![]() |
#1921 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() zazwyczaj zapominam zmienic eq jak gdzies wychodze i tym razem tez tak bylo ;p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Neno the druid
Profesja: Druid
Gildia: Yakuza
Świat: Danubia
Poziom: 23
Skille: 19/26
Poziom mag.: 31
|
![]() siemak dam swoje ss'y
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wnikac w MC |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Profesja: Elite Knight
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Japier* wiecej cheatow sie nie dalo?
Az zal zwieracze sciska jak sie na to patrzy ;p ... Random foto: ![]()
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezu nie graj na test servach i otsach a jak chcesz grać to zrób oddzielny temat omg
![]() |
#1925 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() @up
jestes uposledzony? to temat o danubi, Rasz jest z danubi wiec dal screena. Nie wazne czy to test server, dal screena jednego a ty sie czepiasz. Nie wiem czy to jakas zazdrosc z twojej strony bo on osiagnal wiecej niz ty czy tez poprostu proba przebicia sie na forum....nie wiem i chce wnikac ps. ten twoj avek to robiles sobie z 2h nie? taki za***isty jest ze szok... edit ![]() Ostatnio edytowany przez Agroki - 07-12-2005 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2005
|
![]() Mamy tu do czynienia z cfaniactwem I z tepymi Ciu**i Wszystki mjzu powszechnie znana Gilida LIl"demo JAk dla wiekszoscy LOL"demo ahahahah
POwszechnie znnae lasmuy siedzace ciagle w gh atakujace czlonkuw bb tylko wtedy gdy sa oni pojedynczo lub w pare osub online zabili dzis LOrda Slienta PLand niedoszedlby do skutku gdyby niei freez LOrda silenta Wielkei wspulczucia i wyrazy Szacunku Dla ciebie Silent ![]() I btw Taki maly lamus z gliwic wam bb powszechnei znane miasto konkretnie Mastery Knight NApinal sie i bloczyl silenta niestty neimam screenuw ale gdzies zaniedlugo ukarze sie filmik JEmu tez sie nalezy jest 51 elite |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() Cytuj:
to z LOL"demon było takie zabawna ahahahah lol jaki noob A tak wogule nie ******* że bb są lepsi od lil'demo. bo lil'demo prowadzi tą wojne bb tak dostaje że c***. Jeśli umiesz coś z Angielskiego to pczytaj forum na tibi.com a dowiesz sie czegoś a nie piszesz jakieś głupoty tutaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Lokacja: Płock
Imię: Nexagon Tribunal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Busters
Poziom: 141
Poziom mag.: 73
|
![]() Hahahah dobre ;> Co daje ci to ublizanie ? Wyzywanie ludzi to tylko oznaka twojej slabosci, gdyz robiac to potwierdzasz swoja glupote jaka niewatpilwie dysponujesz w znaczacej ilosci. Ale nie ma sie czym szczycic bo to nie chwalebna cecha. Wyzywanie jest dla ludzi ktorzy nie moga nic zrobic wiec jedyne co im pozostaje to wyzwac kogos lol. Nikt nie przejmuje sie twoim postem bo Ty nawet nie postrafisz po polsku pisac, zaloze sie ze masz 12 lat i koledzy w szkoel bija cie i zabieraja ci kanapki, ale to tylko moja wizja twojego wygladu chlopaq.
