![]() |
#1901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Jezeli szukacie mocnych wrazen to zapraszam na Azure ... te wojny ktore trwaja tutaj nie moga sie mierzyc z wojna na Azurze ;] tam zmienialy sie tylko nazwy guildii i poszczegolni czlonkowie ... a trwa od ... chwila, ile trwa Azura?
@Temat Co do tematu: MBRS ŚR Principality of Destination (*) 37 113 Suave (*) 29 87 Pirates (*) 26 98 Bedzie ciekawie, ale poki co PoD wygrywa ![]() Btw. Nie marnujcie tego o co walczyliscie te 2 lata ... nie zrobcie z tego drugiej Azury (kto chciaz troche sledzil jej losy, wie co sie stalo) i tego samego bledu co DoF (Defenders of Fangorn) ... Żal :s
|
![]() |
#1902 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() haha -,.-
mocne wrazenia? to just staje sie nudne, ze jak DoF wychodzi na battle dostaje 10+:0 lmfao. na aurerze jest chociaz wyrownana walka. tak btw. oni to zmarnuja jak RoM wroci ;o a tak to nic sie nie zmienia. jak juz robiles statystyki, mogles dodac legionarios ;> |
![]() |
![]() |
#1903 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Świat: Azura
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1904 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
[GUILD]Principality+of+Destination[/GUILD] 37 / 113 [GUILD]Suave[/GUILD] 29 / 87 [GUILD]Pirates[/GUILD] 26 / 98 [GUILD]Legionarios[/GUILD] 10 / 108 (po stronie PoD czy Pirates?) Dodam jeszcze inne guildie (moga sie przydac ;p) [GUILD]Immortals[/GUILD] 46 / 74 [GUILD]Vest[/GUILD] 42 / 76 [GUILD]Bractwo+Feniksa[/GUILD] 26 / 69 [GUILD]Coroners[/GUILD] 9 / 101 [GUILD]Sunagakure[/GUILD] 7 / 88 RoM'u nie ma oficjalnie na erig.net narazie, ale poki co jest tam okolo 8 osob + dodanych z 6(?) ... W tym 2 razy Zevs (tylko ja mam tego buga? o0) Co do Azury - [GUILD]Defenders+of+Fangorn[/GUILD] niepotrzebnie pozwolil podniesc sie 8-osobowej ekipie [GUILD]Wanted[/GUILD]... Teraz juz szans 0 ... zycie ;p @Up Lojalna @Down piszac ze moga sie przydac nie mialem na mysli dojscia do wojny ![]()
Ostatnio edytowany przez TheThunder - 21-01-2007 o 20:33. |
|
![]() |
![]() |
#1905 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Vest nie dojdzie, byłem liderem i takie było postanowienie, vest jest gildią neutralną a żeby tak było odszedłem z niej. Legionarios jest w wojnie. [GUILD]Immortals[/GUILD] też nie dojdzie do wojny |
|
![]() |
![]() |
#1906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Vest na pewno nie dojdzie
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() jak przeczytałem że BF możne dołączyć do war moja reakcja była podobna do brazylijczyka ktory się cieszy z zabicia smoka na 130 lvl'u
huauauahHAHAHAUhahahaaiiahiahaihaiHUAHAUaUhuhuduha shashhshash ;] |
![]() |
![]() |
#1908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() widać ze TheThunder nie jest z aurea, odpalil na erigu gildie i robi spekulacje, nie zna polityki zbytnio rozkładu sił. Napisał posta po przeczytaniu kilku postów swoje przypuszczenia w 90% błędne, albo (wnioskując po tym żę pisze o Azura) jest z [GUILD]Wanted[/GUILD] i coś wpadło mu w ucho jak Fifi wspominał czasy na aurea
|
![]() |
![]() |
#1909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() A mi się coś wydaje, że nie długo PoD ubije kogoś ze swoich bo z tego co widziałem na filmiku kręconym przez Lukcika to UE walą i nie paczą kto tam jest a wiem, że 4 UE poleciały więc knightą szczególnie polecam trzymanie się zdala od atakowanego playera
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"@Down piszac ze moga sie przydac nie mialem na mysli dojscia do wojny ![]() Wiec po co piszesz cos o BF i ich udziale w wojnie? :> Czytaj nastepnym razem calego posta ... @Sesef Mylisz sie, gram na Aurerze, a na Azurze gralem sporo czasu ... nie znam tu polityki - to fakt, gram miesiac~ na Aurerze ... Z Wanted nie mam NIC wspolnego, a z Fifim (lol) tym bardziej ... A posty? No sporo ich tu przeczytalem ... I wiem ze PoD sie nie podda ;> Nie wiem po co piszesz ze moje 'przypuszczenia' sa w 90% bledne ... co napisalem nie tak? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() <do kasacji, sprawa już nieważna>
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 22-01-2007 o 16:12. Powód: bo już nieważne |
![]() |
![]() |
#1914 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin
|
![]() eh.. wam tez wywala connection failed: disconnet from server bla bla?
rownie dobrze mogliby zreaktywowac Aureanskie Smoki haha i sie dolaczyc ;p |
![]() |
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() @up
ta .. tez mam ten problem :/ |
![]() |
![]() |
#1916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mark Devire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja wczoraj z 1h wbijałem...irytujace
|
![]() |
![]() |
#1917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Imię: Noname
|
![]() Wlasnie Butek Beznickos Theru i Thor zrobili sobie pz po czym suave + piraci zrobili mass loga po zalogowaniu sie 3 naszych membersow suave i piraci zwatpili i wrocili do pz ;/
|
![]() |
![]() |
#1918 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo
Stan: Niegrający
Skille: 1337666
|
![]() Haahahaha, na ob tez nie przyjda? ;\
![]() |
![]() |
#1919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Imię: Noname
|
![]() No na openke tez zapewne nie wyjda, na tibia.de ktos z Suave/Pirates mi odpisal ze nie wyszli bo mielismy duzo wiecej osob niz oni na ven ;/ przykra sprawa bo nas bylo 7.
|
![]() |
![]() |
#1920 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Registered User Posts: 72 Woties: 140 Join Date: Apr 2004 Location: Poland Nope it was not me. U didnt had ur best Mages? and QB and Vesz? We didnt had Molt and Hellah we were 8 on ventrillo ahhahahaha to w koncu 8 czy 7? A moze 87? |
|
![]() |