzy jeszcze go bili.

Brawo za umiejętne bycie pieskami Vury.

btw. a szpieg jest cały czas w waszym teamie, pamiętajcie o tym.
Arte jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-03-2007, 18:37   #1882
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dregar Pokaż post
Sir'Bandar jesli szpiegiem?<hahaha> ciekawe kto z was bedzie nastepny? a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?(szaki jest hunted by Vu)? niektorzy zaplacili? Exi~ padl za jakies tam badziewia i nie jest hunted ? nie wierze wam

@webi
zaplaciles 700k a teraz startujesz znow do wojny ? z tego co widzialem to cie na to nie stac
Nie zagladalem tu chwile to tez nie odpowiedzialem.
1) Poki co zaplacilem 350k i drugie tyle ejszcze zaplacic musze.
2) Poki co zadna nowa wojna sie nie szykuje to tez nie mam pojecia co miales na mysli mowiac, ze startuje do nowej wojny.
stary 10-03-2007, 20:26   #1883
Agon
Użytkownik forum

Agon's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007

Imię: Royal Ma~
Świat: Nebula
Żarówka

@ Arte

Nebula jak kazdy wie jest serwer typu "pvp" dlatego kazdy wie na co sie decydowal ...

Co do tematu Bandara dalej jest moim ziomkiem ...

Gdyby to Ordo wygralo to pewnie byly by posty tylko i wylacznie o nich , ale to Viribus wygralo i Viribus jest zle i Viribus zniszczy ten serwer tak ?

N/C zawisc to jest choroba

Proponuje ci wylaczyc monitor i narysowac na nim palcem wielkie "X" dalej to juz chyba wiesz co trzeba zrobic ;p baranek
Agon jest offline  
stary 10-03-2007, 20:51   #1884
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore

Imię: Devalo...
Profesja: Elite Knight
Poziom: 53
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
Kashtan ma numer GG 2991833
Domyślny Nebula

Gram niecały tydzien na tym seriwe. No i jedyne co moge powiedziec ze sa spoko ludzie duzo PK I PA na PK kilku sie nadziałem poznałem kilku h lvl i spoko ziomki da sie grac powoli bede bic ten lvl juz tylko 25h staminy zostało

Ogołem jest ok SERDECZNIE ZAPRASZAM
Kashtan jest offline  
stary 11-03-2007, 09:02   #1885
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agon Pokaż post
@ Arte

Nebula jak kazdy wie jest serwer typu "pvp" dlatego kazdy wie na co sie decydowal ...
To nie znaczy, że możesz robic sobie tyle PA ile chcesz i miec w dupie innych graczy, ale ok, chcesz miec 30 minutowe respy, prosze bardzo w końcu "to jest PvP server" twoja ulubiona wymówka.

Cytuj:
@ Arte

Co do tematu Bandara dalej jest moim ziomkiem ...
Ale dlatego, że jesteś psem Vury, i jak on tylko krzyknie "BIERZ!" to od razu polecisz na swojego "ziomka"... postaw się na miejscu Bandara, Ty wiesz, że on nie był szpiegiem, to dlaczego nie próbujesz czegoś zrobic w związku z tym? rozumiem, "Pan" nie pozwala.

Cytuj:
@ Arte

Gdyby to Ordo wygralo to pewnie byly by posty tylko i wylacznie o nich , ale to Viribus wygralo i Viribus jest zle i Viribus zniszczy ten serwer tak ?
norma, ale dlaczego są posty TYLKO o tym, że "Viribus jest złe" ? na innych servach też tak jest, że są posty na best guild, że PA robi itp, ale są też posty miłe wobec tej guild, ofc na nebuli tego brak, Gz, bo to też Twoja zasługa.

