|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Witam. Chciałbym zadać pytanie.. Jełśi Haker:
a) zna nasz acc number b) lub zna nasz acc number oraz login do e-maila c) albo zna tlyko login do e-maila Możliwa jest utrata naszego konta... Prosze o odpowiedz dla każdego z punktów. Z góry thx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() a)nie to za malo
b)tak zaznacza opcje ze zapomnial haslo i wysyla mu go mailem c)nic nie moze zrobic @down wysalc haslo nadal moze a jak potrafi wejsc na twoja poczte bez hasla a chyba sie da jakos to moze Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 30-12-2004 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
co do punktu b) chodzi mi oto ze zna tlyko nasz login oraz acc number ( tylko login do poczty bez hasła) ![]() @down Hmm.. Tata kumpla jest informatykiem.. Zapytałem z ciekawości jak to jest.. Odpowiedz brzmiała owszem da sie wleźć komuś na e-maila bez passów (cytuje: "wystraczy się troche pomęczyć ![]() Ostatnio edytowany przez Byczek - 30-12-2004 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
Jesli zna tylko account number i TYLKO login poczty bez passa, to jak moze Cie hacknac?! Pomysl logicznie...
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 30-12-2004 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
![]() |
![]() Mialem kiedys taki przypadek ze kolo znal moj ip na szczescie tlko ip czy i tak moze mnie zhackowac?
Cwaniak chcial zebym wszedl na strone ktora mi podal oczywiście nie otworzylem jej gdzyż wiedzialem że to chacksite ale boje sie ze mnie zchackuje.... a może ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie masz się czegoś bać, gośc Ci nic nie może zrobić, nigdy nie zostaniesz shakowany jeśli nie będziesz wchodził na stronki z niby free pacc, i takie tam. W więkoszości przypadków to przez to ludzie są hakowani... Naprawdę, ale naprawdę w bardzo, bardzo małej liczbie są ludzie którzy są hakowani bez tych gównien, ale ci którzy im to zorbili muszą umieć bawić sie w te klocki a jest takich bardzo mało ![]() |
|
![]() |
![]() |