|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię: ------------------------
Profesja: Paladin
Gildia: ------------------------
Świat: Azura
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
|
![]() Niewiem co wy macie do B-ni...pewnie sami jestescie lizodupy...a na Clericka albo Senseja gadacie....niektorzy naprawde przywalaja sie do byle gówna....a co do Bojo to sadze ze trzeba wytepic łajtajstwo co do jednego, a nastepnie sie zobaczy....ehheheh ale pewnie jak DoF wygra to ci cio teraz jada Clericka sami podleca do tych niemot i beda i dupe lizali taka juz kolej żeczy jest naprawde.............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <=PzDr DlA B-NI =>
Od A do Z od Z do A Ja to JA to Jasne jak Dwa Razy Dwa Ostatnio edytowany przez mechatronik 2 - 11-08-2006 o 04:03. |
![]() |
|
![]() |
#1942 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1943 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Kilka - liczebnik nieokreślony oznaczający w sposób przybliżony liczbę od trzech do dziewięciu Także liczba 16 sie tutaj nie miesci : ( Dodam tez, ze w przeciwienstwie do bufonow z Wanted jak Citek i Drazharm, ktorzy glosno obwieszczali tutaj ze to koniec wojny i koniec DoFu, my w zadnym wypadku wojny za skonczona nie uwazamy, ta wojna dopiero sie zaczyna. Ostatnio edytowany przez Gimlos - 11-08-2006 o 10:31. |
|
![]() |
![]() |
#1944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Primo
@ Sathan Bell Teraz zmieniłam o Tobie zdanie całkowicie. Na pozytywne. Pozdrawiam ![]() Secundo @ Bogatynia & all ludzie z niej Skończyłam temat - nie rozumiecie? Nie umiecie czytać? Teraz znowu Wy offtopic robicie pisząc "bogatynia rulez". @ Mechatronik Nie jestem podarta. Widać Ty też chcesz jeździć po dziewczynie, tak jak większość twoich kumpli. Pięknie reprezentujecie miasto. Ale jak wspomnialam, temat skończyłam. No i ostatnie, najważniejsze: @ Topic, wojna DoF zebrał kilkanaście fragów jak do tej pory. Kiedy patrzę na listę online więcej jest osób z DoF niż Wanted... Czyżby Wanted się poddawało? |
![]() |
![]() |
#1945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Chyba nie... oni po prostu przejda do partyzantki... to bedzie skuteczniejsze, a najgorsze co moze byc to zbyt duza pewnosc DOF'u... wanted jeszcze nie przegralo i bedzie walczyc... uwazajcie na expowiskach
#1946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() no ja to widze ze pomalu odwraca sie rola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie to wanted jest chyba zdziwione ze tak dostaja ![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Czepliscie sie naszego miasta
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny gracz
Świat: Azura/Furora
|
![]() Cytuj:
Bufon... Drazharm to faszysta. |
|
![]() |
![]() |
#1949 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
@Koolton Drazharm nie jest faszysta to żyd ;]
![]() |
#1950 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Dziub'ek ja również cie miłuje miłością. Radziłbym ci używać znaków interpunkcyjnych zamiast,tych trzech kropek.... .... .....Tu się wierszy nie pisze!
Nigdy nie mów nigdy Ostatnio edytowany przez Mrok - 11-08-2006 o 14:12. |
|
![]() |
![]() |
#1952 |
Użytkownik forum
Lokacja: Rzeszów
Imię: Sir Max Pal
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 50
Skille: 79
Poziom mag.: 16
|
![]() DOF nie robi PA ?
