|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 10 2009
Poziom: 300
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @Cytrynowy:
Rób jak chcesz ale według mnie basen + siłownia + odpowiednia dieta w góra rok rozwiązałaby wszystkie twoje problemy. Sam chodzę na basen, nie długo zaczynam na siłke (wcześniej chodziłem sporadycznie) i nikt tam się z ciebie nie śmieje. No oczywiście zależy też od siłowni ale na 90% trafisz na fajnych ludzi którzy ci pomogą. Jak ja poszedłem pierwszy raz to nawet właściciel pokazał mi jak dokładnie ćwiczyć na jakich sprzętach i jakie mięśnia to rozwija. Czasem wystarczy ładnie prosić. A czytając twoje posty to zastanawiam się czy jesteś : a) bardzo nieśmiały b) prowokatorem c) przepraszam za wyrażenie, ostatnią ciotą.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
silka ssie @sorbet idź sie lecz ;d ! musisz być na coś chory. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() up: Jestem chory na Beh0ldera. xd
Cytuj:
Cytuj:
@down: Jakie to słodkie. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 27-10-2009 o 20:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 67
|
![]() Cytuj:
Poważnie, cytrynowy zapomnij o suplementach i wspomagaczach. Ja rozumiem, że chcesz zdobyć więcej masy, ale te gówna zostają w ciele do końca życia. Zacznij chodzić na siłke, jak się będą śmiać to kij, od ich śmiechu przecież nie schudniesz bardziej, a jak pochodzisz przez jakiś czas, to będziesz chudy i silny. A to dość fajnie wygląda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Przed siłownią musi zadbać o dietę. Bo z zcego mają się brać mięśnie? Dietetyk obowiązkowy. Jak nie, to wejdź na dowolne forum o kulturystyce i znajdź odpowiednie odżywki. Białka, glukoza czy coś tam itp. Chociaz najlepiej buduje się masę mięśniowa z normalnego jedzenia. Aczkolwiek na początek lepiej tak zrobić. Bedzie po prostu szybciej.
A Wy przestańcie tak o tej siłowni.. Od siłki nie przytyje. Co do wyśmiewania.. Sam byłem szczypiorem i nikt (przynajmniej przy mnie) się nie śmiał. Odwrotnie, jak napisali up, pomagali mi i tłumaczyli.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Proponuje stopniowo skracac czas grania. Jesli na poczatku grales 15h dziennie, od dzisiaj niech to bedzie 12h MAX. Za 2 miesiace-10h max, potem 8h max itd... Nie oszukujmy sie, bajki jak to ktos odszedl od kompa i stal sie dusza towarzystwa wczesniej bedac "no liferem" sa tylko bajkami pisanymi przez dzisiejszych mickiewiczow, ktorzy koniecznie chca udowodnic ze juz nie sa nolifami.
a gdzie tam, wlasnie pasowalby jak ulal.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 27-10-2009 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Down. WOW , nie możliwe , nawet MI!? Legendy żyją wiecznie ;D HAIL MECEK!!! Ostatnio edytowany przez Albertus - 27-10-2009 o 21:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zbanowany
|
![]() Łał, Cytrynowy mnie (180 cm, 60 kg) pobił.
A tak w ogóle to po co Cytrynowy chce tyć? Nie lepiej mieć samą siłę? Ci koleżkowie ważą tyle co my, a obiliby mordę każdemu na forumie (tak, nawet Albertusowi). Wniosek: lepiej dalej grać w Tibię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Cytuj:
cytrynowy ma jakas chorobe nie wierze ze mozna tak chudnac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytrynowy, nikt nie jest większym ekspertem od przybierania na wadze ode mnie. Nikt.
W każdym bądź razie, jak jesteś szczypiorem, to i mięśnie nie pomogą, a trochę tłuszczyku nie zaszkodzi. Przepis idealny: nutella + ulubiony serial. Lub gra, łorewer. Tylko bez chleba, bo to profanacja! Wszyscy tacy pomocni, to może ma ktoś pomysł jak schudnąć, gdy nie można ruszyć się z kanapy przez miesiąc?
![]() |
#132 |
Blondynka
|
![]() Dieta oparta na samej wodzie + ew. guma do żucia dla zabicia apetytu?
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Może sałatki owocowe? Płatki zbożowe na odtłuszczonym mleku?
@Pytanie do "pro": Jakieś porady jak robić pompki kiedy po prostu nie potrafi się ich robić (czyt. nie ma siły żeby robić te prawdziwe)? Robić tak jak daję radę? Pytałem kolegi czy pompki na ścianie są efektywne, powiedział że tak, chociaż zaśmierdziało mi ironią... |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kiedy bylem jeszcze maly tez mialem opory do pompek(no chyba ze cos sie powaznego stalo wtedy nie wiadomo skad robilem po 15 pompek, adrenalina rox) ale wykonywalem regularnie cwiczenia na 'tricka' i z czasem poskutkowalo @up, damskie pompki <3 mozesz tez rozlozyc sie na luzku i gorna polowe ciala wysunac na podloge, po czym na pewno bedzie ci szlo pompowania z mniejszym wysilkiem
![]() Ostatnio edytowany przez Rav - 27-10-2009 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2009
Lokacja: Tu
Stan: Niegrający
|
![]() Wszyscy powinniscie dostac warny czy co tam daja za offtopy i do tego jeszcze mod offtopuje wstyd
zrobcie sobie temat jak przytyc/schudnac czy cos jeszcze bo temat nie ma nic wspolnego z cytrynowa samosia |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
#edit Przykładem takiej chorej manii są tematy "rap polski" i "rap zagraniczny". Nie chce robić tu flame`a i rozumiem, że jest 'niewielka' różnica między rapem w Polsce i za granicą, ale z pewnością dałoby rade zmieścić to w jednym temacie. @down Ta wiem : D ale to dla jaj zrobiony, więc nawet nie licze. Ostatnio edytowany przez Argen - 27-10-2009 o 23:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia