Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 18-06-2011, 17:44   #1
Tefloniqq
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 03 04 2011
Lokacja: Włodawa

Posty: 56
Profesja: Rookstayer
Świat: Elysia
Poziom: 39
Domyślny Rope

Jeśli chcesz przywrócić "ropanie" potworów w Tibi, odwiedź ten temat i podpisz się:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=3419650

Ostatnio edytowany przez Tefloniqq - 18-06-2011 o 21:56.
Tefloniqq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-12-2011, 02:30   #2
Numidan
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 20 12 2011

Posty: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turihef
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Domyślny

jak mozna sie podpisac?
Numidan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2011, 10:39   #3
mateo92
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 13 07 2010

Posty: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tefloniqq Pokaż post
Jeśli chcesz przywrócić "ropanie" potworów w Tibi, odwiedź ten temat i podpisz się:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=3419650
czy to napewno bedzie dobra zmiana?
mateo92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2011, 13:54   #4
iphe123
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 20 12 2011

Posty: 21
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 120
Domyślny

Mateo92 zmiana bylbaby bardzo dobra, teraz lipa sie gra jak nie mozna potworkow roopowac np jak chcesz gdzie skillowac z druga osoba to przydaja sie tez potworki na klate zeby shield rosl a tu bach lipa nie mozna roopnac
iphe123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2011, 15:40   #5
gregorek124
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 20 12 2011

Posty: 21
Domyślny

Popieram cie, teraz jest do bani... Przed tem bylło lepiej i to znacznie, i to z wielu powodów
gregorek124 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2011, 16:14   #6
frafy
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 25 02 2009

Posty: 17
Domyślny

Moim zdaniem skoro ktos to wycofal to mial podstawy do tego... ludzie wyciagali dwarfa guarda na -1 i blokowali tak jakinie dla low lvl co nie bylo ciekawe:/
frafy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2011, 21:58   #7
nevida
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 20 12 2011
Lokacja: Bielsko

Posty: 20
Imię: Moleq
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 65
Skille: 88/74
Poziom mag.: 15
Domyślny

nawet nie wiedzialem ze to zablokowali xD
nevida jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-12-2011, 09:02   #8
Demonista
Użytkownik Forum
 
Demonista's Avatar
 
Data dołączenia: 11 09 2010
Lokacja: Rybnik

Posty: 21
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Domyślny

Szkoda, że zablokowali
Demonista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-12-2011, 09:41   #9
Rudimir
Użytkownik Forum
 
Rudimir's Avatar
 
Data dołączenia: 26 01 2007

Posty: 234
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez frafy Pokaż post
Moim zdaniem skoro ktos to wycofal to mial podstawy do tego... ludzie wyciagali dwarfa guarda na -1 i blokowali tak jakinie dla low lvl co nie bylo ciekawe:/
Dwarf Guardów nikt od czasów update 7.5 nie wyciągnął na -1... Wtedy wprowadzono ten żałosny anty luring system, który uniemożliwiał m.in. ropanie na więcej niż dwa poziomy w górę. Potem zamienili sporą część rope spotów na schody.... Dopiero ostatnio całkowicie zablokowano możliwość ropowania. Na tym polega "walka" shitsoftu z botami -.-

Cholera szkoda, że wcześniej tej petycji nie widziałem, teraz to na pewno nic z tym nie zrobią...
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez migo666 Pokaż post
Czy mogę wbić lvl po wybraniu postac, tam w podziemiach?
W taki sposob bym nie stracil hp/many.
Rudimir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-12-2011, 13:15   #10
SaronMalia
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 24 12 2011

Posty: 21
Domyślny

Podpisywać się!!!
SaronMalia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2012, 21:12   #11
rakhal
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 07 01 2012

Posty: 121
Domyślny

Ja sie podpisuje, kiedys bylo lepiej bota mozna bylo latwo zabic .
rakhal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45.


Powered by vBulletin 3