![]() |
#1921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() oO ja myślałam że Ryba nie pije ;>
btw. Name: Lady Szikaka Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 97 World: Obsidia Gawron zapłacil? ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() uu aa ostre slowa, ale w dupieś byl gówno wiesz wiec stfu <3 bo zdazylem dac loga a pol minuty pozniej wpadli po kiroya ktory stal obok mnie. wiec co, mialem dac sie zabic zeby idioci, tacy jak ty, nie pisali, ze dalem loga ?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Suv teraz jak bierzesz udział w wojnie to czepiają się że ratujesz dupe z najgorszej sytuacji xD
|
![]() |
![]() |
#1925 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co z tego że Kotek wylogował? Zresztą nie on jeden. Lepsze to, niż jakby ta statystyka miała wyglądać załóżmy 20-1.... Kiroy też mógł to zrobić ale, jak to powiedział Vany Hod, on to prawdziwy gentelman hihihihihihi. Sama też bym pewnie przeżyła gdyby nie 15 min pz. Zresztą nie ma tu o czym mówić, przegraliśmy, trudno, można było to przewidzieć, chociażby dlatego że Meriana nie jest najbardziej odpowiednim miejscem na takie akcje
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 25-10-2007 o 09:51. |
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() jak jest przegrany battle to po co czekac az wpadna i po Ciebie ; o dal loga to ma szczesie , nie walczy to zle , walczy to jeszcze gorzej xd.
Dal bys reca nuubku :< |
![]() |
![]() |
#1927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() A na smentazu byl se gchól i byl barco kól Ludzie... piszcie posty w Wordzie, niech Wam zaznacza i poprawia błędy. I używajcie takich przycisków jak "ALT" w celu na przykład dodania haczyka do literki e - "ę". Naprawdę przyjemniej się czyta...
![]() |
#1928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Popieram, jednak wystarczy Mozilla ^^
#1929 |
Guest
|
![]() Jak zrobic zeby mozila poprawiala sama bledy? xd
|
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Natti : niby nikt nie pije
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
BTW. Yson ta rozmowa - funny ............. NOOOOOOT, czepiajcie sie jego dalej, on i tak ma to w dupie, i prawidlowo =) |
|
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy, hihihih nie tylko u ciebie, obok mojego domu są 4 monopole ale ja akurat nie korzystam
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
![]() |
![]() u mnie podkresla wszystkie polskie slowa
/pyro
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
|
![]() Natti : a mi juz daja na kreche
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska
Stan: Początkujący
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
|
![]() hoho dawno tutaj niepisalem, wiec troche umieszcze moich wypocin i powiem co zauwazylem
![]() w sprawie archina (dawniejszego xivoza) nie wiem po co wogle dyskutujecie, chlopak ma pieniadze to sobie kupil postac. Wychodzi z was tylko zwykla zazdrosc, bo on ma a wy nie. Tak tak bedziecie teraz komentowac ze tylko nooby kupuja postacie itp. ale nooby nie wbijaja tyle expa co on wbil od kupna postaci. Wogle co was powinno interesowac, nabyl prawa do archina to moze glosic wszem i wobec ze to jest on a nie kazdy ma jakeis zale i ze nie ma prawa przypisac sobie tej postaci. Powodzenia w dalszym expie !! ![]() smiejcie sie ze z niego to rolnik czy cos, po ile wy macie lat ? Jestem przekonany ze jego dom wyglada o niebo lepiej od waszego ktory sie znajduje w "miescie" dajcie spokoj. Smiejecie sie z jego postow ? Dla mnie bardziej sa zalosne posty kiroya ktory pisze ze jest skacowany czy cos, Kiroy ile Ty masz lat zeby tym sie chwalic na forum ? Nie wiem jak innych ale naprawde mnie nigdy nie interesowaly czy Ty jestes skacowany czy zmeczony po melanzu tylko interesuje temat obsidi, wojny panujace na tym swiecie itp. Tak samo kiroy piszesz ze Ty jestes taki dobry dla polakow ![]() ![]() co do suva ... Wogle jestes dobry chlopak ![]() ![]() Fin'er wiem e nie wstawailem ogonkow ale jest pozno, nie mam offica ani mozilli tylko opere, jest pozno to moglem troche bledow zrobic i nigdzie ogonkow nie powstawialem ale wybacz ![]() ![]() ![]() Milej i spokojnej nocy ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Użytkownik Forum
|
![]() Schnider : no spoko loozik , nazywam sie michal mam 22 lata jestem studenetem 3 roku, pracuje w firmie jako elektro-automatyk :0 tematy z piciem to nasza zwala ze znajomymi czasaami na tym forum , i masz racje mlody wyludzil w pizde itemow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
|
![]() zwracaj sie do nicku kiroy wind na forum * ahhh ten kac
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Waptor
Sex: male Profession: None Level: 0 World: Obsidia Residence: Rookgaard House: Central Circle 1 (Edron) is paid until Nov 22 2007 Guild membership: Leet of the Boxer Last login: Oct 26 2007, 11:26:00 CEST Comment: Pinguïns will eventually take over the world. Account Status: Premium Account oby tak kur*a zostalo!!! ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#1939 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska
Stan: Początkujący
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
|
![]() a no widzisz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv bedziesz tak mily i wrzucisz filma na forum bo juz nie gram w Tibie a zobaczylbym sobie dla relaxu z gory dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=-4Tq78sKyOs Ostatnio edytowany przez Darotaa - 26-10-2007 o 19:55. |
![]() |