|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1901 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Poprostu sa ludzi i parapety ;]
#1903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Co nie zmienia faktu, ze ktos moglby sie poczuc urażony... ale tu chyba mamy przykład lekkiej nadwrażliwości...
#1904 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Na mszę dzwony grzmiały dostojnie
Chłopcy idą na wojnę Czyszczą ordery tłuste generały Chłopcy idą na wojnę Pchają puste brzuchy panny dorodne Chłopcy idą na wojnę Maszerują wystraszone łyse pały Chłopcy idą na wojnę I Jeszcze się zgadza Obecności lista I Jeszcze się zgadza Obecności lista Na mszę dzwony grzmiały dostojnie Chłopcy idą na wojnę Czyszczą ordery tłuste generały Chłopcy idą na wojnę Pchają puste brzuchy panny dorodne Chłopcy idą na wojnę Maszerują wystraszone łyse pały Chłopcy idą na wojnę I jeszcze się zgadza Obecności lista Chociaż czai się ten Niedobry sen Całuje nas las i tulą okopy Chłopcy piszą listy z wojny Śmierć jest wszędzie i po trzykroć Chłopcy piszą listy z wojny Ptaki nam śpiewają brzydko Chłopcy piszą listy z wojny Śni nam się pięknych panien wilgoć Chłopcy piszą listy z wojny Ten list to znak Że jeszcze jesteś Słowa czołgają się cicho Chłopiec pisze szeptem W mieście dzisiaj dzień zwycięstwa W mieście noc szaleństwa Defilują tłuste generały Panny topią się w rumieńcach Orkiestra marsza gra na rynku Dzwony w kościołach Tylko chłopców tutaj nie ma Urosły na nich zioła Imiona z grobów Deszcz pozmywał Imiona z grobów Deszcz pozmywał W mieście dzisiaj dzień zwycięstwa W mieście noc szaleństwa Defilują tłuste generały Panny topią się w rumieńcach Orkiestra marsza gra na rynku Dzwony w kościołach Tylko chłopców tutaj nie ma Urosły na nich zioła Imiona z grobów Deszcz pozmywał Deszcz co handlarz Obłęd się nazywa z dedykacja dla wszystkich azuryjczykow __________________________________________________ _______________ Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) (woof, woof, woof, woof) (woof, woof, woof, woof) (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) (woof, woof, woof, woof) When the party was nice, the party was jumpin' (Hey, Yippie, Yi, Yo) And everybody havin' a ball (Hah, ho, Yippie Yi Yo) I tell the fellas "start the name callin'" (Yippie Yi Yo) And the girls report to the call The poor dog show down Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) I see ya' little speed boat head up our coast She really want to skip town Get back off me, beast off me Get back you flea infested monger Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) I'm gonna tell {Hey, Yippie, Yi, Yo} To any girls calling them canine {Yippie, Yi, Yo} Tell the dummy "Hey Man, It's part of the Party!" {Yippie Yi, Yo} You fetch a women in front and her mans behind {Yippie, Yi, Yo} Her bone runs out now Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Say, A doggy is nuttin' if he don't have a bone All dogy hold ya' bone, all doggy hold it A doggy is nuttin' if he don't have a bone All dogy hold ya' bone, all doggy hold it Wait for y'all my dogs, the party is on I gotta get my girl I got my myind on Do you see the rays comin' from my eye What could you be friend That Benji man that's breakin' them down? Me and My white short shorts And I can't seek a lot, any canine will do I'm figurin' that's why they call me faithful 'Cause I'm the man of the land When they see me they doah-ooooo(howl) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof) z dedykacja dla dofoludkow @Dziub'ek owszem, osobiscie nie walcze .. podobnie jak ty -.-' Cytuj:
Ostatnio edytowany przez photobucket - 10-08-2006 o 16:22. |
|
![]() |
![]() |
#1905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @UP
Dzieki zawsze lubilem Tuwima... ciekawe tylko czy wiesz ze to jest wiersz Tuwima a nie text Pidzamy... to jednak chyba nie ma nic wspolnego z wojna na azurze
#1906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Mam prozbe moze wiecej o serveze niz o piosenkach ;]
#1907 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe tylko, czy Tuwim miał wokal jak Grabash
![]() / rzeczywiście, troszkę offtopowo się zrobiło...
#1908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Motyw z "Who let the dogs out" jest stary jak ta wojna.
i wymysliłem go ja z Kanem jako piosenke do beznadziejnego zgonu Drago aka Kundelikusa kopiowanie czegosc co juz bylo tylko zmienianie dedykacji w druga strone jest naprawde tworcze i pomyslywe i oczywiscie poczulismy sie tym smiertelnie urazani jak chcesz nas wkurzyc to wymysl cos nowego a nie kopiuj to jak my prowokowalismy zieff |
![]() |
![]() |
#1909 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto by pomyślał, że są jeszcze rzeczy stare jak ta wojna :eek:
Btw. Będzie klejony jakis filmik z ostatniej biteffki ? Bo z tego, co słyszałem Shanoz robił za kejmerzyste.
