![]() |
#1921 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
weź idz sie powieś lamusie |
|
|
![]() |
#1922 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() Robactwo trzeba zwac robactwem i trzeba je tępic - i to robie od poczatku gowna jakie robisz w tibii i na tym forum. A w rl nie zawachalbym sie splunac ci w twarz i nawet bym przy tym nie mrugnął... Pozdro!!! I jeszcze jedno - w odrozneiniu od ciebie i twoich kolegow ja nigdy nikomu nie ssalem bo nie musialem, ale to chyab jakies dziwne jest dla ciebie.... czyzby dla ciebie dzien bez ssania dniem straconym? I nie pograzaj sie w tym gownie glebiej robisz z siebie blazna i boli cie tylko to ze ktos to wytyka na forum, ale coz taka cena blazenady.... |
|
![]() |
![]() |
#1923 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Over'n'Out @down Kto Ci powiedział, że ja nie jestem dumny ?:> Poprostu żal mi tego co Polacy robią w tej grze... Ostatnio edytowany przez White_Power - 25-02-2007 o 13:42. |
|||
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Naro, jak masz jakies wonty to idz do ortodonty x . X ... Każdy ma swoje poglądy i trzeba to szanować... Jeden jest dumny z bycia Polakiem drugi nie... Jak dla mnie proste i klarowne...
#1925 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Naro a ty wogole wez wyjdz i nic nie pisz, bo az mi sie głupio robi ze tacy ludzie jak ty graja na iridia :<
|
![]() |
![]() |
#1926 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ White_Power: Jebany naziol...
|
||||
![]() |
![]() |
#1927 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Cytuj:
@Naro Swoimi wypowiedziami potwierdzasz, ze tibia is your life ![]() a tak btw, to zazdroscisz nam szwedzkich kolegow? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
|
![]() Może byście zeszli z Naro co ??? takie cwaniaczki a sami gówno zrobiliście na iridi
Żal dupe ściska jak widze jak si wypowiada taki White_Power co gówno zrobił i gówno wie Naro skorzystaj z mojego popisu na forum który jest niżej: V
"Kto Nie potrafi podniesc sie po porazce nie jest w stanie uniesc ciezaru Zwyciestwa!" ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Banditos - 25-02-2007 o 15:19. |
![]() |
![]() |
#1929 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() @Edrin - popatrz sobie moj czas online i twoj czas online z ostatniego meisiaca i porownaj, a potem opowiedz nam ile godzin roznicy wyszlo i dla kogo tibia to zycie.... (ta taki kolejny twoj wyglup) @white.. - fakt mrugnąłbym jakbym to powiedział w rl przy twoich ziomach, ale chyba tylko dlatego ze ciężko byłoby sie nieśmiac rozmawiajac z 13 latkami... btw czemu mi nie podasz swojego adresu ![]() tak na priv mi napisz cya |
|
![]() |
![]() |
#1930 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A Naro coś zrobił na iridii oprócz poprawy ekonomii wewnętrznej arcanium ? ;> |
|
![]() |
#1931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @White Rower
Naro powiedział prawde i to cie zabolało ?hmm nie wiem kim ty jestes, ale widac ze wstydzisz sie swojej narodowosci (avatar + opis na tibia.com),pierd***ny naziol. Hitler twoim idolem ? Brawooo Przez takich jak ty Polski naród zniknoł na 123 lata,a wysiłek naszych dziadków mieszasz z błotem. "Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne."-Zipera @Edrin Arek jakis juz czas temu zrezygnował z tibi.
![]() Ostatnio edytowany przez Thoris... - 25-02-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#1932 |
Guest
|
![]() Prostaczki ;o
Narodowcy, skiniada ogolnie mowiac to nie sa ludzie ktorzy nienawidza swoich krajow i kochaja hitlera! No kurwa nie wiecie co mowicie i zgrywacie madrych NO JA PIERDOLE ;d jestescie skonczeni ![]() @Naro Frejer Jan 29 2007, 11:41:42 CET Died at Level 101 by a minotaur guard Bocik na mt się zaciął :S? |
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
to debilu nawet nie wiesz pewnie co znaczy ten twój avatar =) Combat 1-A*dolf 8-H*itler
![]() Ostatnio edytowany przez Thoris... - 25-02-2007 o 17:10. |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Cytuj:
#Edit : 2007-01 290h 30m 2006-12 327h 0m What about it ? :< Ostatnio edytowany przez Edrin - 25-02-2007 o 20:25. Powód: Naro frajer. |
|
![]() |
![]() |
#1935 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Teraz sie zabawie w mochera i wykorzystam Biblie.Taka przypowiesc była, nie pamietam dokładnie.Ale sens taki ,że Jezus bardziej sie cieszyl z jednego typa co sie nawrócil niz z masy ludzi co sie modliła bezmyslnie. Wiec po tym sadze ze nie liczy sie przeszłosc,a to co jest teraz. Own3d ? Bidulki bez argumentów Btw. Nie przesadzaj 17 h_watpie...
![]() Ostatnio edytowany przez Thoris... - 25-02-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#1936 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Skoro już niegrasz to i skończ pierdolić tak będzie lepiej dla wszystkich ;]
Ostatnio edytowany przez Anas Kiro - 25-02-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#1938 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Ech, dla mnie White_Power jesteś śmieciem. Narodowiec? Skinhead? Dla mnie to jedno i to samo, ybany naziol. Mam nadzieje, że kiedyś dostaniesz wpierdol od czarnego brata i się skończy twój głupi żywot. Uważasz się za lepszego bo jesteś... Biały? Żenada. Najlepiej strzel sobie w głowe. Albo powiedz mamie w co się bawisz.
rasiści, faszyści, naziści - WON!
|
|||
![]() |
![]() |
#1939 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |