|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Mysliciel do myslacych ty nie nalezysz. Przeczytaj jej post jeszcze raz i sie zastanow moze znajdziesz jakis sens.
|
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() @ Mysliciel
Grozisz mi? Faktycznie do myślących nie należysz, bo posta nie umiesz zedytować. Za spam i groźby powinieneś dostać bana ![]() Poza tym gorsza część Bogatynii umie tylko wyzywać, ty właśnie do tej części należysz. |
![]() |
![]() |
#1923 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja slyszalem jeden bogatynski text "ej ich nie bijemy bo przyjedzie ich czarna brac i nas spala " :-) polewa byla niezla
![]() To jest jeden z ciekawszych miast w Polsce mieszanka ludzi biednych z ludzmi bogatymi gdzie widac juz bogatsze Niemcy, i gdzie blisko jest do Czech po absynt (wali po lbie oj wali) gdzie ezoteryczna czesc miasta az huczy od interesow
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dziub'ek - 10-08-2006 o 19:18. |
![]() |
![]() |
#1925 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Czyżby Michał z Bogatyni? 3. A ty nie będziesz mi rozkazywał gówniarzu. @ Dziub'ek Ogólnie z bogatyńskich chłopców jest fajna polewka ![]() Edit @ down: ma klimat i bardzo je lubię, ale niektórzy poprostu to psują Ostatnio edytowany przez Zielona Firanka - 10-08-2006 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ja nie mowie ze nie jest fajnie w Bogatyni naprawde to miasto ma klimat...
#1927 |
Zbanowany
![]() |
![]() [quote=Zielona Firanka]1. Popraw w profilu nick postaci na "nieważne" bo tak się składa, że 'nie' pisze się łącznie z przymiotnikami.
2. Czyżby Michał z Bogatyni? 3. A ty nie będziesz mi rozkazywał gówniarzu. sorki ale jak bym mial na imie MIchal to bym sie powiesil!!! a czemu zaczeles czy tam zaczelas wyzywac kogos z bogatyni ??? jak chcesz na kogos gadac to gadaj na niego a nie odrazu do miasta sie przyczepiasz !! bogatynia moze nie jeste duza ale zato zajeb..... |
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Naucz się edytować posty, please... Respect dla Mroka i Frediego, oni wolą prowadzić rozmowy na PW niż offtopicować temat. Pozdrawiam, następnym razem wypowiadać się będę do TEMATU i nie będę prowadziła konwersacji typu "%^&%& sie od bogatyni!!!11one". Zdanie mam własne. Miasta nie obrażam bo lubię. |
![]() |
![]() |
#1930 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() Twoj opis (ale polewa) ![]() Real name: Real motherfucker Comment: FUCK THE BOJO TEAM !!! P.S ile ty masz lat? Gz zabica 15lvl napewno trudy przeciwnik skoro jest w twoim comment. Ostatnio edytowany przez mechatronik - 10-08-2006 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
#1931 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
yo mechatronik ![]() ![]() wrecie ktos pozadny na tym forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz jak sie ubije kogos samymi ff to jednak jest niezly ubaw... po co marnowac runy jak moze ff zabic "wielkiego wojownika"
#1933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Sulechów
|
![]() @Zielona Firanka
Invitujemy najlepiej 20+ i osoby co sie nie boja walczyc i stracic runy i eq np dzis bylo batle male to polowa uciekla zostalo nas 3 iall padlismy ale nash pro mastash od dsow ubil jednego bojusa.
#1934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() To nie jest temat ani o terrorystach, ani o Bogatyni ani o wojnie Bojo Team vs Cos Tam.
topic byl zalozony do dyskusji o wojnie Wanted Vs DoF i milo by bylo jakbyscie ludzie sie tego trzymali jakis modek plx ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Cors
Dokładnie, dlatego nie chcę już odpisywać na offtopici. Czy możesz przybliżyć sytuację jaka teraz jest na Azurze? Szykuje się jakaś battle? |
![]() |
![]() |
#1936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Corsik to takze temat o wydarzeniach z Azury
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Temat nie sugeruje wyłączności na wojnę DoF vs Wanted.
A prywatne wjazdy i cały ten hałas o Bogatynie nie świadczy najlepiej o żadnym z Was...
#1938 |
Zbanowany
|
![]() Z tego co wiem, ten temat mial byc glownie o wojnie dof vs wanted mimo iz temat o tym w 100% nie mowi, wiec prosze was przestancie pisac o jakis bzdurach -.-.
Z gory dziekuje ;]. |
![]() |
![]() |
#1939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() LOL
@Mysliciel Ale mi zaimponowales stary kozak jestes po panience pojechales brawo ![]() @123 Bojo Team zawsze jest byl i bendze... banda nobów z 30 lvl co moga... Sam nie bende ich zabijal bo szkoda fraga ale moge wam pomuc w organizacji i poprowadzeniu walki tak o dla rozrywki cos w stylu sunblade on furora ;] @Ciri the Witcher Zgadzam sie z toba w 100% ale zawsze tak bylo i bendze ze tu poruszane benda wszystkie sprawy zwiazane z Azura proponuje zmienic topic ;] @Do tych co maja problem do mojej ortografi HXUXJ Wam Do Niej ! Pozdrawiam wasz kochany Sathanek ;*
#1940 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Imię: Lord sensej
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Poziom: 123
Skille: xx.xx
Poziom mag.: 7
|
![]() @Bogatynia
Heh nie wiem dlaczego poruszacie tutaj temat Bogatyni krytykujecie dyskutujecie na ten temat nie mając o tym zielonego pojecia. Miasto jak miasto nie wiem dlaczego budzi w was tyle emocji i zaintersowania ;] @Ja Jeżeli chodzi o mnie mam wy je ba ne na to co o mnie piszą mówią spiewaja itp ;] Gram 4fun a niektorzy z was maja jakies niezdrowe podejscie do tego jakby to byla dla was wazniejsza czesc zycia. @Komentarze Będziecie to komentowac mam to gdzies najaprawdopodobniej i tak tego nie przeczytam bo mam wy.je.bane na fora takie jak to gdzie w wiekszosci tematu jezdza i wymądrzają się 30 lvle. @Wojna Co do wojny Wanted Vs DoF zeby niebylo ze pisze poza tematem Jak narazie DoF zlapal kilka fragow i mysl ze juz wszystko przesądzone jednak to się jeszczeo każe. Pozdro Lord Sensej Ostatnio edytowany przez Lord sensej - 11-08-2006 o 03:00. |
![]() |