You can kill my body, You can hurt my mind, But you should be sure: You`ll never get my pride! Ostatnio edytowany przez Qba =] - 10-08-2006 o 16:58. |
![]() |
![]() |
#1910 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Cytuj:
Hail Greymir Hail Alleran
Nigdy nie mów nigdy Ostatnio edytowany przez Mrok - 10-08-2006 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
#1911 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclaave
Poziom: 75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Jacek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1912 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mrok
Oj, żebyś się niezdziwił. Nawet nie wiesz z jakiego ja miasta jestem. Ja o Bogatynii mam pojęcie bo nie raz w tamtych stronach gościłam. Mrok a Ty waleczny chłopczyku z Bogatynii kim jesteś? Alleran, czy jeden z przygłupów bogatyńskich? Do Allerana szacunek mam, natomiast do innych typów takich jak Clerick lizodup czy Lord sensej pogarda nadzwyczajna... oO @topic DoF, zbierajcie fragi ![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Fieraneczko poprawilem sie do Cleryka też nie czuje sympati;P
#1914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() @Zielona Firanka
Zapraszam do Bogatyni... ; ] Na jakies piwko sie skoczy hrhr aha a co do ironii to zrozumialem bardzo dobrze ale jak Ty bys zareagowala gdyby na tym lotnisku znajdowal sie ktos Tobie bliski ?... @Mrok No to chyba tylko Twoi kumple sie podniecaja, bo ja o niczym takim nie slyszalem. Znasz ich z RL ? ;> Bo sensej sie niczym nie podnieca wg mnie. On ta gre traktuje jako zabawe nic wiecej. Nie tak jak wiekszosc ludzi z tego 4um ; ) |
![]() |
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Mrok
No widzisz, można się zawsze jakoś dogadać ![]() @ Fredi Oj niestety - nie piję. Jak bym zareagowała, gdyby na tamtym lotnisku był ktoś z moich bliskich? Napewno bałabym się o bliskiego i martwiła czy wszystko ok, ale ironię o tym, że może to Draz się wkurzył potraktowałabym z przymrużeniem oka, tak jak właśnie traktuję ten post. Co do ludzi z Bogatynii... Niektórzy z nich się podniecają, nie raz dało się słyszeć na sławnym boisku "tartanie" opowieści jakich to skilli nie ma, jakie to eq świetne etc. Nie wiem kiedy będę w Bogatynii znów bo jestem tam tylko przez kilka godzin w jednym dniu ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boiskowa podnieta skillami i eq to element typowy nie tylko dla Bogatynii.
Jakby na to nie spojrzeć, ta gra to mniejsza/ większa część życia każdego z nas, więc takie rozmowy nie powinny być chyba powodem do jakiegokolwiek rodzaju wstydu. Gorzej jeśli to jedyny temat, jaki wydaje się komuś interesujący... Sam lubię czasem pogadać przy piffq , czy podczas kopania z ziomami gały o tibii i ludziach w nią grających. Gdybyście Wy nie lubili, nie widziałbym tutaj Waszych postów ![]()
#1917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Sulechów
|
![]() Na azurze jest druga wojna West Coast vs Bojo team
NIestety Bojo Team wygrywa 3:1 Jeżeli hcecie pomoc nam zeby czasy bojo teamu sie skoncyzly to msg Sevilar,Juko albo Szlaony Goral. Pomagajcie nam a wiecej nie bedziej uz Bojo Teamu na azurze
#1918 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
West Coast? A jaki minimalny lvl? @ Qba =] Akurat ja nie mam problemów takich jak gadanie o Tibii na rl - zawsze jak ktoś zacznie ten temat to inna osoba zaczyna coś innego. Oczywiście czasami pogadać można, ale to raczej na poziomie umawiania się na wspólne granie. Niestety problem "podniecających się dzieci z powodu tibii" jest coraz większy :/ Nawet na podwórku słyszę często rozmowy małych dzieciaków "i wtedy zszedłem i rzuciłem gfb! i wszystko padło!". @all Wracając do tematu... Wczoraj zauważyłam mass log DoF'u. Coś się działo? Z tego co wiem online byli z Wanted tylko Exmind i Sirmaciek. Ale znając ich to pewnie pz grzali i DoF nie miał szans ich nawet walnąć z hmm xD A może DoF przejął już Azure? To by wyjaśniało przewagę w graczach online. |
![]() |
![]() |
#1919 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
POZDRO DLA BOGATYNI YEAH ![]() ![]() |