|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Witam wszystkich
![]() Ma ktoś może tą OSTATNIĄ FAKE ARENĘ, która chyba niestety pozostanie ostatnia. Poprzedni temat zainspirował mnie^^ do powspominania sobie dobrych starych czasów. A więc przejdźmy do sedna: "Ma ktoś adres ostatniej fake areny?"
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2010
|
![]() Widze że zainspirował cię mój temat
![]() Niestety nie znam linku o który prosisz. Oraz jeszcze jedno- pare dni temu zacząłem pracę nad projektem gry PBF, coś jak fakeareny ale bez użycia grafiki. Jakby co to www.wildenclave.fora.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówisz, masz:
http://fake2arena.pun.pl/ Bonus: http://fakezarena.pun.pl/ Fake Arena by Arashel (poznałem po wielokropku ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 27-04-2010 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ghernie, właśnie na fake arenie rozpocząłeś swoją "poważną" karierę fakera. Pamiętam jak z tobą walczyłem, wtedy cię poznałem.
A tak swoją drogą, jak ja pisałem?! Nie poprawnie ortograficznie i nie do zrozumienia;/. (WTF? PISAŁEM CHOCIARZ.KOŻYSTAM;/ ...) Fajnie by było stworzyć nową Fake Arenę^^ Myślę, że dałoby się podjarać tym pomysłem Garga, Jira, Kashka i pare innych osób^^ Regulaminy i ogólne zasady można przecież przekopiować;/
\G/órnik Zabrze Ostatnio edytowany przez Evil_Aragami - 28-04-2010 o 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Poważna" to ona by była, jakbym chociaż 1 fake stworzył, a na to chęci brak. Jeszcze jakbym umiał wykonać outfity to może, ale przy moich umiejętnościach (a bardziej ich braku) jest to niewykonalne. Jak na dzień dzisiejszy pozostanę tylko tym "oglądającym" zamiast "oglądanym".
Co do samej FakeAreny, czemu nie. Zawsze się przy tym dobrze bawiłem i siedziałem aż do kryzysu, łącznie z tą wersją, która miała "z" pomiędzy ( ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() Fake Arena zawsze była rozrywką "na chwilę". Ale miło byłoby zobaczyć jedną, funkcjonującą.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() FakeArena zawsze zabierała mniej czasu niż zrobienie swojego fake.
Jakbyśmy dobrze reklamowali to może by coś z tego wyszło. Bo ten dział upadł tylko, dlatego, że nowi nie dochodzili tak jak kiedyś. Znając poprzednie takie projekty, Fake Arena upadła by dość szybko ;/, ale warto spróbować i zaryzykować. Zawsze te 2 tygodnie radości^^
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka co tam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() No chyba nie.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2009
Lokacja: Tarnów
|
![]() Przeczytałem ogólnie o tej Fake Arenie i powiem bardzo mnie to zainteresowało, jakby jakaś powstawała z chęcią pomogę lub coś w tym stylu !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() A chciałem robić właśnie nową Fake Arenę... Cytuj:
Ale i tak zrobię FakeArenę projektu Nidrax Fake Arsenal... Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 24-05-2010 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Eeee, s*******aj?
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() co
. @no-name kambularyzomaltehilipotestemohomonizator, punkt dla mnie, bejbe. @t Ogólnie to mógłbym znowu się za to wziąć, gdyby ktoś się tym interesował... Tak czy siak upadnie po tygodniu, bo trzy tygodnie wytrwała, kiedy fake'i przechodziły złoty czas, a teraz - no cóż, nie wiem, czy utrzymałaby się przez choć tydzień. Z drugiej strony jednak zauważyłem, że jest trochę nowej krwi - więc właściwie trudno stwierdzić, jak by to było. Jakbyście chcieli coś ruszyć, to moje gg macie jak nasuniecie na magiczne słoneczko (+7 do komunikacji) pod moim avatarem. @down co @down2 .hobnailz, Corn i Kashek to trzy te same osoby. Newfag. Ostatnio edytowany przez Kashek - 10-06-2010 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie CO, a kolejny, głupi BOT, albo jakiś innego typu jełop.
@up NOooom i czemu ukradłeś avek hobnaila? x( Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 10-06-2010 o 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Czemu temat z ostatnim postem z czerwca jest na pierwszej stronie? Czy naprawdę już nie ma komu robić fake'ów?
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie. Dawnym prosom się nie chce, nowi nie są zachęcani, a naaby od czasu do czasu coś wrzucą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ale to zjebanie teraz wygląda, ja to s*******aj mówiłem do jakiegoś bota, a nie do Oxyny :/
Wróćcie niskobudżetowe fejki z fajną fabułą.
![]() |