|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Dobry pomysł? | |||
Tak | 799 | 92.69% | |
Nie | 63 | 7.31% | |
Głosujących: 862. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
|
Opcje tematu |
09-12-2008, 22:12 | #1041 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2008
|
@Arashel
Zrobiłem piorun według twojego poradnika (powiedz czy dobry) pewna osóbka powiedziała ,że może być ;p @Arashel Powiedz co jest źle xd (dobrze ,że nie jest tragicznie) Ostatnio edytowany przez Gebojek - 09-12-2008 o 22:19. |
|
09-12-2008, 22:17 | #1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
Poćwicz i może coś z tego będzie na razie jest źle
ale nie tragicznie... W przeciwieństwie do tego outa... |
12-12-2008, 10:00 | #1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Lokacja: Radom
Imię: Nie powiem...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 78
Skille: 71/65
Poziom mag.: 9
|
Daje sklejke kilku outów CipSoftu i temki by me!.Może komuś sie przydadzą
http://img132.imageshack.us/my.php?i...fitbymesh7.png http://img264.imageshack.us/my.php?i...eitemkiet4.png @do pana niżej Tak outy nie moje,ja wziołem i złączyłem 2 rużne outfity ;p A itemki są moje.... Ostatnio edytowany przez Futrzak - 11-01-2009 o 14:48. Powód: wklejiłem w jpg xD |
12-12-2008, 16:43 | #1044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
Koleś ten outfit jest by CipSoft i broń w nim też tylko rękę "wykręciłeś" nieco na wzór tych outów z Tibi 8.4...
Btw. Itemki nawet, nawet... O ile są twoje... Ostatnio edytowany przez Arashel - 12-12-2008 o 16:45. |
12-12-2008, 22:12 | #1045 |
Użytkownik Forum
|
Kolejna porcja itemek by me.
http://img48.imageshack.us/my.php?im...utrzak2lc2.png Mam nadzieję że sie podobają |
12-12-2008, 22:55 | #1046 |
Użytkownik Forum
|
Małe przeróbki.
12-12-2008, 22:55 | #1047 |
Zbanowany
|
@up
Twój avatar mnie dobił, taki, taki taki!! Noobowski . Outfit 50% by me > Nic tu nie jest twojego więc się zamknij. Itemki - Sklejka? A tego SoV'a widziałem gdzieś na otfansie, i go znajdę. |
12-12-2008, 22:59 | #1048 |
Użytkownik Forum
|
Hej, koleś ja nie mam Avatara ;f.
12-12-2008, 23:31 | #1049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
@up
Sądzę, że on miał na myśli Futrzaka (który nadal moim zdaniem ma dużo wspólnego z Kardoxem) a przez pomyłke napisał tak jakby do Ciebie.
18-12-2008, 21:54 | #1050 |
Użytkownik Forum
|
Z nudów zrobiłem addony mieczy,axa i chce je opublikować
http://img255.imageshack.us/my.php?i...irzeczynh1.png P.S w linku są też itemki i outfit. @New monsters,shields,swords,axes,helmets,armors,coins (niekture itemki są mojego autorstwa) http://img152.imageshack.us/my.php?image=tibiaqw4.png Ostatnio edytowany przez Futrzak - 19-12-2008 o 17:08. Powód: Żeby nie buło że nabijam posty... |
19-12-2008, 14:22 | #1051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
|
@Up
Co do tego ''setu'' to nawet fajny, mieczyki też, ale ten out to tylko głowa mi się podoba
24-12-2008, 00:00 | #1052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
|
Ma ktos wszystkie outy biale ?
