![]() |
#1881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Polska ;]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trin Back
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nothing to Say
Świat: Kyra
Poziom: 57~
Skille: 20/21xD
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Ktoś z was idzie na banute bo zauważyłem ze zbierają team na forum
Żeby nie było że bez foty to fota z shanarery z mojego starego chara ![]() ![]()
|
![]() |
#1882 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś z rana ktoś odwiedził PoH
![]() Niestety strenków owego pajączka nieposiadam bo mój lev niepozwala na fight z nim ![]() ![]() O ofiarach narazie słyszałem o 80 palku . pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Gratuluje wszystkich advensow.
Na kyrze coraz wiecej leveli 100+... Dawno nie zagladalem do tego tematu, ale obiecuje, ze od grudnia zaczne na nowo grac na Kyrze i napewno wkleje jakies fotki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Zbanowany
|
![]() Witam
W skrocie ;p 20 lvl ![]() 21 lvl ![]() 22 lvl ![]() Tu nice fart, 10 minut na amazon Campie nad Carlin xD ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze że grudasowie (
![]() gz dla wrzystkich mam nadzieje że inni też niebędą tylko patszeć ale wrzucać swoje fotki (only kyra player's) potem dam edita i wrzuce swoje fotki pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zbanowany
|
![]() @Shivee
A jak xD Mam zamiar utworzyc wkrotce ( jak wiekszosc bedzie nas 30 +) wlasny temat dla Grudas Family xD Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Jak narazie tyle, aktualnie jest 19lvl tylko jak zwykle zapominam zapisać ssa ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś pięknego na początek :
![]() Pacc od wczoraj 20:50 A teraz coś co mnie dziwi miał być dziś 25 lev + jest prawie 23 a to dzięki ludzią CipSoftu : ![]() Co im niepasi ? Nieśmiać się ;P A Teraz screnki od wczoraja oczywiście na pacc-u ;} ![]() ![]() ![]() Więcej niedam (a mam screnki ażżż do 22 ![]() pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Kobyłka/Warszawa
Imię: Lord Phero
Profesja: Knight
Poziom: 20~
Skille: 60/60~
Poziom mag.: xX
![]() |
![]() Koniec skillowania do 45 lvla
![]() ![]()
Poszedłem z małą na molo Pełna saszeta, relax, full, uderzam w solo Uraczyły małą zimną coca-colą A ona mnie mentolowym Marlboro Zgrywam ekspert, ekspert dżentelmena Polecę wierszem, pełen czad, tak jest wena Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia W moim ritmo na tylnych siedzeniach _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Będę brał cię (gdzie?) w aucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1891 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^^ najs najs x)
maj tern ; > 84 ![]() polowanie na teraxula zakonczone xD ![]() hiroły w gorgonia G xd ~85~ ![]() bo zajmowalem koledze 2 i 3 ank d lair od 17 do 21 az stwierdzil ze musi sie wyspac i nie idzie XD ![]() hot hot hot 86 ^^ ![]()
![]() |
#1892 |
Użytkownik Forum
|
![]() No,no temat coś się tam powoliii rozkręca..
![]() już niemam bana więc new foto ... P.S Niesmiać się new name nic niemogłem wymysleć ![]() pzdr Aavil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Jeszcze gorący adv po baniku ![]() Pozdro all jutro może jakieś new fotki wrzuce... pozdr all i nieśmiać się ![]() BUY HOUSE IN ANKRAHMUN (-.-) Ostatnio edytowany przez Shivee - 12-11-2007 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Kobyłka/Warszawa
Imię: Lord Phero
Poziom: 20~
Skille: 60/60~
Poziom mag.: xX
![]() |
![]() Najs Hał Macz
![]() ja wbilem 21,22,mialem 2% do 23 i mnie ubili Yeah , nie bede zanudzal nobowskimi ss ![]()
Poszedłem z małą na molo Pełna saszeta, relax, full, uderzam w solo Uraczyły małą zimną coca-colą A ona mnie mentolowym Marlboro Zgrywam ekspert, ekspert dżentelmena Polecę wierszem, pełen czad, tak jest wena Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia W moim ritmo na tylnych siedzeniach _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Będę brał cię (gdzie?) w aucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Imię: Gumbi Grudas
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
|
![]() Tak jak już pewnie wiecie Grudasy zaczęły grać na Kyrze. Ja też jestem z rodzinki Grudasów lecz nie moge pochwalić się takimi lvlami jak koledzy. Mój dotychczas największy lvl to 40 knight. Niestety po hacku
![]() Mam nadzieję że na Kyrze będzie lepiej. POzdrawiam Gumbi Grudas Ostatnio edytowany przez Qimbi - 12-11-2007 o 19:20. Powód: ŹLE SKONSTRUOWAŁEM ZDANIE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fotka z ostatniej chwili .... KYRA JAKA JEST SAMI WIECIE ?
![]() co oni tu robią .... tańczą niewiem czemu ale all byli biało czerowni i co chwilke POLSKAA ITP ? co dziś jAkieś święto czy nawet h lvl umią się bawić ... Na fotce widać (dla niewtajemniczonych) Członków najlepszej glidi na servie m. in . Thomonix,Kataruso.. i wielu innych @P.S Fotke dostałem od qumpla ciekawe czemu tańczyli ![]() pzdr @Up Kyra to spox serv i jak widać na fotkce ludzie mają ciekawe pomysły.. xd ;] Fotka może się niepodać wam ale mi się podoba.. Ostatnio edytowany przez Shivee - 12-11-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Refresh
Ludzie coś mało komentują ... i mało fotek inni dają .. a wiem że mają co pokazywać ... ;P kk daje new foto dziś wcześniej wróciłem z sql więc 2 lev up ![]() ![]() ![]() Pozdr komentujcie bo niedam więcej .. jak bd komenty dam fotki z areny ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Qimbi - 13-11-2007 o 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Zbanowany
|
![]() Witam
Shivee - no mam nadzieje ze fajny xD troche pk duzo co przeszkadza moim kumplom , przez to jeden jjuz odpadł .. Ale reszta sie dzielnie 3ma ![]() sski oczywiscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakis jeden z lepszych hitow , taki udało mi się wychwycić: ![]() Tyle.. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś mi się nudziło... więc coś wpadło
![]() Niebd się rozpisywał : 31 lev ![]() 32 lev ![]() 33 lev ![]() Dziś wpadł 81 dist yeahhh Do ludzi z kyry 1. Dawajcie Fotki 2. Buy All Blood Herb's Obsidian Knife and Blessed Woden Stake To by było na tyle może potem poexpie to coś wrzuce.. pzdr Ostatnio edytowany przez Shivee - 14-11-2007 o 16:35. |
![]() |
![]() |