![]() |
#1882 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Ja tm zrobilem questa na Lagune i nawalam tam lev =]
Te zlowie sa slabe a zabki tez =] Tylko te "Toady" wala z dista ![]() Mam juz 4 skorki z ghoula ![]() Tylko glupio z tym lootem =[ |
![]() |
![]() |
#1883 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @Up
Do expa to nei jest raczej teren, przynajmneij dla sorcow/drutow :/ Expilem tam jakis czas, zarobilem trocher kasy ale ogolnie waste na MF. |
![]() |
![]() |
#1884 |
Zbanowany
|
![]() @ Up wiesz no ja zuzylem od wczoraj kolo 7-8 bp mfow i mam time ringa(akurat to z tarantuli na Cultach) war hammera(kumpel opyli za 1,5k u djina) w kasie zarobielm z 3k tarcze ze zlowika i fak nie zarabia sie duzo ale exp ladny.
Na crabach ejst zajebiste waste (1 bp mfow poszeld na 10 min) ale exp ladny co do loota to hmm... z mojego 1 craba biala perelka a z reszty to po 4-10 gp :s |
![]() |
![]() |
#1885 |
Zbanowany
|
![]() @up
Znalazlem nowy sposob. Siedze na -2, -3 z monkiem i mowie ci zarabiam kolo 1.5k trace 1.1 (BP MF) i do tego WH i inne badziewia. Teraz dopiero poznalem moc laguny. Na 2-3 wynosze kolo 30-40k expa. Btw Leo Lenidas zostal zhakowany ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Zbanowany
|
![]() Lodzianin ja to samo planowalem, ale narazie siedze na mino i robie kaske z loota wlasnie selnolem loota (kolo 20k oz.) z 2 dni i kolo 20k jest =]
TYlko teraz na mino siedza 160 lev i zabijaja all wiec expa mam kolo 5-10k/h tylko >.< Ale i tak bije srednio 1 lev na dzien =] Na lagunie jest waste dla sorca ale tylko tam gdzie sa te toady bo one mimo ze slabo wala hp w*******aja jak glupie szczegolnie jak sie ma 320(tak jak ja) I co jakies 5-6 tych zadeb szla exura gran i tak na 30 min albo i krocej zchodzi kolo 1-1,5 bp mfow. Teraz musze sie wbic na hydry, a to na Harmoni stanowi cud(?) :x |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zbanowany
|
![]() Z ostatniej chwili...
20:17 Warning! The murder of Seth The Dark was not justified. |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Marek Drut
Profesja: Druid
Świat: Silvera
Poziom: 31
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1889 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tzn. że "morderstwo seth the dark było nieusprawiedliwione" Kath: gratz, przed chwila mi sie skarzyl ze ktos go zabil jak byl afk ;p tylko teraz moze byc ci ciezko :S ma troche kumpli chlopak |
|
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() on chyba nie byl afk bo kath mi mowil ze stracil 2bp manasow :X
#1891 |
Zbanowany
|
![]() @Phoe
Nie byl afk ;x 2 BP MF, 4 HMMS i 4 SD waste. Loot to DSM ktory ukradl 43 ED. Teraz scigam ed, niestety jeszcze sie nie zalogowal. Na ucieczke na skullu zmarnowalem last bp mf. Jezeli ktos chce mi pomoc ownedowaC 43 ED Thiefera pisac here. Btw, Seth The Dark (65 Rp, teraz 63), jest w gildi Biohazard, a ja w gildi Energize, wiec mozliwe ze bedzie wojna ;X |
![]() |
![]() |
#1892 |
Zbanowany
|
![]() Heh... watpie czy bendzie wojna
![]() Ja wczoraj poszedlem an crus helma i byl niezly hardcore 2x po 2 gsy i pozniej doszedl trzeci ktory sie zrespil. Ale jakos sie udalo 2 bp waste and 8 uh(na mnie :x) ale 6k do przodu ![]() Ehh przez ten update ciezko byc samemu na mino tower co prawda to harmonia ale np. rano bylo sie samemu albo w 2 osoby a teraz ci biegaja ci jakies 3 100 lev+ i skorka z minoskow zdzieraja.... Niech sie wkoncu hydry zwolnia =[[[[ |
![]() |
![]() |
#1893 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ten ED był w jakiejś gildii??
#1894 |
Zbanowany
|
![]() Te perenax fajnie na botach jezdzisz/jezdziles ^^
23:08 You see an obsidian knife. It weighs 1.00 oz. Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins. ^^ Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-08-2006 o 23:41. |
![]() |
![]() |
#1895 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jeździłem na Botach ;/ skąd ci to na myśl przyszło??
#1896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Phoenix nie nazywaj od noobow ludzi bo sam nim jestes -.- lizesz dupe brazylom lol i tak cie uwala kiedys.
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej wszystkim ziomkom z Silvery. Najlpeiej to jakby polazl na inny serwer zrobil silna grupe i gildie i zaczal dzialac a nie po ostatniej mini wojnie z nervousami wszyscy zaczeli grac nie wiadomo jak, pouciekali z serwow itd. ;/ to przeraza ze nie mozemy sie zgrac.
|
![]() |
![]() |
#1898 |
Zbanowany
|
![]() Mendolina ty wiesz co uwazaj na siebie zrob chociaz polowe tego co zrobil phoenix i pogadamy, oki? =]
Haha nie zapomne tego jak sie ujebal cannidas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazdy wie ze ty to noob, ehh pameitnam jak chcieliscie z michalakiem zrobic "wyprawe" na bartezo Lol.... pierdoliliscie ze szkoda runek a on mial/ma k-seta vampke crusader helma i boh wiec watpie czy bylo skzoda runek ![]() Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 09-08-2006 o 02:33. |
![]() |
![]() |
#1899 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasztaniczek po co sie udzielasz? Po prostu my polacy nie umiemy sie razem trzymac i tyle. Bezsensowne granie na Silvera, nie ma juz tam to co robic. =] i cannidas jest twardy z FE a na solo to tchorz!
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nigdy nikomu nie lizałem dupy i nie mam zamiaru. A to, że mnie zabiją kiedyś Brazylijczycy jest oczywiste, bo oprócz przyjaciół mam wśród nich wrogów. A jak padnę bedziesz w spazmach wypisywał wszędzie "hahaha mjałem rajcjeee, feniks nab padl, hahaa" Apropo podlizywania: nie pisz do mnie wiecej priv msg w stylu "wow, gratz lvl, gdzie ty expisz!?!?!oneoneone" Ps: Ciekawe czy twój informator powiedzial Ci kto jeszcze sądzi, że jesteś noobkiem. Nie? To ci powiem : wszyscy znani i mający uznanie wśród innych Polacy z Silvery. Dla mnie koniec tematu. W tibii dostaniesz ignora forever. I nie przechódz obok mnie jak pz będzie zbyt daleko... |
||
![]() |