Co do wojny to wszystko idzie dobra droga pomalu, moim zdaniem BB nie dysponuje zbytnim zgraniem, bo widac to po tym jak polowa gildi walczy a 2 polowa siedzi w depo... Po kilku bitwach morale w BB spadly, i juz slysze pomalu ze ludzie chca sie wykupywac z tej wojny poki jeszcze moga i cena za ich wolnosc jest mala... pozyjemy zobaczymy. NeXa~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Użytkownik forum
|
![]() NExa ta wypowiedz zajela ci ile czasu 2 3 godziny ;] ? dla twojej informacji jak miales problemy w szkole to m iprzykro dalbym ci pare kanapek bo ja niemam takich problemuw ;] niehc cie nieobchodiz muj pOlski jestes lolem twoja gildia jest "sa" lolami i taka jest prawda btw jak jzu piszesz coso zgraniu to sie zastanuw jak osttanio chrzaniles cos w gh w sowim tepym outifcie na temat ze niema thorissona i niewyjdziecie na dokladke NApinasz sie ze polowa siedzi w dp 2 polowa walczy za to ty i twoi popaprani kumple siedzicie w gh i ciagle cos pieprzycie na temat jacyscie to cfan ize dopadacie po 20 osub pojedynczo ludiz z bb mam nadzieje ze cie ktos w twoi mmiescie kopnie w twuj tlusty zad i ci sie w muzgu pouklada ;]]] tez cie kocham ;] :*
Fean |
![]() |
![]() |
![]() |
#1931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Bardzo ladne ssy.. czasami sie zdarza klótnie .. tak jak i w naszym topicu ale ssy na wysokim poziomie ^^ komus wisialem posta... on nam wystawil to i ja mu, ten pan na samej górze co krzyczy Hail cos tam^^ sexy skull nie ukryjesz
![]() Juz niebawem 200 strona tak trzymac ![]()
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() @Fean: Widze, że żal Ci dupe sciska, że lil'demo wygrywa z bb
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() Podziwiam cię, po prostu kocham twoją wspaniałą polszczyznę ;] LoL - Lots of Laughs(Wiele śmiechu) zastanów się niższa formo życia jak ktoś może być "lolem", a teraz zdanie roku: "niehc cie nieobchodiz muj pOlski jestes lolem twoja gildia jest "sa" lolami i taka jest prawda" - BRAWO! Pozdro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Lokacja: Płock
Imię: Nexagon Tribunal
Gildia: Busters
Poziom: 141
Poziom mag.: 73
|
![]() IDz do szkoly dzieciaq i przestan robic z siebie wiekszego debila niz jestes w rzeczywistosci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Użytkownik forum
|
![]() Joxi jestes spoksi
![]() To ze mi zal dupe sciska mzoe jest prawda ale niewazne ;] Punkt 2 Jak umeisz liczyc nexagon I dzieciaqa to ty masz w majtkach synku Wiec skoncz A i slyszalem ze fajny z ciebie Pedancik jak wiesz co to wogule znaczy wysle ci poczta slowink jak niewiesz tylko daj znac i mam nowine zrobilem sonde na dnaubi ludzie twierdza ze twuj outfit wyglada jakby go cyganka w biegu wysrala I co z tego ze napisalem TWUJ przez "u" Guw*o cie to obchodzi Poprostu mysle ze jestes taki tepy ze chce zebys rozruznial "ó" od "o" Co do tego ze pobilem rekord w gramie to dziex dziex Ciesze sie z tego jestem w czyms najlepszy za to ty nexa jestes jedynie najlepszy dlatego ze jako jedyny plemnik dostales sie do komurki jajowej i tak powstal kretyn I pamietaj jak bedzie ci smutno lamusie to przypomj sobie te slowa i pomysl ze kiedys byles tym jedynym ale z tego co m isie wydaje to taka niespodzianka cie juz nie spotka chyba ze w Rzucaniu pustych slów na wiatr i rzucaniu klopsów pod woda przez plotki na czas ;]]]]] NArq lolu a twoje ue smierdzi niemasz sie czym szczycic pokaz tu zdjecie jak czytasz muj post i guuul ci skacze i niewykrecaj sie ze nie bo zal ci dupe sciska ze jestes Super mega Power Abuserem i to prawda ;]]]]] no i to ze jestes cipqa z malym wacem ;]]] POzdro dla ciebei Gejusku;]]] Fean~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Scathach de Danan
Gildia: UnderWorld
Poziom: 110
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() 11:08 You lose 722 hitpoints due to an attack by Morgaroth.
11:08 You lose 819 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 11:08 You lose 7 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 13:05 You lose 194 hitpoints due to an attack by a demon. 13:05 You lose 1123 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 13:05 You lose 421 hitpoints due to an attack by Morgaroth. Why imie ORshaballowi zienili ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
![]() Cytuj:
Jezeli chodzi o wojne to przewage ma LD ... ale watpie, zeby BB dalo soba tak pomiatac... LD musi wziac pod uwage to, ze niepozorne odejcie z BB Lorda Silenta moze byc zagraniem... strategicznym. Nam osobom nie mieszajacym sie do ich spraw pozostaje tylko obserowac dalsze wydarzenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2003
Imię: Magnifikus
Gildia: Falling Star
Poziom: 90
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
AGAGHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Po 2. Znowu napisałeś "muj" (do tego z małej litery, czujesz się aż tak niedowartościowany?) Po 3. Zdanie z "cipqą" jestes cipqa z malym wacem no cóż, zdarzają się mutanty. ![]() Po 4. Pisze się w ogóle, a nie "wogule" Więc, może Ja ci wyśle słownik co? Ja go na szczęście nie potrzebuję ![]() Pozdro. EDIT: @Carl Fry: pisze się "skończ" nie "skącz". -.-' Ostatnio edytowany przez Diamonic - 09-12-2005 o 15:54. |
|
![]() |
![]() |