Cytuj:
@ Arte

N/C zawisc to jest choroba
ale już wyżywanie się na Tibii, ponieważ w rl np. jesteś jakimś leszczem co z domu nie wychodzi i maniaczenie po kilkanaście godzin dziennie w Tibie to nie jest choroba, Okej

Cytuj:
@ Arte

Proponuje ci wylaczyc monitor i narysowac na nim palcem wielkie "X" dalej to juz chyba wiesz co trzeba zrobic ;p baranek
Chciałbym ci zaproponowac to samo, ale ciężko jest wpatrywac się kilkanaście godzin w znaczek X myśląc w tym czasie ile % ma się do lvla, skilli itp

Troche życia koleś.
Arte jest offline  
stary 11-03-2007, 11:53   #1886
Zygmunt
Użytkownik Forum

Zygmunt's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Poziom: 6
Skille: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte Pokaż post
To nie znaczy, że możesz robic sobie tyle PA ile chcesz i miec w dupie innych graczy, ale ok, chcesz miec 30 minutowe respy, prosze bardzo w końcu "to jest PvP server" twoja ulubiona wymówka.
___
Moze sobie robic co mu sie podoba. A jak tobie cos sie nie podoba to wypowiedz mu wojne albo przestan plakac.

Ale dlatego, że jesteś psem Vury, i jak on tylko krzyknie "BIERZ!" to od razu polecisz na swojego "ziomka"... postaw się na miejscu Bandara, Ty wiesz, że on nie był szpiegiem, to dlaczego nie próbujesz czegoś zrobic w związku z tym? rozumiem, "Pan" nie pozwala.
___
Widocznie wolimy byc psami Vury niz kundlami masy. Tobie kupa do tego.

norma, ale dlaczego są posty TYLKO o tym, że "Viribus jest złe" ? na innych servach też tak jest, że są posty na best guild, że PA robi itp, ale są też posty miłe wobec tej guild, ofc na nebuli tego brak, Gz, bo to też Twoja zasługa.

___
No i co w zwiazku z tym? Napisz do Pana Premiera, ze osobnik "brzydko gra"
Mamo, Mamo a on robi PA...

ale już wyżywanie się na Tibii, ponieważ w rl np. jesteś jakimś leszczem co z domu nie wychodzi i maniaczenie po kilkanaście godzin dziennie w Tibie to nie jest choroba, Okej
___
Moze on jest w rl leszczem. Ty natomiast placzesz bo w grze ktos ci nakopal w dupsko. Ciekawe co robisz jak ktos nakopie ci w rl. Chowasz sie pod krzeslo?

Chciałbym ci zaproponowac to samo, ale ciężko jest wpatrywac się kilkanaście godzin w znaczek X myśląc w tym czasie ile % ma się do lvla, skilli itp

Troche życia koleś.
Przestan plakac zachowujesz sie jak baba. Wstyd, nie pozostaje nam nic innego jak spoznione zyczenia wszystkiego dobrego z okazji "dnia kobiet".
Zygmunt jest offline  
stary 11-03-2007, 13:14   #1887
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
2) Poki co zadna nowa wojna sie nie szykuje to tez nie mam pojecia co miales na mysli mowiac, ze startuje do nowej wojny
pozwolilem sobie to wywnioskowac na podstawie ruznych sytulacji ktore mialy miejsce w tamtych dniach, widac moje wnioskowanie bylo omylne
Dregar jest offline  
stary 11-03-2007, 22:17   #1888
Agon
Użytkownik forum

Agon's Avatar

Evul arte

Nie znasz mnie na zywo i nie wiesz jakim jestem czlowiekiem... nie jestem psem Vury i nigdy nie bede ... Vura jest najlepszym liderem jakiego kiedy kolwiek spotkalem ...

btw
zapytaj sie bandara jak miedzy nami bylo i jak jest dalej... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj

.... pierdolenie o rl zyciu jest zbedne bo mozesz zobaczyc na czas mojej gry , nie chce sie klocic z toba bo nie widze w tym sensu

A to ze wygralismy wojne to jest tylko nasza zasluga a na tym forum to mozesz byc kozakiem bo tutaj nie zlapiesz SD na pape i ci nie poleca blessy, zreszta nie mam co sie produkowac zeby sie przed toba tlumaczyc

walczylem po to zeby ludzie z mojego miasa mogli grac spokojnie , dla mnie pozostaje to zwykla gra ... nie wiem czym ta gra jest dla ciebie

Jak cos to msg w grze Royal Matej podyskutujemy bo to forum nie jest od tego...Pozdro
Agon jest offline  
stary 11-03-2007, 23:55   #1889
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore

Imię: Devalo...
Profesja: Elite Knight
Poziom: 53
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
Kashtan ma numer GG 2991833
Domyślny

