![]() |
#1942 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Xarabek: Hahahah rozjebales mnie totalnie teraz. Jestem w 99 % pewny, żę to ty przed chwila zaklikales do mnei na gg i mi groziles za to, że Ci powiedzialem to co o Tobie myśle. Teraz takie małe info dla Ciebie : Dane podane w Panelu Kontrolnym Uzytkownika nie zawsze musza byc zgodne z prawda.
2821479 22:48:45 zobaczymy jutro w szkole Mam ferie ****u -.- @edit: Oj ! Cenzurka sie włączyła xd @down: Własnie po Twoim sposobie pisania oraz jego poziomie wnioskuje to. A jesli to nie ty to srry, ale jestem pewien ze to ktos z tego forum zaklikal xd I wciaz uwazam ze to blyes TY ! No tak. Zapomniałem, że wg. Twojej miary poziom rozmówcy zależy od jego lvla i czasu w jakim go wbił. Respect ! Ucz mnie mistrzu kartofli ! Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 17-01-2007 o 01:05. |
![]() |
![]() |
#1943 |
Guest
|
![]() Ja ta? hahahah dzieciaku myslisz niemam co robic tylko pisać do takich idiotów jak Ty? żall....... hahaha zreszto mam wyjebane na was wszystkich a najbardziej na takich noobow jak ty którzy Zrobił 40 level w 5 miesiecy haha Dziecko idz juz spać pora na Ciebie
Ostatnio edytowany przez NeXaLiD - 17-01-2007 o 01:03. |
![]() |
#1944 |
Guest
|
![]() padl dzis ktos z et?
|
![]() |
#1945 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIE ZASMIECAC TEMATU KLOTNIAMI!!!
kto dzispadl z NG? :> bedzie rec/? ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() dzisiaj bodajze bylo 5-0 ng ucieklo ... jakzwykle
![]() ![]() Xarabek : prosze to nie temat o tobie tylko o wojnie !! ktos ma problemy to prosze zalozyc osobny temat ![]() Hail ET ![]() Hail Awolverek ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Zbanowany
|
![]() 00:10 Pephy [130]: ta
To oto optymistyczne "ta" oznacza, że jest jakiś tibicam z battle. Pozostaje nam czekać xd |
![]() |
![]() |
#1950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1951 |
Użytkownik Forum
|
![]() raczej nie tylko o wojnie tylko ogolnie o obsidi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() no bylo ciekawie mam nadzieje ze lagi i freezy sie skoncza niedlugo tez sobie polatam z.... XD
nice battle bylo troche motania ale co tam ![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Zbanowany
|
![]() Profilaktycznie ;]
Scan taken on 16 Jan 2007 23:21:37 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
![]() |
![]() |
#1954 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() Xuso~ normalnie żal.pl
![]() Przecież ty na kazdej bitwie jestes a klamiesz ze lagi, myslisz ze cie nikt nie zna? All wiedza kto ty wiec nie klam tu ze lagi masz. Dorpaz i Azared walcza a tez mogliby mowic ze wichury w Skandynawii to nie beda ryzykowac. Sie chce sie walczy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1955 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() the evul one ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() mam pytanie jakim cudem Mannow wbil 139 lvl skoro przegrywaja taka iloscia fragow ?
|
![]() |
![]() |
#1957 |
Zbanowany
|
![]() @up :Fragi to nie wszystko xP
|
![]() |
![]() |
#1958 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i hUUj, że zrobił ten 40lvl w 5 miesięcy. Xarabek, jeszcze jedno pytanie do Ciebie - Kim Ty do kórwy nędzy jesteś jak nie dzieckiem? Wyjdź stąd plx bo tylko tworzysz chaos
#1959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
![]() |
![]() W pewnym momencie bylo goraco jak okrazylo was NG, ale uratowaliscie sie sciana z m-walli. Zaluje tylko, ze nie udalo sie zabic Dorpaza, bo przeciez byla jedna bardzo dobra okazja. Ogolnie poraz kolejny nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac wygranej bitwy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Guest
|
![]() no ta bitwa pokazała że NG się nie załamuje, mimo straconych dziś fragów, nieźle to rozegrali, zwlaszcza numer z okrążeniem był lolowaty ;p
a tak poza tym to GL & HF poZdro ![]() |