|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#581 |
Guest
|
![]() Ale jestes smieszny bylem ja i 3 moich kolegów cwaniaku w odwecie za to ze bijecie niewiadomo z jakiego powodu mojego kolege master t~
kozaky z was bylo potem was 7 ja sam (mam filmik) i baliscie sie mnie walic lol odpalilem skula i sam sie z wami bilem lol odwazni jestescie w 6 wala 44 lvl a jak do mnie w 7 to musialem skula odpalic zebtyscie zaczeli mnie klepac?? hahha kozak wprost rox odwazny jestes heuaheuaheuaehuaeh pozatym ja cie dorwe predzej niz ty mnie skoro w 7 mnie nieumieliscie ubic a mojego ziomka co ma 36 lvl mniej odemnie tez biliscie bez powodu i tez spora ekipa i tez wam uciekl to gz ![]() HoNoR FoReVeR ![]() ReVeNgE AlWaYs SwEeT ;] ![]() No MeRcY FoR EnEmIeS xD ![]() cya |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Świat: Xantera
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() Ja powiem jedno Mistrzu zawinił to poszliśmy sie z nim spotkać i tyle...Było nas 6 ?? uheuehe to dobre
![]() Lute com honra , morra pelos amigos...
![]() |
#583 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Rodowity Lodzianin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 65
|
![]() haah to ty jestes smieszny
nie wiem dokladnie w ilu mistrza waliliscie, ale ciebie walilismy w 3 osoby ja mistrzu i buczi reszta to byli jacys przypadkowi kolesie a ze ty niby byles sam? haha a lord bamboleo 60 ms to niby co nie od ciebie? master tutfa tez nie twoj ziom? bys sie nie osmieszal tyle ci powiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
|
![]() rethron co ze starym kontem?
![]() Rethronn Zbanowany Data dołączenia: 28 09 2006 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elite Knight Gildia: Mystycians Świat: Xantera Poziom: 80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Aż tu nagle all rzucili się na mnie dlatego ze stwierdzili ze rethrona nie ujebia ... Zrobiłem wam coś? Uczestniczyłem w porannej akcji ? NIE. Więc sie odwalcie. PS. Może mnie chcieliście zajebać za to że Reth~ to moj ziom z rl i że jestem w Mysticans ?! Kozaki sie znaleźli ... Ostatnio edytowany przez Lord'Bamboleo - 15-10-2006 o 16:17. Powód: Złagodzilem troche swoja wypowiedź ;] |
|
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rewus Alasa
Gildia: Eyes of Darkness
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @ klubmaniak
a za co wogole Ty i Twoja załoga bijecie mastera tufte , bo to mój ziomek i żal mi go nie możecie go zostawić?
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Nowiak
Stan: Na emeryturze
Imię: Ninejo
Profesja: Druid
Poziom: 54
Skille: 21/25
Poziom mag.: 53
|
![]() śmieszni jesteście wszyscy. Nie wypowiadam się na ten temat, bo mnie jeszcze zhuntujecie i będę hunted forever or pay 100k and you still hunted <lol2>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() uuu, zrobcie wielka i straszliwa wojne miedzy polskimi gildiami, br sie uciesza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krymo: i tak masz payment u mnie...Bo na 18stce nie piles...wiec musisz sie oplacic
![]()
![]() |
#590 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Co do wojny, ta niech zrobia war, br sie uciesza, beda zabijac skule, a Eod wam nie pomoze bo kal spęka znowu. I tyle z war będzie.
