![]() |
#1882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() tak.. ja znalazlem mpa, g legi i demon seta.. w depo na ziemi znalazlem 3 pary softów i bp mms'ów!11 !!!!! !!1 !!!1
Ludzie, opamiętajcie się.. temat jes tpoto zeby sie chwalic tym co naprawde znalezliscie a nie zmyslane historie, albo z gry na ots -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Hmmm,nie dojdziesz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Skille: 60/60 +
|
![]() Ja gdy skilowałem w kazoo znalazłem bag
![]() ![]() A na rooku to raz znalazłem tam w dziurze z questem na doubleta mace , viking helmet , leather legs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Świat: Pacera
Poziom: 44+
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja jestem nowy ale powiem co znalazlem kiedys jak expilem na cycach kolo venore - loot z battle shieldami, chain armorami, dark helmetem, crossbowami i innymi rupieciami, a z tego wziąłem sobie dark helmeta i 3 battle shieldy.
![]() Ostatnio edytowany przez Kumbaw - 16-09-2012 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Imię: Earron Sarrgai
Gildia: Szukam...
Świat: Xerena
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja znalazłem lootbag wypchany takimi przedmiotami jak kusze, mace, viking helmety i brass helmety
![]() A jak chodzi o pojedynczy przedmiot to battle hammera ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() ja wbilem raz po typie na expa na dragach na ankharkum. I otworzylem pierwszego draga. Jakos tak mam ze otwieram all co lezy na ziemi z nadzieja ze cos znajde
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Skierniewice
Stan: Początkujący
Imię: Areks Divine
Świat: Nerana
Poziom: 13
Skille: 50/46
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Knight legsy i crown shield na jakiejś ulicy w Thais...ktoś się mnie spytał czy nie chce darmowych przedmiotów...miałem 8 level więc jak mogłem mu odmówić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Guest
|
![]() A mi to się narazie nic ciekawego nie nawineło:/ P legi i P arm moonlight rod i to tyle:/ Ale napewno jak coś "znajdę" to się pochwalę
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik forum
|
![]() na rooku znalazlem
Cooper Shiled na mainlandzie : 14 manafluidów, p armor, 0,5 bp of ih, life ring i tyle ... Ostatnio edytowany przez Swordziasz - 03-08-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1891 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm...Co znalazłem najwięcej to w trupie gościa w na ghost land medusa shield.
Ale to i tak mało kumpela w kazo znalazła w trupie vampire shield i crown legs. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Guest
|
![]() Na rooku to katane, a na main to bp z 2 bp uh 5 bp manasow i 5 bp life fluidow
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Zbanowany
|
![]() 70% ludzi piszacych tutaj wymysla -,- "ja znalazlem bohy, mms, bp mpa, ale tydzien pozniej mnie hackneli" - to jeden z najczesciej uzywanych tekstow -,-
zeby nie bylo offtopa loguje sie w swoim domku, patrze leza k legi, c shield, crus helmet i bp w ktorym bylo 3 bp pustych viali, kilka runek magic wall i fire bomb, mysle "to nie moje", po chwili pisze do mnie jakis 38 lvl "wiem, ze jestes Polakiem i sadze, iz moglem ci zaufac, no wiec pkowalem, mam red skulla i pod twoim domkiem skonczyly mi sie manasy i uhy gdy gonil mnie 100+ lvl, wiec wrzucilem itemki do twojego domku", poniewaz mialem duzo kasy, oddalem mu to, w nagrode dostalem crus helmeta ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2003
|
![]() w trupieŁ
- fire sworda na ziemi, pod drzewem w bagu: -dark armor -tempest rod
![]() |
#1895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() B robe i RH
![]()
![]() |
#1897 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() ja w dedzie znalazlem p legi i 3 bp manasow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Guest
|
![]() Ja na mainie znalazlem kiedys loot baga w ktorym bylo 14 plecakow w roznych kolorach, a w nich bylo pelno plate shieldow, maceow, swordow. kusz. boltow, jakichs amuletow, chain armorow + spike sword i volcanic rod. Chodzilem po te rzeczy z jakies 7-8 razy zeby je wszystkie zabrac.
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
|
![]() na rooku studded shield na mainie bp manasow oraz dwarven shield
|
![]() |
![]() |