I Fake Conventera gdzies ? |
24-12-2008, 01:26 | #1053 |
Użytkownik Forum
|
@up:
http://pomocfake.jun.pl/viewtopic.php?t=227 - outy Fake Converter w poradniku powinien działać. @edit: Nie działa, 10 pobrań minęło. http://rapidshare.com/files/176229355/Fake*****.html <- zamiast gwiazdek wstaw .ra r ( bez spacji między a, a r )
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 24-12-2008 o 01:32. |
31-12-2008, 14:17 | #1054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
|
Ja mam problem, bo odznaczam rysuj przeźroczyście czy jakoś tak po prostu żeby nie było tego fioletowego i bum nie ma różnicy. Pomocy, proszę. Mam windows 98SE ;/
31-12-2008, 14:31 | #1055 | |
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Kolorem tła -> kolorem przezroczystości, jak kto woli
02-01-2009, 20:22 | #1056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
|
Lista - pomoc
Myślę, że duża pomoc dla początkujących i nie tylko . Czytać na samym dole. strona 1 - beczki -dwarfy -orki -elfy -fontanna dźwignie trumna statua studnia kowadło skrzynka dragony beholdery tpestry lustra trofea ściany martwe ciała ozdoby do domku trawa pustynia drzwi stare outfithy Strona 2: -lawa Strona 3: -nic Strona 4: -strzały też lecące -fieldy -lecące sd i inne runy -exori takie strzelające - w linku tapety itp... Strona 5: -nic Strona 6: - rzeczy z pierwszej strony Strona 7: -rzeczy z pierwszej strony Strona 8: -drzewka -statuła goblina -2 małe kamienie -outfith gm-a Strona 9: -nekromanta -wszystkie stare outfithy na biało i outfith gm-a -przerobiony behemoth, yeti,dwarf,djin, beholder, ghoul, scorpion tylko z profilu na dół -przerobione bronie Strona 10: -wszystkie bronie i całe wyposażenie -stare outfithy -przerobiony cyklop Strona 11: -przerobione stare outfithy Strona 12: -elementy do barbarianów -kilkanaście itemków Strona 13: -wolf -wampir -nekromanta -gm -ghost -fire dewil i wszystkie potwory też z ciałami -banshee -demon -człowiek na tygrysie z profilu na dół -dragon lord -mumia Strona 14: -behemoth -tarcze na oznakę domu np. do rycerstwa -grób -podłogi 2 - jedna "kostki" druga dziwiejsza -hydra -cyklop -djin -jedzenie -perełki -gemy -stare outfithy -różne kolory demonów i fire elementali -różne kolory ataku runicznego Strona 15: -złoty dragon -kilka pomieszczeń w stylu starym ;P -kilka przerobionych outfithów Strona 16: -bagno -helmety, legi i armory Strona 17: -człowiek zombie lub do wymiotu Strona 18: -drzewa i krzewy -woda -trawa -lód Strona 19: -ghoul Strona 20: -nic Strona 21: -przerobione outfithy Strona 22: -biały dwarf i elf -gazer -giant spider -slime -skeleton i demon skeleton -skorpion -ciemność z czerwienią ;P -magic wall -łóżka z ludźmi i bez -ogniska -płoty -kraty -piece -lady -dupsiki -drzewa, rośliny i krzewy Strona 23: -itemki -stary rotworm -witch -pieniądze -hopki -książki -stół -melodyjka (nuty) -piraty -schody -trumny dla mumi -znaki z oznaczeniem sklepu Strona 24: -martwe ciała -kanty kopalni podłóg (przydatne) Strona 25: -elementy do statku -drzewa i rośliny -ściany ze skały i same skały -lampy i poduszki, kanapy i krzesła do domku Strona 26: -różne kolory kanap -biały wizzard (czaszka tylko i chłop) i druid (baba bez rękawic) outfith -wiele wiele części i samych outfithów Strona 27: -outfithy i części do outfithów -kilka różnych podłoży -full assassin na czarno Strona 28: -brzegi rzek -pole -różne kolory minotaurów -minotaur na koniu -szary minotaur -różne kolory beholderów -stare outfithy -lich -różne outfithy związane z assassinem -full warrior -full nobleman Strona 29: -barbarian outfith z giant swordem -barbarian outfith bez niczego i też full -kolorwy summonner i hunter outfith -woda -zmieszany citzen z shaman outfith -szaro - czerwony lich Strona 30: -różne kolory kilku outfithów -elf z manasami przy pasie i dziwną bronią -różne kolory wizzard outfithu Strona 31: -juggernaut -hellount -dracula -spectre -dark touter -blightwarker -lost soul -plague smith -ręka POI -wielki slime -ten diabeł z POI ;P -nightmare -przerobione drzewka -ramy do drzwi -deski -kamienie do zasypywania drogi -ziemia z lawą -podłoga do jaskiń -płot -bagna -frewniane ściany -dach -ab'dendrielowskie ściany -rotwormy -grzyby -kłody Strona 32: -drzewa i korzenie oraz ramy z ab'dendriel -brzegi wody -skrzynka depoztowa, zejścia ze schodów -wasp -kratka ściekowa -filar -parcel -kilka dupsików -grzybki -kamyczki -roślineczki małe -przerobione outfithy Strona 33: -ninja -kawałki dachu -podłoga -krew w różnych kolorach -konga -sibang Strona 34: -przerobione outfithy -drzwi z ramą z ankrahmun -ściany i schodzy z tiqandy i z lizard chor Strona 35: -quary i piraty -tron -filary i schody z ankrahmun -gotowy domek -zrujnowane ściany -trolle w różnych kolorach -wilk, minotaur i tygrys Strona 36: -mnóstwo przerobionych outfithów -dragon z kolcami -przerobiony wizzard -kilka potworów z POI -wodospad -lampa -soft boots -diablotic imp -dragon scale helmet -minotaur guar i mag -nekromancer shield -czaszki -dwarf -inne dupsiki Strona 37: -ciała ludzi z kwrią (przydatne bardzo) -podłogi -chopek powieszony na klamrach (można dodać lochy) -znów mnóstwo przerobionych outfithów -kilkanaście broni -jedzenie -amulety i inne itemy -orki we wszystkich rodzajach -snake Strona 38: -zaprzęgi -mamuty -braindeath -tory -psy -bronie i ozdoby do domku związane ze Svargrond -schody i skały oraz ściany ze Svargrond -krew -stars -fajny gharzbaran -króliki zimowe Strona 39: -różne rodzaje broni lecące -różne potworki pozbierane z poprzednich stron -pełno broni -przerobione otfithy Strona 40: -płotki Strona 41: -przerobiony outfith Strona 42: -różne itemki Strona 43: -podłoga z darashi -kostka -sumonner outfith w częściach -gotowy domek z dachem Strona 44: -łódka -goblin -kilka rzeczy z poprzednich stron Strona 45: -wolf -dupsy związane z Svargrond (przydatne) -podłoga ze Svargrond -"potwór z Lochness" -parasole -lecący exori flam -serduszka -roślina "zżerająca" -lodowa strzała -leżak -potiony -monk i wszystkie rodzaje minotaurów -konie -kilka potworów z poprzednich stron -żywioły i bronie z żywiołami Strona 46: -dach -tarantula -water elemental -terror bird -dworce -marid -serpent spawn -dragon lord Strona 47: -różne części outfithów -strzałki dokąd iść ;P -i inne dupsiki -w/w strony 47 to w linkach Strona 48: -śmierć lecąca Strona 49: -nic Strona 50: -kilka gotowych rzeczy -dupsiki z poprzednich stron -zmutowana roślina ;P -drabina -krzyż wielki -grób nowy Strona 51: -kilka przerobionych outfithów -gotowy domek Strona 52: -tutorial jak zrobić promień i pokazane różne efekty związane z tym (bardzo przydatne) -łódki i wiosła Strona 53: -nic Być może coś pominąłem, ale to nie celowo. Kilka obrazków nie chciało się wczytywać. Niektóre obrazki były ukryte, ale raczej wszystkie odkryłem i opisałem co jest tam . Zrobiłem to dla początkujących teraz, aby nie musieli szukać tyle. Cieszę się, że mogłem pomóc. Będę cały czas aktualizować listę. Przeszukałem wszystkie strony i nie powinno być problemów. Dziękuję też ludziom, którzy dali tyle pomocy, która mi się przyda bo w fake-ach jestem początkujący. Sam będę dodawał grafikę do różnych rzeczy, bo już kilka miesięcy pracuję w Gimpie i wklejał będę w tym temacie ;P. Ok, już nie będę tyle pisał xD. Jeszcze jedno: jeśli ktoś będzie potrzebował coś na "zamówienie" lub nie będzie wiedział skąd ściągnąć Reebow Sprite Editor to napisać na priv (oczywiście podam wam link do lepszego programu, który nie ma takiego misz-maszu). Z problemami możecie pisać do mnie . Początkującym: POWODZENIA!!!
