![]() |
#1941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Gz Gasva! :*
Muhahahaah zaraz j*ebne Kuropatva zamiast w pk to we mie trafił z SD zabił i mu red wbił hauha Xd. Oczywiście z Bezela pocisnoł ![]()
![]() |
#1942 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIE CYTUJEMY ZDJEC
GZ nice widze znalazles inna tombe o0 ![]() Haja gz 50 lvl widze grasz sorciem ![]() ![]() Yours Mate~
![]() AHAAHHAHAHA !!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens Ostatnio edytowany przez $corcerer - 06-07-2006 o 14:12. |
![]() |
![]() |
#1943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
![]() To się porobilo, tylek mi przyrosl do krzesla ale wbilem,
![]() offtop: Nie będzie: Arivederci Italia!, będzię Auf wieder sehn Dojczland!!! Niemcy do domu ![]()
#1944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: ...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
|
![]() @Mateomens
zdjec sie nie cytuje ^^
#1945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Świat: Valoria
![]() |
![]() @Mateomens
On nie gra sorcem ... to są stare screeny za czasów jak grał Hajakisa . Ja później wrzucee ss'ski jak grałem Simorem ![]() @Bartek No No Gz ![]() ![]() ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. Ostatnio edytowany przez Metal Master - 05-07-2006 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#1946 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() Stare dobre czasy. Tak dawno to było.
Granie Panem Kuszy, Adesem.... A te grafiki. Dwarven Shield, GSy, Poision Spidery.... Tyle się zmieniło, nie ma prawie nikogo z tamtych czasów tylko Haja i Ducke. Ok to ja idę grac ![]() @EDIT: Ja za bardzo nie mam co dawac, ale może dam potem. Za dużo tego nie mam nie robiłem.
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 05-07-2006 o 12:01. |
![]() |
![]() |
#1948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
![]() Ej moze byśmy poszli na jakis forum hunt moze na gsy, jak myslicie? Jak coś to mówcie kiedy bo na uhy bym musial nazbierac(Dc wieczorem i 5-6k\h bez lbaga).
Zaraz będzie advance to dam. @ EDIT: Jest advance: ![]() coment plax Wyliczylem ze 1% shieldingu mi rosnie w 7.35 minuty, więc skill 74 powinien wpasc za jakies 12.5h ![]() Yours citrus
Wyrwij murom zeby krat Zerwij kajdany, polam bat A mury runa, runa, runa I pogrzebia stary swiat! Ostatnio edytowany przez citrus - 05-07-2006 o 13:22. |
![]() |
![]() |
#1949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Tholding
Profesja: Knight
Poziom: 28
Skille: 68/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Yo!!! Dawno nie bylem ale znalazlem cvhwile zeby tu zajrzec...
