![]() |
#1921 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Nowa sól
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Tresor
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 52
Skille: 100\100
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Nie wiem czy chłopaki mnie pamiętacie grało sie na valori z pół roku temu, zawsze czytam wasze posty jakoś nie mogę zapomnieć o Warlori, ale i tak na nią nie wrócę, dawno nic nie komętowałem ani nie dawałem ss'ów. Po przypomnieniu sobie tego całego pół roku to widze żę wielu się kłuci wielu daje ss'y i leci z lv, wielu nowych członków doszło do tego forum. I moim zdaniem za dużo troche kłótni ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1922 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Na POH'u wpadasz do takiej dziury nie daleko tej świątyni jest tam pare pięterek, na pierwszym drag na drugim już jakoś dragi i dl'e (dalej nie szłem, nie wiem co dalej). O i ciekawostkom jest to że właśnie tam tylko pojawia się nieraz Demodras, nasz boss smoczków :> |
|
![]() |
![]() |
#1923 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down nikt cie nie jedzie ale to chyba przesada, z czterech postow na tej stronie 3 sa twoje bo nie umiesz cytowac? [ quote=nick ] [ /quote ] bez spacji miedzy "[" i "]" Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 04-07-2006 o 20:37. |
|
![]() |
![]() |
#1924 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ps. napisałem pierwszy raz od paru miechów a odrazu mi jadą, dobry jestem ![]() Pozdro for All :> |
|
![]() |
![]() |
#1925 |
Guest
|
![]() No piękne ja tez gram na valori ale niedawno zaczolem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
|
![]() wrzucam tu troche starych screenow z roznych beczek bo teraz powiedziec ze srednio na 1 strone przypada 1 zdjecie to... przesada ^^
staralem sie w miare po kolei zeby byly wrzucam je po 10 wiec zajmie to pewnie kilka postow ![]() najstarszy screen jaki wogole posiadam: ![]() 19 lvl, w czasach kiedy k-arm kosztowal 10k ![]() ![]() slub niwafa i elve ![]() ![]() 1 mln expa niwafa;p ![]() a tu jego exori (tym razem z mojej perspektywy) ![]() truche lurowanka arcana ![]() ![]() gm w ab ![]() drag w ac (tez moja robota ;p) ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Użytkownik Forum
|
![]() tu moze nie beda w kolejnosci ale skoro jestem przy lurowaniu:
ds ![]() gs ![]() pierwszy hunt na dl ![]() 15 mlvl ![]() jakies looty: wh z leadera ![]() wh z leadera znowu ^^ ![]() costam z szamana ![]() i z bh ![]() 40 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Użytkownik Forum
|
![]() of quest
![]() ![]() ![]() ![]() 45 lvl ![]() pokoj w gh za czasow sigma draconis ![]() tu juz te najnowsze 50 lvl ![]() bk quest ![]() pewien pan.... ![]() ...i loot z niego ![]() i tu nastepny pan ![]() mam tego duzo wiecej ale nie chce mi sie wklejac wiec wybralem tylko kilka ;p |
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() w8 też powżucam coś SSów z tych czasów co tu Ufo~ dał
![]() ![]() To akurat nowe doś jest ![]() ![]() A to też ![]() ![]() A to już starocie, znaczy się pierwszy w histori drag Simorka naszego ![]() ![]() Tu mamy jedne z 1st dragów solo moich ofc ![]() ![]() Ja tu pewnie się nudziłem ![]() ![]() Tutaj mój Best Hit le potem był o 40hp leprzy ![]() ![]() Kolega Honusu ![]()
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 04-07-2006 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Świat: Valoria
![]() |
![]() No No No Ufo nie wiedziałem , że od tak dawna grasz na Valori
![]() Fajne ss'ski ![]() Dzisiaj jak dobrze pójdzie znów wyskoczy fajny biały napis ![]() ![]() Pozdro 4 all ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1931 |
Użytkownik Forum
|
![]() Honusa SS sie nie zmieścił widze to tu dam:
![]() Draggs mój ![]() To było kiedyś warte a teraz to taniocha w porównaniu z tamtymi czasami ![]() ![]() Tu Quest na HG ![]() ![]() A tu ja na red hp a Simorek na yelow a oczywiste, że Haja przeżył a Simorek nie ;DDDD ![]() A tu macie old wary ![]() ![]()
#1932 |
Użytkownik Forum
|
![]() To też Double
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 05-07-2006 o 12:33. |
![]() |
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
|
![]() To był double post I'm sorry
![]()
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 05-07-2006 o 12:32. |
![]() |
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu Pkowanie Diablicy noi Aniołka
![]() Oczywiście to była wojna 40-60lvl tylko Karolinka the Evill pomogła stronie po której był Grzybica ![]() Tutaj oczywiście Adrian Vorner przeżył bo jak by inaczej ;DDDDD ![]() ![]() A tu 44lvl mój ;D ![]() 49mlvl ![]() Tu chatka Venlo and Hosko ![]() ![]() Noi tu macie Lazuresa next war ![]() ![]()
#1935 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Najs Szkriny
![]() Dobra ide oglądać mecz / expić ![]() ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1936 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nexr porcja nie chce mi się all dawać bo z 500 mam powybieram pare na jana
![]() ![]() ![]() ![]() Króliczek mie zamienił a to HAM! ![]() ![]() ![]() Troszku tets serv ;p ![]() se frajera znaleźli, ale rady nie dali naaby Xd ![]() A tu mie i old owner Wuja złapali jakieś nóóby przy pekowaniu, lecz uciekliśmy chyba bo nie pamiętam czy Wujek przeżył ![]() ![]() To UE zmiarzdzyło mi beret ![]() ![]()
#1937 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu bez opisów samo mówi za siebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1938 |
Użytkownik Forum
|
![]() Quest
![]() ![]() Nie miłe wspomienie dla Gasvala ![]() Vamp ![]() ![]() Dl Solo ![]() ![]() 50lvl ![]() Noi BK z panem Ho"ż"ym XD ![]() UE Sira~ ![]() 54mlvl ![]() Znowu chatka Venlo i Hosko ![]() Małe PA <<<ta valori :*>>> Ale i tak nie płaciłem Thanks for Zonty :* Xd ![]()
#1939 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niechce już mi się dawać more
![]() ![]()
#1940 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nice nice , pamiętam te czasu jak grałeś Hajakisą
![]() ![]() Comment ;] ~Metal .
![]() |