![]() |
#1902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Pirates~ soundtrack
what have you done - within temptation Sailwork - stabbing the drama sabaton - ghost division skillet - whisper in the dark, rebirthing, falling in the black. znam ten ból xD
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() deklaracja etuna na t.com....powstaje jakies earthquake~.Moze ktos podac powod?
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zaczęli się zabijać, kombinować coś przeciwko nam. Dowiedzieliśmy się o tym chcieliśmy dać im szansę i jednocześnie zabezpieczyć się biorąc od nich listy, które byłyby użyte tylko w przypadku zerwania przez nich umowy. Nie zgodzili się, przeszli na czarną stronę mocy oraz planują zejść do kanałów w ab. To tylko gra więc z niecierpliwością oczekuje pierwszej walki na pustynii
![]() ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Grebol dochodza do Was ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa, ta wojna bedzie chujowa :|
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale bd sie cos dzialo a nie tylko cisniecie monsterow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Ja nawet nie dochodze szkoda mi na blafynie lvlów. Flow jest zbyt zakorzenione na servie a spainy,swe all kase straciły na ostatniej wojnie. 2 sprawa to róznica lvli. Etun jest zbyt narwany i te "powstanie" bo wojną to nazwać nie mozna nic nie zmieni na Morganie wiec .. Ja mam tez swoje prywatne powody, nie bede walczył z typem który po mnie jezdził i wogole a teraz oczekuje pomocy? Z tego co wiem od AB kilka osob moze podejmie się walki ale to jakies 60 lvl? Osobiscie gram na Kyrze i to mnie zadowala
![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Użytkownik Forum
|
![]() podaj na kyrze nick ;]
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Sorry że nie w temacie ale jak czytam te niusy to nie moge się powstrzymać:
"... lub dowiedzieć się, jak to jest na przykład podróżować statkiem lub latającym dywanem. " ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Arav_ras - 28-05-2009 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Najs loot z ahmeda ;xd;
Ostatnio edytowany przez AxeVice - 28-05-2009 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Character Information Name: Blafyn Sex: male Profession: Elder Druid Level: 101 World: Morgana Residence: Ab'Dendriel Guild membership: Diglett of the Earthquake BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sorry xD
![]() |
#1916 |
Użytkownik Forum
|
![]() 659730920.html
troche lame, ale co tam zawsze coś, zastanawia mnie tylko jedno, jak elinta padał mówił coś w stylu "jest ich dwudziestu" (-.^)? widziałem może z 4 ;s
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.xxxxxxxxxx.com/271928776.html a najlepsze było to ze spam potka za kazdy sd za 120 ;d
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |