![]() |
#19081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#19082 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ni ma
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Elite Pal
Profesja: Elder Druid
Gildia: Genessis
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() Omg pani Kalfazowo zrobilas anni? :O
niemozliwe!! nareszcie? 217 edem z 4 osobami? wow \o/ to jestes naprawde swietna ![]() jak chcesz spamowac to pisz na tibii ^,- ![]() idz popadaj jeszcze pare X z tomurka na poi to tez bedziesz fajna twoja tabelka z dedami niegdy sie nie skonczy, to bot nieogarnia... czy ty skarbie? ![]() Ostatnio edytowany przez M3P - 16-12-2009 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Lokacja: Gdansk
Imię: Ludii koks _/
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Skrinki ; )
Dist 94 : ) ![]() 132 lvl ![]()
![]() |
#19087 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19089 |
Użytkownik Forum
|
![]() klata kraxa ,taka sobie :c
![]() levelek ![]() A hunt i tak waste po 5k na leb :C
Hail Gis Druid 23:24 Master Elite Pal [133]: jak zobaczy kase to pomoze Ostatnio edytowany przez Puszkins - 16-12-2009 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19090 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2009
|
![]() czytajac to co pisze mop az mna obraca :C
taki szczegol, ze niejestes najnizszym lvlem ktory kiedykolwiek zrobil anni ( nawet konczac solo) zeby sie uwazac za bosa i te twoje " pozdro geneziski (aka dziwki) i moj wulfik moj super misieq o boze o boze" i jeszcze " dlugo oczekiwany" - lv jak wpadnie to wpadnie ;c podsumowywujac jestes "dziwny" w najgorszym tego slowa znaczeniu, bo to co robisz i piszesz/mowisz nie jest normlane smiejesz sie ze tomur "nieogarnia" i wtedy pada anka? jestem ciekaw ogaru twojego "wulfika" bo z tego co pamietam ostatnio mu na dhq niewyszlo? czy jak to tam bylo mniejsza z tym, idz na poi, bierz 4-5 jugow i je sobie odluruj, albo bierzcie po 6 mobow na darkach i jestem ciekaw jak beda sie konczyc wasze hunty ( oczywiscie na hp koksie :C) apropo tabelki to ci powiem ze niema sie czym przejmowac, anka no lifuje co sam przyznam (sam tez jak moge i mam czas to lubie) ale ded to ded, to nie assassin's creed ze po zgonie ci wczytuje czy saper ze 1 wpadka i cisniesz od nowa. stac ja na to bo ona zarabia wiecej dziennie czasem z tomurem niz ty z "wulfikiem" przez tydzien odrazu ci mowie ze jak chcesz sie przyczepic tabelki mojej na ed czy kozaku to powiem ci ze mam pecha do neta, albo szaleje (tak jestem hardkorem), bo miec msa i przy 2 mobach walic ue jak shumi czy inne lapsy to ja dziekuje moze sie troche rozpisalem, zrobilem bledow, ale wywalone BAWMY SIE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2009
Lokacja: Gliwice
Imię: Kalfaz
Poziom: 200
Poziom mag.: 85
|
![]() [quote=M3P;2704898]Omg pani Kalfazowo zrobilas anni? :O
niemozliwe!! nareszcie? 217 edem z 4 osobami? wow \o/ to jestes naprawde swietna ![]() jak chcesz spamowac to pisz na tibii ^,- idz popadaj jeszcze pare X z tomurka na poi to tez bedziesz fajna twoja tabelka z dedami niegdy sie nie skonczy, to bot nieogarnia... czy ty skarbie? Mopie Anii nie robiłam wcześniej bo nie miałam takiej potrzeby, poprosił mnie Starszy wiec poszłam gdyż brakowało im 4 osoby, dla mnie to nie był problem. "217 edem z 4 osobami? wow \o/" Sory ze mam taki lvl :/ Mogłam poprosić żeby nieogarneli i popadali, aby Mop nie myślał ze jest wspaniały bo dokonczyl Anii sam, tylko dlatego ze miał szczęście. Już Ci mówiłam co drugi głupi ma szczęście i znów trafiło na Ciebie gz. Popatrzmy na Twoje deady: Died at Level 157 by a hellfire fighter. <- nieogar. Died at Level 157 by a dragon lord. <- kick którym się chwaliłeś na forum. Died at Level 155 by a demon. <- nieogar wulfgara. Died at Level 153 by a crystal spider. <- omg gz bot ? ![]() Moje : Died at Level 217 by a hellfire fighter. <- nieogar. Died at Level 217 by a dark torturer. <- combo od 2 nożyków Died at Level 214 by a spectre. <- nieogar. Died at Level 215 by a dark torturer. <- combo Died at Level 212 by a fury. <- combo Died at Level 213 by a fury. <- trap Died at Level 212 by a plaguesmith. <-bez d ringa wyjście na wybity przez silverinow main room. Może i moja tabelka jest większa, ale przynajmniej nie padam na byle gównie. Zazdrość zżera ze wy łazicie w 10 osób na poi, my we dwoje ? [quote=Naki;2704747]nie lubie mopa, ale tak same dobrze moge powiedziec 'nie popusc z wrazenia anni 200+ edem, rofl' Do którego lvl-a można robić Anii ? Jeszcze raz sorka za lvl... Ale lepiej późno niż wcale ![]() Stare czasy. Mały huncik w 6 osób z czego 1 padła wcześniej. ![]() ![]() //Deaths make me stronger.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2009
|
![]() hej anul spoczo, niema sie co tlumaczyc przed idiota ktory pewnie i tak nie zrozumie o co chodzi bo jest zbyt zapatrzony w siebie i swoich "koleszkuff" :C!!!
btw mopie, czy ci zal dupe sciska ze oni tak hunca? a moze to ze wy niemozecie bo byscie byli odrazu gnojeni? i taki przyklad ogarow z genesis, cytuje "anka dawaj x loga" albo cos kolo tego ;c przyklad ze czasem sie niepowinno kogos sluchac ;p ![]()
![]() |
#19095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Imię: Rindy Alva
Profesja: Knight
Gildia: Nie posiadam gildi xP
Poziom: 81
Skille: x/x
Poziom mag.: 6
|
![]() 82 lvl ;D
![]()
![]() |
#19097 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2009
Lokacja: Kraków
Imię: Darexin
Poziom: 325
Skille: -/30
Poziom mag.: 93
|
![]()
![]() 08:31 Elder Darexin [270]: ale mam do dupy dzien to tramwaj mi uciekl to 5x sie wracalem do venore bo czegos zapomnialem.. 08:31 Elder Darexin [270]: jak jeszcze 08:31 Elder Darexin [270]: padne 08:31 Elder Darexin [270]: to mnei cos trafi.. 08:57 You see a dead human (Vol:10). You recognize Darexin. He was killed by a spectre. Ostatnio edytowany przez Abu91 - 17-12-2009 o 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() ![]() ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#19100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Witam!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |