Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Zamkniety temat.
 
Opcje tematu
stary 20-08-2006, 08:46   #1
Dziutrix
Użytkownik Forum
 
Dziutrix's Avatar
 
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Wiek: 32

Posty: 72
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
Domyślny Jak wstawic ikonkę do pliku?

No jak w temacie
mam ikonkę i chce aby byla "wbudowana" w plik, tak jak np. ikonki gier sa w plikach *****
wie ktos jak samemu "wbudowac" sobie ikonke do pliku?
jesli jest jedna metoda na wszystkie to milo, jesli nie to zalezy mi na .avi
nie chodzi o zmiane ikonki, ale o wstawienie jej do pliku

za pomoc z gory dziękuję
__________________
Postów: 72


TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ!

Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 20-08-2006 o 08:53.
Dziutrix jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-08-2006, 08:59   #2
Raynold
eX Moderator
 
Raynold's Avatar
 
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Wiek: 41

Posty: 1,816
Stan: Niegrający
Domyślny

Mogę się mylić, ale nie można tak po prostu wstawić sobie ikonki do dowolnego pliku. Jeśli jest to np. plik .mp3, to ikonka jest przypisana do tego typu plików poprzez program, np. winamp czy inny. Ikony możesz wstawiać do plików wykonywalnych ***** lub dorzucić do bibliotek .dll. Ikony możesz przypisywać do skrótów, które tworzysz, ale nigdy nie słyszałem, żeby można było dołączyć ikonę do zwykłego pliku. Raczej niemożliwe.
__________________
Emerytura... Dzięki za wszystko.
Raynold jest offline  
stary 20-08-2006, 09:12   #3
Dziutrix
Użytkownik Forum
 
Dziutrix's Avatar
 
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Wiek: 32

Posty: 72
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
Domyślny

to ze do plikow sa przypisywane ikonki proramow, ktore sa domysle do ich otwieranie to wiem

a mozna jakos przerobic film na *****?
a jak wstawic ikonke do pliku wykonywalnego?
__________________
Postów: 72


TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ!
Dziutrix jest offline  
stary 20-08-2006, 09:24   #4
Cossma
Użytkownik Forum
 
Cossma's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Wiek: 36

Posty: 401
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Jest do tego darmowy ogólno dostępny program który się nazywa ******

Dlaczego ci tego nie powiem bo domyślam się że na 90% jesteś kolejnym userem który znalazł w internecie troja, keya czy inne świństwo i chce podmienić ikonke na np na plik WMV a potem umieścić na forum.

Cytuj:
a mozna jakos przerobic film na *****?
a jak wstawic ikonke do pliku wykonywalnego?
Cossma jest offline  
stary 20-08-2006, 09:30   #5
Dziutrix
Użytkownik Forum
 
Dziutrix's Avatar
 
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Wiek: 32

Posty: 72
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
Domyślny

nie mam zamiary wrzucac na forum/strone/bloga/ftp (niepotrzebne skreslic)
po prostu krece z kumplami parodie pewnej gry (**********) ale nie powiem jakiej zebys tego na forum nie wstawil :/
OMG!
to powiesz, czy mam czekac na innych?
A w Tibie juz nie gram bo to *****/********/************ (niepotrzebne skreslic) to po co mi czyjes passy?
jestem w miare normalny i nie robie takich swinstw
__________________
Postów: 72


TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ!

Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 20-08-2006 o 09:32.
Dziutrix jest offline  
stary 20-08-2006, 09:44   #6
Thero
Użytkownik Forum
 
Thero's Avatar
 
Data dołączenia: 30 12 2004

Posty: 2,105
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cossma Pokaż post
Jest do tego darmowy ogólno dostępny program który się nazywa ******

Dlaczego ci tego nie powiem bo domyślam się że na 90% jesteś kolejnym userem który znalazł w internecie troja, keya czy inne świństwo i chce podmienić ikonke na np na plik WMV a potem umieścić na forum.
Cośty, teraz praktycznie w każdym takim świństwie można zmienić ikonkę zbinodwanych plików.

@Down
Ta jest! Też mu nie podam, leniowi jednemu...

Ostatnio edytowany przez Thero - 20-08-2006 o 09:53.
Thero jest offline  
stary 20-08-2006, 09:46   #7
Cossma
Użytkownik Forum
 
Cossma's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Wiek: 36

Posty: 401
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

tak czy inaczej nie podam nazwy tego programu, jeśli naprawdę go potrzebuje niech poszuka
Cossma jest offline  
stary 20-08-2006, 10:13   #8
Dziutrix
Użytkownik Forum
 
Dziutrix's Avatar
 
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Wiek: 32

Posty: 72
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
Domyślny

jak nie chcecie powiedziec to po kiego gdzyba posty nabijacie
__________________
Postów: 72


TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ!

Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 20-08-2006 o 10:16.
Dziutrix jest offline  
stary 20-08-2006, 10:48   #9
Polinik
Na emeryturze.
 
Polinik's Avatar
 
Data dołączenia: 24 10 2003
Wiek: 41

Posty: 1,278
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziutrix Pokaż post
jak nie chcecie powiedziec to po kiego gdzyba posty nabijacie
Nie nabijają. Licznik postów na tym forum jest wyłączony.
Po drugie: to jest forum o Tibii. Pytanie, które zadałeś wybitnie tu nie pasuje, tym bardziej, że podobno nie grasz w tą grę. Równie dobrze mógłbyś je zadać na forum o astronomii. Pasowałoby tak samo, jak tutaj.
Polinik jest offline  
Zamkniety temat.


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32.


Powered by vBulletin 3