|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
|
Opcje tematu |
25-09-2014, 16:21 | #1 |
Guest
|
jakikolwiek świat Matthan
Cześć chciałbym zacząć grać od nowa po wielu latach przerwy, jestem otwarty na każdą propozycję( każdy serwer) szukam ludzi chętnych do współpracy i wspólnego treningu bez spiny...
aktualnie: Świat: Harmonia Nick: Matthann Lvl: 8+ Profesja: Knight Skille: 30/30 ++++ Status konta: facc ( nie wykluczam że w przyszłości kupię) Staż gry: grałem kilka lat temu, i zachciało mi się znów zagrać Aktywność: różnie, raczej wieczorami po pracy. Coś o postaci: szukam ludzi do wspólnej gry, luźnej zabawy a nie jakiejś spiny Coś o sobie: mam 27 lat, pracuję, a w wolnych chwilach chciałbym się wyluzować przy grze... szukam ludzi dojrzałych, nie zamierzam się użerać z dziećmi, nie chodzi o wiek ale o podejście do gry i zabawy... Informacje dodatkowe: jestem otwarty na zmianę serwera i rozpoczęcie gry od nowa, nie mam nigdzie dobrych postaci muszę zaczynać od 0 |
|
27-09-2014, 17:23 | #2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2014
|
:)
Słuchaj jak chcesz i nie gra Ci roli świat to możemy razem pograć na Candii. A szczególnie jak jeszcze grasz Knight'em Mój nick w Tibii to Ec Buki albo możesz napisać na gg 10629046. Aha co do wieku to mam 20 i też parę lat grania w Tibię oraz preferuje Paladyna lub Druida.
Ostatnio edytowany przez EcBuki - 27-09-2014 o 17:25. |
04-10-2014, 09:52 | #3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2011
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magic Fiighter
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 106
Poziom mag.: 60
|
Witam.
Ja mogę zaproponować gre na serwerze Aurea. Jest to jeden z dwóch serwerów na których nie ma tak na dobrą sprawę dominacji w postaci jednej gildi która rozporządza i pomiata innymi. Obecnie poszukujemy 150+ lvli najlepiej magów do gildi.(Żeby wygrać serwer) Nie wiem czy chcesz używać bota czy nie , ale bez niego raczej tego lvla szybko nie wbijesz. (Wszyscy w gildi mają po średnio 25 lat) Wybór zależy już od Ciebie , od siebie mogę dodać , że to już nie te czasy , i na faccu nikt nie gra , 99% graczy na faccu to są bot-knighty . Pozdro |
29-12-2014, 23:00 | #4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2014
|
Ja chętnie dołączę go waszego grona - pm
|