Popieram Madej dobrze wiec na jakim stosunku i nikt nie moze sie wypowidac on sam wie jak jest a ze wygrali to zazdroscisz i tak piszesz Pozdrawiam
Kashtan jest offline  
stary 12-03-2007, 13:04   #1890
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Wezcie skoncze pierdolic o walczeniu bo az zal dupe sciska jak czytam ze walczyliscie strasznie ciezka wojna i to tylko "wasza" zasluga, Matej Ty i pare osob przyszlo juz prawie na gotowe jak juz Ordo w pizde dostawalo jak wczesniej prosilismy o pomoc to nie nie ja sie niemieszam itp, a teraz wielcy forumowi bandyci sie odzywaja czy jak?

A co do PA to bylo jest i bedzie!

Co do Bandara to szpiegiem nie byl, nie jest i nie bedzie. Ja to wiem i ktos to wie Vura ma swoje przekonania przedstawil dowody + jeszcze rozmowa z jednym z bylych Ordowcow. I prosze nie pisz ze skoro jest moim kolega to sie Vurze nie postawie czy cos takiego, bo chyba jestem jedyny ktory to zrobil.

Signed Hans.
August jest offline  
stary 12-03-2007, 16:04   #1891
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zygmunt Pokaż post
Przestan plakac zachowujesz sie jak baba. Wstyd, nie pozostaje nam nic innego jak spoznione zyczenia wszystkiego dobrego z okazji "dnia kobiet".
nie pisałem do Ciebie trolku z forum

i pisze tak dlatego, że mam powody, jakbym był tylko "osobą trzecią" to bym jedynie postował jak każdy.
Ty niestety nie masz nawet podstaw aby miec jakieś "ale" bo po prostu jestes za mały :<
Arte jest offline  
stary 12-03-2007, 16:07   #1892
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie znasz mnie na zywo i nie wiesz jakim jestem czlowiekiem... nie jestem psem Vury i nigdy nie bede ... Vura jest najlepszym liderem jakiego kiedy kolwiek spotkalem ...

btw
zapytaj sie bandara jak miedzy nami bylo i jak jest dalej... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj

.... pierdolenie o rl zyciu jest zbedne bo mozesz zobaczyc na czas mojej gry , nie chce sie klocic z toba bo nie widze w tym sensu

A to ze wygralismy wojne to jest tylko nasza zasluga a na tym forum to mozesz byc kozakiem bo tutaj nie zlapiesz SD na pape i ci nie poleca blessy, zreszta nie mam co sie produkowac zeby sie przed toba tlumaczyc

walczylem po to zeby ludzie z mojego miasa mogli grac spokojnie , dla mnie pozostaje to zwykla gra ... nie wiem czym ta gra jest dla ciebie

Jak cos to msg w grze Royal Matej podyskutujemy bo to forum nie jest od tego...Pozdro

jakbyś był jego kumplem to byś się postawił. z bandim często rozmawiam i wiem jak jest. Ale sorry, swojemu "panu" się nie postawiłeś :<
Arte jest offline  
stary 12-03-2007, 16:07   #1893
August
Użytkownik Forum

Domyślny

Ten trolek ma takiego hara i takich przyjaciol, ze zjedli by Cie zanim bys napisal "no keal plx".
August jest offline  
stary 12-03-2007, 16:09   #1894
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kashtan Pokaż post
Popieram Madej dobrze wiec na jakim stosunku i nikt nie moze sie wypowidac on sam wie jak jest a ze wygrali to zazdroscisz i tak piszesz Pozdrawiam
naucz się czytac, piszę o akcjach PA i o niesprawiedlwym ubciu bandara a nie o jakieś zazdrości. Nie karmic trola plx!
Arte jest offline  
stary 12-03-2007, 16:13   #1895
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
Wezcie skoncze pierdolic o walczeniu bo az zal dupe sciska jak czytam ze walczyliscie strasznie ciezka wojna i to tylko "wasza" zasluga, Matej Ty i pare osob przyszlo juz prawie na gotowe jak juz Ordo w pizde dostawalo jak wczesniej prosilismy o pomoc to nie nie ja sie niemieszam itp, a teraz wielcy forumowi bandyci sie odzywaja czy jak?

