|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Po 4 - dowod na to, ze Kostooch to moje prawdziwe konto znajdziecie tutaj:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1502101 |
![]() |
|
![]() |
#1882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() ano to teraz gitara
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
A co do Zwierza to grał nim nowy owner i pewnie staremu sie coś nie spodobało to go shakował. @~ I chciałem coś wnieść do tego wywalania i huncenia ludzi na poczatku serva jak Mestor czy Draverik. Nie wiem czy wiecie, ale w Tibii chodzi bardziej o "przetrwanie". I mało kogo obchodzi czy jedna osoba dostaje słusznie hunta, czy nie. Taifun poprostu chciał osiągnąć swój cel władania tym serverem i go zdobył. Pozatym Tibia to nie jest prawdziwe życie, żeby każdy musiał sie tłumaczyc, czemu zabiłeś tego, czemu wywaliłeś owego... . Każdy wtedy był zajęty osiąganiem celu i moge sie założyć, ze Mestor jak by tylko miał ludzi i możliwość to by pierwszy chciał wyrzucić Taifuna z servera. To była tylko kwestia czasu. Pozdro. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 02-01-2007 o 09:31. |
|
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Na poczatku jak mestor jeszcze byl 1 w expie, wojna toczyla sie praktycznie non stop... O ile dobrze pamietam to Duss sie pralo a taif expil na maxa... Draverika wyjebali pod pretekstem ktory byl nieprawda (oskarzyli go o ojebanie kogos chyba)...
Mestor padl kilka razy, taifun go zaladowal w chu*a, mowiac niby o zgodzie, ale w koncu i tak padal-zdarzalo sie to kilka razy; co do PA mestora to nie wiem wiec sie nie bede wypowiadal... Glownie osoby byly wyjebane z furory gdy taifun znalazl jakikolwiek pretekst.
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 02-01-2007 o 10:31. |
![]() |
![]() |
#1886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Sadze ze osoby z tego forum nie maja pojecia o wydarzeniach na furorze , a co do wywalania Mestora , draverika etc. sadze ze o powodach tych huntow wie tylko waskie grono ludzi (w tym ja) . xd
Reason hunta Draverika : -Oficjalny : Wal na behe , tak mi sie zdaje ze o tym pisal taif na com -Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , wlasne zdanie xd Reason hunta Mestor Rhu: -Oficjalny : Wisial pieniadze komus tam ~ -Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , szansa na kolejne powstanie na furorze , ownerzy mestora w*****ali petra (BARDZO) XD Reason hunta Spoxstera: -Oficjalny: Zabicie Czipsa ktory byl na D landzie -Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , 0 szans na ogarniecie rafala (wlasne zdanie) Reason hunta Mnie xD: -Oficjalny: Likwidacja Caponeq , rozpoczecie massowego peczenia + ostra wymiana zdan z petrem -Nieoficjalny (wlasciwy) : Wlasne zdanie w przypadkach nagminnego power abusowania ze strony ludzi z otoczenia petra (van liden , sanyol , bb team), lamanie ogolnego porzadku w gildi (Petro: ty mi nie bedziesz buntowal ludzi) Nie wierzycie , nie musicie tylko pamietajcie ze odemnie info to raczej jedno z prawdziwszych i pewniejszych niz te od Ymy , Fallathana ktorzy o srvie wiedza tyle co furora wiedziala o wyjezdzie petra (Wyjechal do angli) Pozdro dla kumatych i sry za bledy xd |
![]() |
![]() |
#1887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() A Ty wiesz Imargamku ze wywalenie Ciebie I katrili z serwera bylo planowane od wakacji?
|
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co do info to ok, ale pls skonczcie juz z tym pozdro dla kumatych bo to sie troche przejadlo
![]()
#1889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Pozdr0 Dla Imargama.
#1891 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wezcie sobie wszyscy co w kulki sobie graja i udaja osoby ktorymi nie sa dajcie siana-.-
@ Zwidek: kto normalny wstawilby swoja rl fote w avatarze....? to juz po prostu nie jest smieszne=.=
#1892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Gildia: Sunblade
|
![]() Niebylo planowane bo Taifun chcial wbic 300 lev. Ale historia zatoczyla kolo i Katrila i Imargam znow za burta... A mogles sie niepanoszyc i niewychodzic z Sunblade do duskiness i siedziec z Katrila w Sunblade. Wtedy Sunbladowcy wykrecali najlepszy exp a Duski prawie nic nieexpili...
Teraz Sunbladowcy walcza po przeciwnych stronach i odgrywaja znaczace role.. ahh kieys to byly piekne czasy na Furorce ![]()
#1893 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z Kim Rozmawiasz?
#1894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze na ulicy dostaniesz szacunek za takie teksty, ale tutaj nie osiagniesz nic poza ignoranctwem... nie jestes tak madry jak bys chcial byc LUDZIU ULICY
Osobiscie jestem w wojnie za vision wiec jesli ktos mysli ze forumowy wyjadacz zwidek to rl zwidek, to przepraszam... drazni mnie tylko jak ktos podaje sie za kogos kim nie jest...
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 02-01-2007 o 15:03. |
![]() |
![]() |
#1895 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
No chyba że jest to ironia w stronę taifuna, konkretnie filmiku...
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() niezła mam beke z niektorych tekstow (czyt. prawie wszystkie nie moje
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwidek nie wysilaj sie bo o ile sobie przypominam to twoje poprzednie konto na tym forum to Aphy~~.... bluzgi na nikogo nie dzialaja, tylko pokazuja jak niski jest twoj poziom kultury.
#1898 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech będzie i tak.
#1899 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Taifun i Yubov to tutorzy. Czemu nie zgłoszą do GM, że ludzie tacy jak Van liden, Imargam czy inne brudasy sharują konta? -.-
Ostatnio edytowany przez Kumulus - 02-01-2007 o 17:35. Powód: O.o |
![]() |
![]() |
#1900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Gildia: No Name/Fraternitas
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 100
Skille: 23
Poziom mag.: 65
|
![]() A ja na nowy rok życzę Vision więcej fragów.
![]() |
![]() |