![]() Gz Brzcjhu ![]() ![]() ![]() Pozdro all ![]()
Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() spier.dalaj z tod cyz jestes z valorii jak nie to wypierd.alaj .... Yours Mate~
![]() |
#1951 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() haja nice ss simor ty simor ty grales panem kuszy kiedus z kolegami chcielimy go ujbec
![]() gasval gz 41 lv dogoniles mnie i przegoniiles ale nie na dlugo ![]() za ktos leady diablice dobrze bo moj kolega<noobek> gral druidem i ona zaczela go bic to jetj nawrzucal i teraz ma hunta moze ktos by mu jaos pomugl : jego nick bartek sprwawiedliwy |
![]() |
![]() |
#1952 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic w czasach gdy bylem na pierwszy dl huncie, to bylo nie to co teraz, dsm po 200k, rh 90k, wystarczylo miec raz fuksa zeby sobie spooro kaski narobic nawet jak szlo 3+ osob, a teraz? dsm 50k, rh 30k?? a moze dsm 40k, rh 20? lol..... btw. ciekaw jestem kto najdluzej z tego tematu gra (gral) na valorii... ja od stycznia 04 (a valoria powstala w listopadzie 03) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1953 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. doskonale pamietam jak sigma draconis w kaz gh kupila, a ja zwiedzalem sobie miasto i spotkalem aniola i sir pajaka (jego kumpel z rl), costam marudzili ze oni rzadza w kaz, a ja na to ze juz nie dlugo (dla zartu) a on ze zaplaci 300k apitovowi zeby nas huntowal ^^, pozniej z pajakiem i xdamianex'em (tez ktos z rl od niego) lali valor panky, devo wpadl do kaz i ubilismy z nim xdamianex'a, a reszta przepraszala za to, itd. w miedzy czasie rozbiegla sie plotka ze niby wojna jest sd z ta gildia aniola, ktory dal invity do gildii kilku h-lvlom (bez ich wiedzy) zeby nas nastraszyc, nastepnie jego gildia sie rozleciala, on dostal potezny cios w postaci... misia korargola i tyle o nim slyszalem btw srry za double post ale cos mi "edytuj" nie dziala ;/ klikam, klikam i nic |
|
![]() |
![]() |
#1954 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ufo
Created: Aug 07 2004, 09:51:17 CET A zaczołem grać miesiąc puźniej ![]() @Pall Niehc twój kolega się nie boi, bo Vizharan jakoś tak, Diablica i Anioł oni se nie mogą na pz po savie pozwolić bo napisze twój kolega to byle kogo i padają ![]() @Topic Gz!! Ssów ![]() @Bartek Ambitny Ja chętny na hunta ![]()
#1955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() HAH Przypomnialy mi sie czasy jak zaczynalem w Tibie grac (Na valorii ofc) ja swoim slawnym druidem "Zgarbiony Druid" xDD!!!
to byl moj drugi char poniewaz pierwszym wyszedlem z rooka na 12 lvlu i dowiedzialem sie ze zrobilem blad XD ahhh te czasy Kiedy przychodzil ktos do ab z Heretics i wszyscy uciekali do dp =D hmm Arkany lurowane kolo dp albo jak Sergio lurowal Gsy pod DB =) |
![]() |
![]() |
#1956 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1957 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom Heretic i Re~ coś tam
![]() A teraz coś odemnie. 2.000.000 Expa: ![]() Potem Distance: ![]() I levelek: ![]() To były nowsze. A teraz coś może ze starszych. Najpierw czasy Adesa. 5 mLvL: ![]() I skile: ![]() ![]() Pierwszy drag solo: ![]() 40 Level: ![]() Jedno z lepszych Exori: ![]() Mój domek: ![]() Zbiorowe Exori: ![]() ![]() Ciąg dalszy niżej...
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 05-07-2006 o 18:35. |
![]() |
![]() |
#1958 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początek taki loocik z deda:
![]() Zabawy w Carlin: ![]() Dzień z Bugami: ![]() Pierwszy drag Simorem: ![]() Vampirek: ![]() Giant Spider: ![]() Po tym GSie następny mnie gonił. Myślałem, że padne aż tu nagle znikł przed katedrą ![]() Senja Quest: ![]() Amazon: ![]() I Life Ring: ![]() No i tyle z tych ssów starszych. Miałem jeszcze mnóstwo starszych, ale nie wrzuciłem na Photobucketa i albo formata, albo stary :/ I nie mam.
#1959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() @Ufo , Bjoern Shu
Pamiętam te czasy ... ah fajnie było ![]() Pamiętam jak harvestman co chwila walił pod dp Ab Ue i zabijał noobkow i reda wbijał ![]() ![]() @Domis Pamiętam jak grałeś Adesem xD Ja wtedy popyrałem Simorem xD Pozdro 4all ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1960 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kim ty grałeś Michał jak nie graleś Simorem? bo przedtem raczej cie nie znałem
![]() Nice SS Simor ![]()
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 05-07-2006 o 19:18. |
![]() |