A co do PA to bylo jest i bedzie!

Co do Bandara to szpiegiem nie byl, nie jest i nie bedzie. Ja to wiem i ktos to wie Vura ma swoje przekonania przedstawil dowody + jeszcze rozmowa z jednym z bylych Ordowcow. I prosze nie pisz ze skoro jest moim kolega to sie Vurze nie postawie czy cos takiego, bo chyba jestem jedyny ktory to zrobil.

Signed Hans.
Co to pierwszej częsci tej wypowiedzi to się zgadzam w 100%.

A po rozmowie z Pyro od razu dokonywac takich decyzji... a jakby powiedział ze szpiegiem był ktoś z top w VU to co? też byście go poszli ubic?
A jeszcze jak jesteś pewny, że bandi nie był szpiegiem to dlaczego nie pomogłeś mu? nc

Pies robi wszystko co mu pan rozkazuje, taka prawda.
Arte jest offline  
stary 12-03-2007, 16:14   #1896
August
Użytkownik Forum

Domyślny

Naucz sie edytowac posty pajacyk.

Edit:
Rozmowa z Pyro utwierdzila tylko Vure w przkonaniu ze jest szpiegiem.
A Ty kozaku co bys zrobil? Z jednej strony koles ktorego znasz z rl, w sumie gra tutaj bo ja go wciagnalem z drugiej strony ludzie z ktorym znami sie od 40-50 lvla z ktorymi wyjebalismy Phyrexian, wyjebalismy Ordo i wyjebiemy jeszcze kogo bedziemy chcieli jesli uznamy to za stosowne. Jedyne co moglem zrobic to zrobilem caly czas gadam i negocjuje wolnosc Bandara, ale Vura jest nieugiety jak narazie, a i jeszcze jak mialem mu pomoc jak o tym ze ida go zabic wszyscy na tsie dowiedzieli sie jak oni juz byli na edl? Vura wiedzial ze ktos taki jak ja chcialby go ostrzec, wiec sie zabezpieczyl. Ehh jak jestes taki kozaczek, odezwij sie w grze to pogadamy tutaj niebedziemy robic burdelu.

/Hans

Ostatnio edytowany przez August - 12-03-2007 o 16:22.
August jest offline  
stary 12-03-2007, 16:54   #1897
Agon
Użytkownik forum

Agon's Avatar

Domyślny

@August
Juz podczas pierwszej wojny bylo wiadomo kto dojdzie i kiedy, a o tym decydowal Vura i nie zgrywam slayera na tym forum tylko mnie w*****aja takie kozaczki jak arte bo az zal czytac tego co ten czlowiektu wypisuje

@arte

Skoncz plakac i zasmiecac to forum masz jakies ale... to napisz w grze

Tutaj nie widze sensu wypisywac pierdol
Agon jest offline  
stary 12-03-2007, 17:08   #1898
August
Użytkownik Forum

Domyślny

Podczas pierwszej wojny to nic nie bylo wiadomo nikt nie wiezyl w nasza pierwsza siedemnastke z ktorej i tak po 4 dniach wykruszyl sie Archer. Wszyscy spisywali nas na straty. Dopiero potem jak Ordo bylo zmeczone nasza obecnoscia i ciaglymi porazkami, to ludzie zaczeli dolaczac... i nie mow ze tak nie bylo bo tylko sie osmieszysz.

Bez odbioru.

/Hans
August jest offline  
stary 12-03-2007, 17:13   #1899
Korodrel
Guest

Domyślny

huj im w dupe

stary 12-03-2007, 17:31   #1900
Zygmunt
Użytkownik Forum

Zygmunt's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Poziom: 6
Skille: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte Pokaż post
nie pisałem do Ciebie trolku z forum

i pisze tak dlatego, że mam powody, jakbym był tylko "osobą trzecią" to bym jedynie postował jak każdy.
Ty niestety nie masz nawet podstaw aby miec jakieś "ale" bo po prostu jestes za mały :<
Trolek z forum wyjmuje cie z tylnej kieszeni i odwija ze sreberka. Zrob garba to wejde sobie po tobie na swoja kasztanke lub innego kucyka.
Otrzyj lzy i przeprowadz sie na Guardie.
Zygmunt jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania