![]() |
#19481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Kosior de'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 167
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Leciu jestes elo.... tyle... masz 19 lat+ uwazasz sie za doroslego a jestes tak glupi jak moj 11 letni braciak, sorry teraz go urazilem... 3maj sie... dalej bedziecie tak robic "to pani " ATimka zamknie znam znow 4um... Gratz... Pzdr
@ alian ... O co chodzi? Tutaj o nic nie chodzi, lecz ludzi prawdziwych jakby mniej... przyjaciel=wrog to co bylo juz nie wroci ![]()
...::: ~ W pogoni za lepszej jakosci zyciem ~ :::... Ostatnio edytowany przez KosiorQ91 - 08-05-2008 o 01:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#19482 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Lokacja: ByDgOsZcZ
Imię: Diudoza
Profesja: Royal Paladin
Gildia: miejsce na twoj banner 2x2
Poziom: 60
Skille: 77/59
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Levelos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19483 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 09 2007
Lokacja: NIEWIEM ZNAJDZ MNIE
Stan: Usunięty
Poziom: 99
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() 63 poziom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Mistrz Broni
Gildia: Niechciani nielubiani
Poziom: 333
Skille: 104/94
Poziom mag.: 11
|
![]() ![]() 98 Sword ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Do all lost warriorsów , aliana , lecia - co wam dadzą te kłótnie nawet jeżeli wzajemnie się o*******aliście na huntach ( nie mówię że tak było bo tam nie byłem ) to i tak możecie to załatwić między sobą a nie spierać się na forum... i tak teraz na Tibii już nie jest tak jak dawniej kiedyś nikt nikogo nie o*******ał, nie było hakerów itp itd plz back 7.2 or 7.4 ..... A do tych co krytykują Aliana że sobie zabrał 370k od kolesia, to postawcie się w jego sytuacji gdzie możecie zgarnąć 370k za free i co niby byście tego nie zrobili ? bhuashuahueas wątpię na 100% nie jeden z was jest 30x bardziej pazerny od Aliana tylko udajecie świętoszków na forum żeby pokazać jaki to ty jesteś wspaniały i uczciwy 100+ lvl _/
@Edit: a co do tych którzy płaczą: " on ma pacc !! one one one !! a expi mi na elfach <chlip> <beczy> <wyje> , why on sobie nie pójdzie na pacc teren ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 08-05-2008 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze
Imię: Leciu / EK/MS
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
|
![]() @Nero
Wspomnialem cos, ze JA! Bajeruje typki na lvl ? rotfl. Czytanie ze zrozumieniem PLX. @KosiorQ91 Kto tu jest glupi ? LAWL! To nie ja pisze jak ostatni kurwa kretyn, ze "JARAM ZIOOOOOOOOOOLO" i jest zajebisty odlot, to nie ja pisze, ze przedymam jakas typke i potem mowie kumplowi, zeby wstawil ssa na forum, aby pokazac, ze sie ma REALNE ZYCIE. Co Atimka nam zrobi? "znam znow forum?" BACK TO SCHOOL. Naucz sie pisac do porzadku dopiero zacznij sie wypowiadac, bo kropki w miejscach gdzie miala byc kropa lub przecinek nie sa juz modne :/ Przypomnij sobie jak lizales mi nie raz dupe, aby tylko miec kumpla 100+ Teraz po upku jestes wielkie GIEROY! Bede bronial Aliena bo dobrych kumpli poznaje sie w biedzie. Kosior, jestes takim samym nieudacznikiem tutaj jak w realnym zyciu, wiec nie poc sie prosze, bo zeby mnie pojechac bedziesz musial skonczyc dobra szkole "POJAZDU" do ktorej wybacz bys sie nawet nie dostal ze swoim IQ.
![]() 23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise// 23:26 Meril Furakine [92]: ? 23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle Tirios 23:37:48 kurwa gadam z toba Tirios 23:37:50 i mnie chcica zlapala Tirios 23:37:52 xDDDd |
![]() |
![]() |
![]() |
#19487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Koszalin
Imię: Macio Giss
Poziom: 223
Skille: 95/90
Poziom mag.: 10
|
![]() help jestem thiefem
pomozcie mi ;/ @alian jakbys ogladal ssy z innych swiatow to bys wiedzial ze kr juz nie leca tak jak kiedys fire sword z dli(na pewno nie w 5h bo bym tyle nie wytrzymal ;o) to zwykly nie fart a co do tego ze iros podchodzil zeby blokowac torta to dlatego bo on umie a ty nie raz dalismy ci zebys bloknal i jakos tort sobie uciekl na dol...