11:29 Sathan Bell [98]: daj b robe to cie zostawie 11:29 Sir Max Pal [50]: niby dof nie robi PA ... 11:29 Sathan Bell [98]: to nie jest pa ______________________________________ |
![]() |
![]() |
#1953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() Mrok jak ja ciebie kocham... co nikt nie chce ci pomoc?? jakies kompleksy masz?? bo moze tylko potrafisz ukrywac swojego chara i wylewac pomyje na forum... coz tutaj mozna wszytsko napisac... a co do mojego doswiadczenia... to ja nie ukrywam ze nie mam doswiadczenia... pozdrowienia
#1954 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ej ludzie to niejest PA to est dobrowolny datek wg DoF'u........ Heh ja tam sie w ta wojne nigdy niewtracalem bo to glupota jest lekka, ale fakt faktem PA powinno zniknac bo to czyste chamstwo wykonywane przez nooby ktore maja High lv i sie lenia....heh takich to tylko huncic nic wiecej ![]() ![]()
![]() |
#1955 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1956 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
wszystkie te placzki tylko marudza i marudza ze Dof robi PA. a w wanted academy / no remourse sie nie bylo? nie zaklepalo sie zadnego z naszych noob charow pelnego runek? nie placilo sie nikomu z wanted za protekcje? nie lata sie z dopiskiem pro by gammbler albo bro to igragorn? sathana sie nie exivowalo? nie sprawdzalo gdzie lata zeby dac cynk wanted? nie ubijalo mu sie potworkow albo bloczylo respa jak expil? - oczywiscie zaraz odpowie ze nie ! on zawsze neutralny grzeczny i spokony! nigdy nikogo nie zabil, nigdy nie wyzywal, wanted nie pomagal, nawet skulla nigdy nie mial. - srutututu Otoz wstawicie sobie jest wiele form pomocy Wanted - nie tylko na samym polu walki I takich ktorzy pomagaja bedziemy tempic i to chyba normalne a dodawanie temu dopisu PA i wyzywanie nas od chamow jest po prostu smieszne nie grajcie wszyscy biednych niewinnych sierot na tym forum bo normalnie az zygac sie chce jak kazdy skamle piszczy i mialczy. kto pomagal wanted, kto nam wilkiem, temu my ta samą monetą. zamiast skamleć zrob gosciu 100 i zabij sathana w imie wlasnej sprawiedliwosci i przestan piszczec jak 4 letnia dziewczynka ktorej zabrali lizaka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 11-08-2006 o 14:47. |
|
![]() |
![]() |
#1957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Gorsze, że gdyby egzekwować army, od wszystkich którzy podlegają wyżej wymienionym "zbrodniom", to dof otworzyłby mały butik sponsorowany przez 3/4 azury.
#1958 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclaave
Poziom: 75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Pamietam jak stalem pod dp i go widzialem moim druidem. Ale jest jeden szczegół, w taim razie wszystkich którzy nie sa w dofie możecie huncić, zawsze sie znajdzie haczyk na kogoś. Ten exivowal Sathana, ma hunta chociaz robil to bo sie bal zeby nie pasc bo uwaza ze Sathan to PA, Tamten bloczy respa ma hunta chociaz tak naprawde jest n0bem i nie wie co robi. Sorry za brak polskic liter ale nie chcialo mi sie robic ![]() Pozdrawiam Jacek |
|
![]() |
![]() |
#1959 |
Użytkownik forum
Lokacja: Rzeszów
Imię: Sir Max Pal
Poziom: 50
Skille: 79
Poziom mag.: 16
|
![]() Nie chodzi mi o to ze robicie PA , bo że bedziecie robic PA to kazdy wiedzial .
Chodzi mi o to że najpier mówicie ze jak DOF wygra to bedize lepiej bo nie bedzie PA , a tu ,DOF zrobil kilka fragów poczól się pewniej i odrazu wszystko co wcześniej pisal jest odstawione na bok. |
![]() |
![]() |
#1960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Radzikk
Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm Wszyscy wiedzieli ze mass log na pohu bedzie ale radzikk postanowil to sprawdzic jak komisarz Rutkowski no i mamy fraga mass log wiaze sie z naszym Corsem ![]() 07 Aug 2006 +215,446 96 98 14,753,913 11 Aug 2006 +393,247 90 99 15,220,915