|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
|
![]() No jak w temacie
![]() mam ikonkę i chce aby byla "wbudowana" w plik, tak jak np. ikonki gier sa w plikach ***** wie ktos jak samemu "wbudowac" sobie ikonke do pliku? jesli jest jedna metoda na wszystkie to milo, jesli nie to zalezy mi na .avi nie chodzi o zmiane ikonki, ale o wstawienie jej do pliku ![]() za pomoc z gory dziękuję ![]()
![]() TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ! Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 20-08-2006 o 08:53. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Mogę się mylić, ale nie można tak po prostu wstawić sobie ikonki do dowolnego pliku. Jeśli jest to np. plik .mp3, to ikonka jest przypisana do tego typu plików poprzez program, np. winamp czy inny. Ikony możesz wstawiać do plików wykonywalnych ***** lub dorzucić do bibliotek .dll. Ikony możesz przypisywać do skrótów, które tworzysz, ale nigdy nie słyszałem, żeby można było dołączyć ikonę do zwykłego pliku. Raczej niemożliwe.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ze do plikow sa przypisywane ikonki proramow, ktore sa domysle do ich otwieranie to wiem
![]() a mozna jakos przerobic film na *****? ![]() a jak wstawic ikonke do pliku wykonywalnego?
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Jest do tego darmowy ogólno dostępny program który się nazywa ******
Dlaczego ci tego nie powiem bo domyślam się że na 90% jesteś kolejnym userem który znalazł w internecie troja, keya czy inne świństwo i chce podmienić ikonke na np na plik WMV a potem umieścić na forum. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mam zamiary wrzucac na forum/strone/bloga/ftp (niepotrzebne skreslic)
po prostu krece z kumplami parodie pewnej gry (**********) ale nie powiem jakiej zebys tego na forum nie wstawil :/ OMG! to powiesz, czy mam czekac na innych? A w Tibie juz nie gram bo to *****/********/************ (niepotrzebne skreslic) to po co mi czyjes passy? jestem w miare normalny i nie robie takich swinstw
![]() TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ! Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 20-08-2006 o 09:32. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Down Ta jest! Też mu nie podam, leniowi jednemu... Ostatnio edytowany przez Thero - 20-08-2006 o 09:53. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak nie chcecie powiedziec to po kiego gdzyba posty nabijacie
![]() TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ! Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 20-08-2006 o 10:16. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Po drugie: to jest forum o Tibii. Pytanie, które zadałeś wybitnie tu nie pasuje, tym bardziej, że podobno nie grasz w tą grę. Równie dobrze mógłbyś je zadać na forum o astronomii. Pasowałoby tak samo, jak tutaj. |
|
![]() |