![]() |
#1961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() AHuhueaHUEhAUE ja to mam z was zwale... wiekszosc ludzi mowi nie jestem uzalezniony od tibi soncze ja... ta yasne mzoe nie jestes ale masz takie cos juz w mozgu ze nbawet ja sprzedasz ta postac to albo bedzie gral w ots albo zrobisz nowy char zeby gadac nawet z kolegami z gry...
Aaaaa a to ty jestes arturo zalosny bo mi pierdolisz glupoty ze ja bezradny jestem itd. jedna wielka zwale mam z ciebie ; ). A co do Nisogafa, to chchciale zeby ci tylko to potwierdzil. ![]() A tak ogolnie to Genek Kiedy Kino xD? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1962 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Opolskie
Imię: sektorek
Profesja: Knight
Świat: Luminera
|
![]() Cytuj:
![]() Nie chcesz grać, OK, nie graj i nie zawracaj nam tym głowy na forum. Jest wielu ludzi którzy umieją sobie znaleźć czas na gre i życie prywatne - oni umieją odróżnić rzeczywistość od fantazji (czyt. są całkiem normalni). Więc prosze Ciebie i innych ktorzy mają niby problemy przez gre - nie zawracajcie nam głowy swoimi sztucznymi problemami. ps. Jeśli ktoś gra godzinami w piłke z kolegami to też jest maniakiem ? Grasz bo lubisz, bo sprawia Ci to przyjemność. Sam gram od 4 lat, czasami do 14h na dzień, i jakoś jeszcze nigdy ta gra nie była powodem żadnych moich problemów - wystarczy że w swoim życiu zaczniesz korzystać z czegoś takiego jak "mózg" - to nie boli ![]() ps2. sorry że się rozpisałem ale już wkurzające bylo czytanie kolejnych takich postów " bo przez tibie... to, bo przez tibie tamto.." Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() A teraz screen, tak żeby pasowało wszystko do tematu: ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() ok od teraz bede mowil jezykiem kruko...
taaaaaa : o zajebi**** WFGi ale ss "tesz" se mialem zwale HGJIhiehehihih ty akdmks jestes zalosny ale tak na pravde zazdroszcze ci inty ,,, ooooo zaje****y ten adw. Kocham cie Tpsa HDKLOK i PODMK pozdro dla moich ziomali i dla KDFJFIDNI ,FDKDJFSD wieceie ze se "skruty " lubie jabac co nie ziomale, a tak to jestem wyje****y i ..... Ps. kruko idz sobie posluchaj polskiego hip hopu uehuehuhe niestety niestac mnie na taki jezyk czlowieku hehehe
![]() |
#1964 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: West Kraśnik Massive
Stan: Niegrający
|
![]() @Sek
Niechce się kłucić bo nie mam czasu nawet pisać z ludźmi którzy "maniaczą" po 14h dziennie, i do tego od 4 lat w wynikiem tego jest mmmm 90+ lvl. Zaj**ście że lubisz grać, życze Ci miłego grania żebyś przed tym kompem i Tibią zgnił ![]() A jakieś problemy jeszcze to usłyszysz reposte na Dissie :* ![]() Cya all boons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Opolskie
Imię: sektorek
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ps. Jeżeli twój tok myślenia się nie zmieni to za dwa lata (no moze mniej) będziesz mógł wystąpić w reklamie " Zły dotyk - Boli przez całe życie" jako żywy przykład ![]() A tu zaległy ss: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Użytkownik forum
|
![]() Niebędę komentował tego up bo szkoda mi zaśmiecać temat który sam rozkręcałem
![]() JoŁ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Seka dobrze o Tobie powiedzial , widzisz nie tylko ja mam o tym takie zdanie , chlopak se kilka razy zajaral i chyba tak mu sie to spodobalo ze pisze o tym nawet na forum , gdzie kazdego to g*wno obchodzi .Jakos do innych osob się nie czepiam , wiec nie wmawiaj mi takich rzeczy To ze Seka ma taki lvl a nie inny to tlyko pokazuje jak sie umie grac nie mial nigdy hacka i od czasów których pamietam 0 deda , to jest naprawde cos tak umiec lvle bic i przy tym sie w tym tak nie pochłonąć , tak wogóle to Wielkie Gratulacje ze wbicie 94 ![]() Loopa to jak juz skonczyles grac w Tibie , to lepiej wyjdz stad a nie zasmiecasz to forum sprawami które sa malo wazne dla nas , kazdy moze robic se co chce i to jest jego zycie i nie bedziesz komuś nazucal co ma robić Pozdro Rownierz ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 14-03-2007 o 18:09. |
|
![]() |
![]() |
#1968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Normalnie oddział zamknięty...żałośni to mało powiedziane...
Poczytajcie parę razy to co piszecie i zobaczcie co ta gra robi wam z bani. ![]() Czy to tylko w naszym kraju musi się dziać coś takiego? o.0 Już nie będę wam każdemu prawił morałów, bo nie od tego jestem... Wszyscy jesteście najmądrzejsi i w ogóle ... a to, że ktoś słucha rapu czy nawet disco polo, to już jego sprawa. To, ze ktoś gra od 4 lat, nie znaczy, że jest dobry itd... Zastanawiajcie się 3 razy...albo nie...najlepiej to 5 razy, zanim dodacie posta na tym forum. ![]()
![]() |
#1969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fire Knight Miki
Gildia: Undead Family
Poziom: 70
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
![]() To ja dam coś naprawdę starego:
![]() I nieco nowszy awans po prawie roku ![]() ![]() Jakby ktoś miał GS Silks albo Blue Cloths to msg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Użytkownik forum
|
![]() EeeEE? niebędę niczego komentował
![]() JoŁ. Ps. Muti ;* for ya ![]() Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 14-03-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() Co do obecnego tematu..Popieram Sektorka w 100%.W*****a mnie te gadanie o tym "Ile Ja Się Napaliłem"Cya.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masakra ! Bardziej Bezsensownych Postów Nie Widziałem...Pierdolicie ze Tibia wypala mozgi i jest uzalezniajaca, a jaranie to niby co ? antybiotyk czy jaki chuj ? tak samo uzaleznia i niszczy wiec nie pierdolcie tu glupot tylko zajmijcie sie swoimi sprawami...cYu all i pozdro ;*
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Guest
|
![]() Przestańcie sie klócic, jesli uwazacie ze tibia jest taka zła, to w nią nie grajcie, nie zalcie sie na nam, itp. bo to sensu nie ma (bo znowu temat zamkną).
![]() Ostatnio edytowany przez Revers Odysej - 15-03-2007 o 16:23. |
![]() |
![]() |
#1974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Fire Smerfek
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 13
Skille: 17/20
![]() |
![]() Ale wy jestesicie nienormalni... ja gram w tipe i mam czas na dwur i na tipe
![]()
![]() |
#1975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() uczysz sie jeszcze w szkole czy zakonczyles edukacje?? uheuehuehuehe
![]() |
#1977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Wciąż się łudzę... czy to była ironia, czy też nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
Użytkownik Forum