08-01-2009, 14:45 | #1057 |
Użytkownik Forum
|
Długo sie nie odzywałem więc daje: pierścień z Lotra by me.
miecz,armor by me. I jeszcze starego citizenta z 7.6 jak wymachuje mieczem i trzyma tarczę Proszę o ocene @Niżej Szlaja. W paincie go wykrzywiłem a trudno było jak @!#$!$#!%@! (Trzeba dobre cyfry wpisac w pochyleniu i rozciągnięciu @2x niżej Po 1 nie biore tego z jakiegoś tibiaBR albo jakiegos otfans 2.te items są by me...
Hehehehe...Futrzak ma podpis Fajne legi conie? Ostatnio edytowany przez Futrzak - 08-01-2009 o 17:59. |
08-01-2009, 15:22 | #1058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
Jedyne co mi sie podoba to ten miecz pod roznymi kątami! Tzn. sam miecz ssie, ale powiedz jak go wykrzywialeś xD
@Up Huh, Najsz xD @Dałn Wiesz, ja jakos mu wierze... I mam wiekszy 'musk' niz ty.
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 08-01-2009 o 22:23. |
08-01-2009, 17:52 | #1059 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Poziom: 89
|
Dziecko Cię coś na łeb jebło? Przecież to nie są twoje, wątpię, że coś jest twojego, no może jakiś shit. Wiesz, że przy niektórych przypadkach to jest karalne? Naucz sam się robić ._.
Wszystkie "jego" grafiki są zassane z otfans.net oraz forums.tibia.br w dziale "mundo fakes" czy podobnie ; ). Cytuj:
@Edit @2xUp czy ja wiem a ten twój kolega "br" ;>? Dobrze wiesz, nie bój się, mnie nie oszukasz.. @Szlaja Noo, wykazałeś się swoim pr0 elo muskiem, że mu uwierzyłeś ; / Pzdr dla pozostałych bloggersów! Shiz hir @Edit @2xUp czy ja wiem a ten twój kolega "br" ;>? Dobrze wiesz, nie bój się, mnie nie oszukasz.. A ten ring z Lotra to na Wopie widziałem, inni pewnie też. @EDIT2 Czy ja wiem, czy masz aż taki wielki? Robisz błędy przy podstawowych błędach o_o Ostatnio edytowany przez bleachz - 08-01-2009 o 19:25. |
|
08-01-2009, 20:05 | #1060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
Duży ten twój "musk".
Phahaha też wymiatasz Shiz ;> @Futrzak aka Kardox ^^ Mi ściemy nie wciśniesz bo widziałem już ten armor na jakimś bryzolskim fake'owym forum, więc reszta to pewnie też plagiat ;> A właściwie czemu jest to zrobione na citizenie z 7.6 a nie na tym z obecnej wersji? Robiłeś to, kiedy była jeszcze wersja 7.6 i czekałaś z opublikowaniem tego do teraz?
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 08-01-2009 o 20:11. |