![]() |
#1901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amma/Duriel
Profesja: Rookstayer
Gildia: Zoltans
Świat: Silvera
|
![]() @ALL
Ja tez pisze jutro ten jebany egzamin i chuj wam w dupe ![]() Nie ma co sie podniecac i stresowac, bo to nic nie da ![]() btw. Ja na probnym z polaka mialem 33 a z matmy 20 ![]() ![]() ofc. zycze wszystkim good luck i jeszcze raz chuj wam w dupe ![]()
|
![]() |
#1902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maximus Afo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() @Rzotek
ja rok temu pisalem i wcale taka latwa ta rozprawka nie byla, mialem max pkt z niej ale i tak sprawila mi trudnosc bo chujnia temat byl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Użytkownik Forum
|
![]() A o czym mieliscie?
![]() edit: aha swiat pozbawiony ogrodow bylby ubozszy - jakos tak no troche dziwny temat ;o ale ja na probnym mialem dlaczego mitologia jest obecnie inspiracja dla tworcow, podaj przyklady, wiec mi juz nic nie jest straszne ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 21-04-2008 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Imię: Elean Dinos
Gildia: Husaria
Poziom: 70+
|
![]() 21:43 Bako [100]: diziesz uejabc pk?
21:43 Bako [100]: tak all moja nagle algi ja ksie pytam Oo xD @Pan Zjeb Po 1 ja nie nabijam 2 postow pod rzad tak jak ty wiec nie gadaj ze spamuje ;d Po 2 jak ktos juz napisal w sprawach pvp masz chuja do gadania wiec morda Btw. czekalem az mnie pojedziesz miszczu ![]()
Channel Mazzoria saved at Tue Jun 30 18:00:31 2009 17:59 Mana Shoden [47]: i no hunt 17:59 Mazzoria [31]: Vichi!! 17:59 Mazzoria [31]: mtoo foda la 17:59 Mazzoria [31]: Hard 17:59 Mazzoria [31]: OMG!! 17:59 Mazzoria [31]: Hotkey 17:59 Mazzoria [31]: ,,|,, 17:59 Mazzoria [31]: okadspkdaskpokdokp 17:59 Mana Shoden [47]: lol 18:00 Mazzoria [31]: hotkey..... 18:00 Mazzoria [31]: AhhHHhh....... 18:00 Mazzoria [31]: intend? 18:00 Mazzoria [31]: kodsakopdsakop 18:00 Mazzoria [31]: afk Ostatnio edytowany przez Taxo - 21-04-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Imię: Maximus Afo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() cos tam bylo ze na podstawie malarstwa literatury itd wyjasnic znaczenie pieknych ogrodów na swiecie. cos w tym stylu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() taxo skoncz spamowac, kopiujac cos bo smieszny jestes pajacu, co ty chcesz kurwa pokazac?> jaki zajebisty jestes, daj kurwo ss zobaczymy jaki zajebisty jestes
taxo, poreda, antica best pvp xd najwiecej sie chwala, kogo nie ubili jakie pvp maja, poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes ![]()
22:54 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() "poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes xd"
To jest ironia debilu, że poreda mówi o tobie jako o Pro Pvp'erze itd... xD @down A co inaczej jest? Mnie przynajmniej koledzy nie blokuja hahaha xD Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 21-04-2008 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() mialem pisac antical , zle nick napisalem a mialo sie to odnosic do tego zdania
''W sprzeciwieństwie do ciebie to ja mam best pvp ;],'' debil to twoja stara ze cie zrobila. znaczy wysrala ![]()
22:54 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() @test
haha a ja mialem farta bo akurat w tym roku co mialbym miec w polsce test to byl moj 1 rok w norwegii i uczylem sie jezyka, a teraz bez straty roku jestem w 1 technikum bez pisania testu ![]() ![]() Ale raczej z tego co widze to wy kurwa tu geniusze jestescie jak tyle punktow z testu mieliscie ![]() @Gorti hahah pwned.. Zawsze mi mowiles ze jestes w moim wieku xD I naprawde slyszalem wersje ze masz 18 lat, w tym roku 19 xDD Dobra juz i tak chuj klade na klotnie z toba wiec mnie to jebie xD przyjmij to bez zlych intencji xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gowno i tyle, co za charakterystyke dali -.- jak mam opisac kogos z lektury jak ja lektur nie czytam no qwa ... albo ten obraz i trzeba go opisac poslugujac sie terminami ze sztuki, co ja qrwa na akademie sztuk pieknych ide czy co? tez jeszcze jakies interpreatacje wiersza albo z jakiej dynastii byl krzywousty -.-
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
Lokacja: Wieliszew
Imię: Blitzmare
Poziom: 64
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Ogólnie praca na teście taka zje.bana, że szok...
A jeszcze ten obraz -.- (posłuż się choć jednym terminem z dziedziny sztuki)... Chyba ich coś tam pokur.wiło...
![]() |
#1913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Yyy..
Akurat ten obraz nie był taki trudny ![]() Chodziło w nim o tym że starzec (żołnierz) pokazywał dziecku jak się kiedyś pasowało giermków na rycerza ![]() Ogólnie wszystkie 31 zadania mi dobrze poszły ale te 32 ( charakterystyka ) to ... 0/16 ptk ![]() Więc lipa , tera trzeba oczekiwać że matma będzie łatwa , będe musiał z 35 z matmy dostać , choć to mało prawdopodobne... Anyway , powodzenia z jutrzejszym ![]() lol! xD http://pl.youtube.com/watch?v=PHGE7bO6Mg8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() No test super hiper trudny nie byl ale latwy tez nie xD
mi tam 30 styka ![]() ![]()
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Poziom: 108
|
![]() Powiem wam krotko i zwiezle bulka z maslem ;d Gl na jutro chlopaki =D ide pic ; DDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Rzeszów
Imię: A bo?
Profesja: Knight
Świat: silvera
|
![]() U.u
Jak poszła charakterystyka? Ja napisałem charakterystykę Alka z kamieni na szaniec. Może będzie z parę pkt z niej ;p 30 + z polaka mam z matmy jak dostane 20 pkt to bedę sie cieszył
![]() |
#1917 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Amma/Duriel
Profesja: Rookstayer
Gildia: Zoltans
|
![]() @Up
Ja tak samo, opisalem Alka i tez bede sie cieszyl jak z matmy 20 dostane XD Cytuj:
RACJA! CHUJOWY BYL ![]()
"Uniewinnij śmiecia za to, że zgwałcił nieletnią Uniewinnij peca, on tylko gwałcił dzieci Zamknij dobrych ziomów za to, że palili skręty..." http://www.youtube.com/watch?v=PjTMq...eature=related Ostatnio edytowany przez DarkKZ - 22-04-2008 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 |
Użytkownik Forum
|
![]() 18/20 z zamknietych nie tak zle
![]()
![]() |
#1919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Kalor Tald
Profesja: Elder Druid
Gildia: Feel The Power
Poziom: 111
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() ja 19/20 z zamknietych
bo zapomnialem ze ten Krzywopizdy byl Piastem >.< otwarte 90% dobrze ![]() wiec 45 punktow bedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Użytkownik Forum
|
![]() Character Information
Name: Pustynny Asasyn Sex: male Profession: Elite Knight Level: 67 Comment: Orlowo Wingers Team <3 Playing for fun only ![]() "Group of sheeps commanded by lion is better than group of lions commanded by sheep" PLaying in memory of Qel. own3d ![]() ![]()