myśl... Name: Arcillon Comment: One of the best and most hated sorcerer on harmonia. Sorcerer with game skill, not with frostskill Feb 10 2009, 16:49:20 CET Died at Level 172 by a warlock 16:50 Arcillon [170]: dawalem exna po 16:50 Arcillon [170]: x 16:50 Arcillon [170]: zamiast exura Ostatnio edytowany przez Macio Giss - 08-05-2008 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19488 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Lokacja: ByDgOsZcZ
Imię: Diudoza
Profesja: Royal Paladin
Gildia: miejsce na twoj banner 2x2
Poziom: 60
Skille: 77/59
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() cm sprawdza hacki xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2008
Imię: Hunter of Blade
Gildia: Ellite Company
Poziom: 214
Skille: 96/90
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Warszawa!!!!!!! Posty: 78445
Imię: Don Kichot dwa
Gildia: Niechciani Nielubiani
Poziom: 170
|
![]() ja bylem z maciem na slime i snejkach i kurwa caly czas mi gadal ze nie ma loota :/ thief, a jak zabilismy jednego trolla to poleciala włócznia i powiedzial ze zabiera na pallka i nic nie dostalem. macio, masz pinga stary:/
![]() |
#19491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Teraz tych ludzi to jakby satan opentał (ave!zuo!)... sam nie jestem dobuy guacz, ale mnie bardziej interesuje człowiek siedzący po drugiej stronie, niż pikselek w jakiejś gierce
![]() ![]() Pozdro i bey
![]() |
#19492 |
Użytkownik Forum
|
![]() postrzelajcie sobie w ŁBY !
gz all :*
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć. Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia. Powód: nie karm trolla... Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości wiadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19493 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19494 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Leciu
Baaardzo ciekawe hmm lizalem ci Dupe? hmmm super choc tego nie pamietam... wypominasz mi sytuacje ktorych nie bylo to ja ci przypomne jak mnie chciales bic i juz miales moj adres "AJ PI" bo ktos podlozyl explolita pod moj adv i ty wlazles i sie bales ze hacked halp umieram nie bede mial konta, jak cos zginie zabije cie hehe swietnie sie bawilem wtedy, pozniej sie spoko wydawales ale jak sie okazujesz JESTES ELO DNO.. Tyle pozdro ; ],, A I to tu chce kogo pojezdzac , nie ruszam gowna Proste _/ kazdy jest jaki jest ; ) Dac dziecku komputer i tak sie dzieje ; s A co do tego ze aliana bronisz bron go dalej ja sie w to nie wtracam mi o lata ale jak patrze co wypisujesz to az mi sie smutno robi ze takie cos zyje... BEDE PISAL JAK BEDE CHCIAL ;l Hunt... ![]()
...::: ~ W pogoni za lepszej jakosci zyciem ~ :::... Ostatnio edytowany przez KosiorQ91 - 08-05-2008 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() ej,pawel,ale,ty,brednie,gadasz,. :/
@Stary owner normakusa ~~ Jestes dla mnie zwyklym leszczem i myslisz ,ze to co piszesz jest smieszne? ![]() @ ktos tam Ja tak naprawde nie ukradlem tych 370k tylko dalem przyklad :s DLA DYREKTORA Z MOJEJ SZKOLY JESTEM ZWYKLYM BANDYTĄ !! ss ![]() @Edit KosiorQ PitolQ jesli mnie pamiec nie myli to lizales dupe Leciowi ![]() PozdRo
![]() Ostatnio edytowany przez Alian_Browar - 08-05-2008 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19496 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kedis Lithan
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Proponowałbym abyście przestali się kłócić. Takie sprawy załatwia się poprzez gg, bądź w grze.
![]() ![]() @topic ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19497 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...na poprzedniej stronie było 6 fotek ,to jest temat ze zdjęciami???
@alian,lecio i reszta koniec tej kłutni bo ludzie tu wchodzom aby pooglondać fotki (90%) a nie kłutnie @kedis popaczyłem na tom fotke 'Program 5. Festiwalu Kultury Brazylijskiej' to o to chodzi ja tam nic takiego nie widze PS. Popełniłem jakiś błąd ortograficzny , starałem sie ![]() Ostatnio edytowany przez Mordarik123 - 08-05-2008 o 15:09. Powód: kedis |
![]() |
![]() |
![]() |
#19498 |
Użytkownik Forum
|
![]() @alian
Lizalem? hehe a TY lizales LW XDDDD! aby co inva dali !! ;d dali i okradli ![]()
![]() |
#19500 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() Cytuj:
Ty zawsze jestes najmadrzejszy i zawsze GOWNO wiesz ![]() ![]() Stonek wraz z graczami z guildi Lost Warriors zaproponowali Mi (Alian) I Tirkowi (Tiroder) inva Do Lost Warriors. ![]() ![]()
![]() |