![]() |
#1922 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
A co to w ogóle jest? Nic zboczonego tam nie widze... w sumie to nic tam prawie nie widze... Edit: już kojarze co to, ale zboczonosci dalej nie widze... o.o
. ![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 22-08-2008 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() jeśli już o lisim chłopcu , ten odc. [w końcu powrót do mangi] odc. na wpół przegadany na wpół akcja [nibi battle] ...jednak wkurzyły mnie białka oczne kakuzu ==" czemu nie zostawili czarne? a [spoiler dla tych co Jeszce do tego epa nie doszli]czerwone[/spoiler]...czy tylko mi się wydaje ze hidan jest miły? w porównaniu do mangi?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 22-08-2008 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam jestem ciekaw, jak będzie w anime wyglądał moment, gdy Asuma pobawi się w fryzjera, ale zetnie coś więcej niż włosy (wole nie myśleć jak to będzie wyglądało na Jetix).
![]() |
#1925 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() 2. 3,5klocka za przelot? To chyba jak rezerwujesz tydzień wcześniej. Ja znalazłem loty do osaki czy tokyo za 1700 (powrotny) Cytuj:
Jak zimowej to git, jak letniej... No to z bogiem bo trafisz w najgorszy okres roku w japonii. Którego nienawidzi nikt, z Japończykami włącznie. Cytuj:
![]() Ja może będę w przyszłym roku w okolicach marca. Kwitnienie wiśni ftw ![]() Ostatnio edytowany przez eerion - 22-08-2008 o 17:43. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm...chętnie pogadał bym o naruto,etc. ale to temat nie do tego 'gatunku' wiec zapraszam do grup 'Otaku' gdzie można o tym pogadać
Heh CG jest coraz ciekawsze widzę już podobieństwo do DN... zaskoczył mnie jakby to powiedzieć motyw Shirley z końca 12 epa.
![]() |
![]() |
#1927 |
The Witch
|
![]() Ten, na którym jest więcej takich popaprańców jak ja
![]() http://kyspeaks.com/photos/harajuku2.jpg @down W sumie pora i czas najwyższy dla mnie zajrzeć w końcu do grup użytkowników. Nie było mnie tak dawno, ze nawet nie zauważyłam, że zmienił się system zarządzania nimi i że wyleciałam ze starych grup ![]()
. ![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 22-08-2008 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Użytkownik Forum
|
![]() btw: Tana dołączyłaś do grupy o Japonii? bo jest tam oddzielny temat dot. harajuku a widać ze jesteś w temacie
![]()
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() moglbyscie mi podac jakies fajne anime ktore ma nieduzo odcinkow.... Chodzi mi o gatunki podobne do naruto full metal alchemic elfen lied tylko zeby walka czy cos a nie jakies romanse bo to mnie nie kreci
thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Hmm... nie za wiele odcinków i walka... może Fate Stay/Night? Jest chyba nawet na tej stronie anime.wbijam.pl przetłumaczony na polski, jeśli masz problemy z angielskim.
![]() |
#1931 |
The Witch
|
![]() Jak tak po popularnych tytułach lecisz... Widziałeś Bleach?
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszce dobre jest 100[?] pierwszych odc. One piece...
![]() |
![]() |
#1934 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() tak jak szybko sie pojawily to tak szybko umarly ...
![]() |
#1935 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Jak widziałem te "grupy" na forum to porównałbym je do tych wcześniej przez kogoś przytoczonych tematów z torga... Porażka.
PS Cytuj:
Cytuj:
![]()
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 23-08-2008 o 15:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Cytuj:
Żeby nie było offtopa : ![]() Ciekawe gdzie takie malowanko robią , czy to może naklejki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://pds.exblog.jp/pds/1/200805/27...23_4344463.jpg
why in Poland aren't cosplays like this? D: WHY! @edit http://pds.exblog.jp/pds/1/200708/19...3_23251213.jpg WHY!
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 23-08-2008 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Umieeeeram
![]() Co do M&A to dzis obejrzalem 2 odcinki Kanokona, rano reszta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co ja mam powiedzieć jak na 1 min. dajesz mi parę kawaii cosplayow i żałujesz ze w Pol. tak niema? z czego większość z haruhi ew. LS?
![]() |
![]() |
#1940 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co sądzicie o Elfen Lied?Ja właśnie skończyłem wszystkie odcinki i jestem mile zaskoczony.Ogólnie anime jest świetne - kreska , fabuła i muzyka po prostu super.Co do "krwi i brutalności", mnie to za bardzo nie ruszyło, myślę, że bez tego, to anime nie oddawało by tylu emocji.Wzruszająca historia, szczególnie ostatnio odcinek...
![]() |