Zróbcie sobie war na ots, ktoś kto ma dobre lącze, niech postawi ots, ja moge zrobić potrzeba tylko hostera, zrobi sie RL levele i bedziecie sie bic, przegrani placa jakąś tam cene na RL tibi wygranym i tyle ;p Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 16-10-2006 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rethron to taki typ ktory ze wszystkimi zacznie wojne...ze mna tez zaczal
![]() w efekcie czego Custela go zabil |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() LOL To się nazywa solidarność zamiast bić siebie to bijcie BR. A pomysł z ots'em też jest dobry. Tylko że hosterem musiałby być ktoś neutralny żeby wam skili nie podrasował...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Adii jednak ma pomysly
![]() ![]() ![]() Ta sytacja z Custela była przez to ze hackneli Sempaia ...a ret o tym nei wiedzial...i byl podpuszczany przez hackera...nie pamietam juz dokladnie jak to bylo ![]()
I nastał czas ze wylał Hades i nie pomoże nic gdy zmieszasz ropę z krwią niewinnych ludzi..stado owiec... Ostatnio edytowany przez Ake'en - 16-10-2006 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() Widze ze troszke osob czyta ta stronke wiec powiem o co mi chodzi krotko i wezlowato
![]() ![]() 1. Prosze wszystkich chetnych o wpisywanie sie na liste. Po prostu napiszcie "chce sie przylaczyc" pod tym postem czy cos takiego. 2. Minimum level 50. 3. Zaryzykuje i stworze demokratyczna gildie. Po prostu wszyscy decyduja o kazdej waznej rzeczy, jak na przyklad udzial w wojnie, wpierdol jakiejs osobie, pranie skarpetek Adiego (tysiace Polakow krzyczy:TAAAK! WY-PIERZ! WY-PIERZ!) i temu podobne. O mniej waznych szczegolach jak zwykle bedzie decydowalo Bakufu i ja. 4. Zero noobow. JAk zobacze ze lev 150 zachowuje sie jak idiota, to go wywale jak idiote. 5. Wpisujcie sie i do zobaczenia wkrotce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Rewus Alasa
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() no prosze mal back :S
ciekawe czy coś wskurasz , jak pogadasz z tymi brami i resztą o sytuacji jaką teraz mamy xD
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zbanowany
![]() |
![]() No pewnie kondradziu, ja moge dołączyć tylko to będzie = gildia hunted
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: KRK
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rophix
Gildia: Dark Devils
Poziom: 50
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Bylbym Chęty do Przylaczenia się do tekady i równierz napewno kilka osub z moijej gluidy i wedlug mnie najwazniejsze decyzje o rekrutacji powini podejmować.Weterani Starej Tekady xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Helion Prime
Poziom: 78
Poziom mag.: 59
|
![]() Konradziu, ja też bym chciał odbudować Takede ( i swoją postać;d) ale niewiadomo co z tego będzie...wierzę w Ciebie ze coś wskurasz
![]() Hail OLD TAKEDA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Guest
|
![]() w nawiazaniu to sprawy rehrona -.- ziom prosba nie wypisuj na tibi hunted hunted to byle kogo wczoraj rodowi pisales ze zabijesz go jako pierwszy, wiadomo ze w 6 osob z twojej gildi probowalo zabic mistrza~ ale powiedz gdzie teraz sa te twoje osoby, 4 juz sie powyspisywalo i neidllugo sam zostaniesz wiec po co ci to?? ja mialem tylko jeden problem do twojego kumpla a przez to ze sie wstawiles mamy ze soba problem zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie PS do reszty ktora zaatakowala mistrza~ dobrze zrobilsicie odchodzac z tej gildi bo rethron pajacuje bo mu sie grac nie chce i loguje sie sporadycznie a wy chceliscie grac anie mogliscie...
heuehue 09:39 Rethron [80]: ta to na huj prszyszedlas przyszedlas. wziolem, i padnalem heueh @ new takeda hmm mysle ze to interesujacy pomysl zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Hail BKoA ![]() Ostatnio edytowany przez Zoon - 17-10-2006 o 10:06. |
![]() |
![]() |
#600 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. tych skarpetek czy tam sweterka - kondradziu, to pewnie jakieś twoje nowe, samurajskie grypsiki ;p hahaha (SMIE-JEMY, SMIE-JEMY SIĘ, bo to bardzoe smieszne było. xD) |
|
![]() |
![]() |