|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
|
Opcje tematu |
10-07-2008, 20:53 | #81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
Tibia i nauka działająw obie strony - jedna drugiej pomaga i przeszkadza, zależnie od człowieka.
A ten pan od Sapera uczącego logiki - to tylko po części. Na początku gra wymaga fartu, żeby nie wpieprzyć się w minę lub odkryć sensowny obszar terenu, logika wychodzi potem. Ale racja racją.
Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
10-07-2008, 21:49 | #82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Wrocaław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 112
|
A mnie Tibia nauczyła podstaw hackingu, htmla, i przyniosła znaczne dochody dzięki którym po części mogłem spełnić swoje małe marzenia
|
13-07-2008, 10:05 | #84 |
Blondynka
|
Mogłeś sam przetłumaczyć. Jeśli znajdziesz błąd to poprawię... Jeśli zaś zamierzasz mówić takimi ogólnikami to lepiej siedź cicho.
13-07-2008, 19:41 | #85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
|
Cytuj:
#topic Czytelny i przejrzysty art. +
13-07-2008, 20:18 | #86 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Cytuj:
No cóż, ja też kiedyś spałem na lekcjach angielskiego, ale to w dobre 8 lat temu, jak byłem malutki! Teraz już trza uważać ;< @DOWN Cytuj:
@down Ale nigdzie też nie napisałaś, że nie jest Twoje. 99.9% czytających właśnie tak myśli, nieprawdaż?: x Ostatnio edytowany przez Rybzor - 21-07-2008 o 23:42. |
||
13-07-2008, 20:23 | #87 | |
Blondynka
|
Cytuj:
Cóż... Powiem tylko jedno... Ja tego nie tłumaczyłam, ja to poskładałam w całość i obrobiłam ; ). Więc pretensje radziłabym kierować do "głównego tłumacza supportu". Sam wiesz, o kogo chodzi. Pozdrawiam. @UP O, znalazłeś inny argument, brawo. Jest to decyzja Emoka, nigdzie nie napisałam, że to jest moje tłumaczenie.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 20-07-2008 o 23:03. |
|