|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
|
Opcje tematu |
11-04-2005, 20:38 | #2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
|
Echh człowieku zamiast liczyć na to, że ktoś Cię wyręczy, ruszyłbyś cztery litery np. na tibia.de, tam jest od cholery filmów o DLair..To jakiś knech huntuje z SoV'em, to DL soluje...Wystarczy poszukać. To już drugi Twój temat. =.=
11-04-2005, 21:03 | #3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
Nie każdemu chce się szukać
11-04-2005, 21:15 | #4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
^ więc jak mu sie niechce niech niegra w tibie, bo to właśnie podróże w poszukiwaniu expowisk należą do najprzyjemniejszych. Jeśli ktoś gra tylko poto żeby zaszpanować kumplom ze szkoły - a ja dzisiaj nabiłem 5 lvli, grałem od 5 rano do 3 w nocy , to naprawde ehhh.... Szkoda gadać ;/
Polecam ci zapytanie sie jakiegos h lvla czy moze cie zaprowadzic, ew. zapłac mu ;p ] bo umieszczanie screenow z drogą do dragon lair jest conajmniej głupie... Bo wtedy wszyscy z paccem [ polacy -.- ] bedą tam siedzieć 220 % normy... Takie jest przynamniej moje zdanie...