Pokaż pełną wersje : Mtv Ema
Ogladam sobie europe music awards i nadeszla pora na najlepszy polski zespol.
Byli nominowani typu: Hey i Virgin lub Sistars... Ale kto musial wygrac? Blog 27...
Powiem :
JA PIERDOLE, co to kurwa ma znaczyc?!?!!? Kto wybral takie gowno?!?!
Ze ty takie bzudry ogladasz... ;)
Niestety moda jest inna nie ma już ludzi którzy sluchaliby Queena, Manowara, Linkin Park itd teraz lecą kaszaloty typu Bloq 27 (co to kuwa nazwa), Explosion gdzie pokazane jest 2 cwaniakow jezdzacych furą i podrywajacych pasztety tapeciary (polowa moich dziewczat chce byc w taki mteledysku SHIT NATURALNOSC LUDZIE KU*WA MAC). No i jeszcze Th...
Dr.Unknown
02-11-2006, 22:05
Niestety moda jest inna nie ma już ludzi którzy sluchaliby Queena, Manowara, Linkin Park itd teraz lecą kaszaloty typu Bloq 27 (co to kuwa nazwa), Explosion gdzie pokazane jest 2 cwaniakow jezdzacych furą i podrywajacych pasztety tapeciary (polowa moich dziewczat chce byc w taki mteledysku SHIT NATURALNOSC LUDZIE KU*WA MAC). No i jeszcze Th...
Za wkładanie Queen'a między takie...coś jak LP czy Manowar, w moim kraju obcinają ręce.
Baron Kaldrick
02-11-2006, 22:08
Ja pierdolę, Queen obok lp to jak audi tt przy starej, zardzewiałej hulajnodze z popękanymi kołami. Teoretycznie na jednym i drugim da się jeździć, ale...
Tak i tutaj. Teoretycznie jedno i drugie to muzyka, ALE...
Za wkładanie Queen'a między takie...coś jak LP czy Manowar, w moim kraju obcinają ręce.
Muszę się z Tobą zgodzić, Drunk.
Ja lubię bardzo Prezentację Muzyki Niezależnej jaką jest MTV EMA. Zastanawiam się tylko co robi takie RHCP wśród tych wszystkich kaszalotów?
Hrabia_Citizen
02-11-2006, 22:16
EMA jest dla najprostszych mas. Skoro wybrano Blog 27, to albo nawet w przemyśle muzycznym jest korupcja, albo głosowały na to coś 13 letnie "koffaniutkie girlsy". Tak czy inaczej Blog 27 tak jak niegdyś Ich Troje ponownie zaczną robić tzw. "przypał" na jakiejś imprezie muzycznej. Nie wiem sam dlaczego naturalną koleją rzeczy "neodiscopolo" jeszcze u nas nie wymarło.
Muszę się z Tobą zgodzić, Drunk.
Ja lubię bardzo Prezentację Muzyki Niezależnej jaką jest MTV EMA. Zastanawiam się tylko co robi takie RHCP wśród tych wszystkich kaszalotów?
Może Flea chce zapytać Billjego Kałlica jakiego szamponu używa.
@blog27
Z tego co wiem to ojciec którejś z tych pip jest właścicielem firmy fonograficznej. Wydał rozpieszczonej córuni płytę, "zwariowane dwunastki" się osikały i ot, sukces komercyjny murowany.
Podałem przykład tylko z głowy do muzyki która była kiedyś modna i teraz zanika...
blog 27 jest aktualnie najpopularniejeszym polskim zespolem, wiec zostal wybrany na najlepszy polski zespol - nie widze w tym nic dziwnego, czy wy widzicie?
blog 27 jest aktualnie najpopularniejeszym polskim zespolem, wiec zostal wybrany na najlepszy polski zespol - nie widze w tym nic dziwnego, czy wy widzicie?
To coś co spiewa nie pochodzi z Polski... Tylko z USA
@Scream
A nie behemoth albo vader ?
To coś co spiewa nie pochodzi z Polski... Tylko z USA
Też tak kiedyś myślałem, i to się nazywa komercyjny sukces - nawet nie wiesz, że "gwiazda" pochodzi z twojego własnego kraju.
Hrabia_Citizen
02-11-2006, 22:27
Mnie zastanawia to, że na wszystkich forach jedynie około 10% społeczności lubi Blog 27, a jednak są one najpopularniejsze.
Wracając do tego, że jeden z ich ojców jest "szychą"; rozumiem, moi rodzice też są wysoko postawieni, ale ja nikogo nie kaleczę swoim śpiewem. Żal serce ściska jak na MTV leci lista przebojów i na 3cim miejscu jest TH, na 2gim Gosia Andrzejewicz (niech sobie będzie) a na 1szym Blog 27. Ci ludzie z MTV mają fatalny gust...
CEBIX:
To coś pochodzi z Polski? OMG nie chcę być już polakiem :< '
Za granicą - zrobiłem sondę wśród kumpli. Ot, choćby Behemotha znali niemal wszyscy (choć mało który wiedział, że pochodzi z Polski - a szkoda, bo mógłby naszemu krajowi - zespół, nie 'ankietowany' - sławę przynieść, jako że muza przednia), B27 - nikt.
W Polsce - nie ma o czym rozmawiać. Polska to kraj niedorozwiniętych oszołomów. Ludzie starsi - otumanieni przez RM. Ludzie w wieku średnim - otumanieni (w sporej części) przez PiS, LPR, SO. Ludzie młodzi - otumanieni (w sporej części) żałosną muzyką (Bill Kałcośtam na prezydenta!!1111 czy tam premiera, a wogule kto to jest?!///?=P=P=P)... tak tak, tu się nic nie zmieni. Co najwyżej na gorsze. Bo jeśli można słuchać takiego chłamu jak TH tudzież B27 (ja, proszę ja was, jestem tolerancyjny muzycznie. Ale co innego inny gust, a co innego brak gustu), to w przyszłości tak samo będzie można głosować na potomków Leszka bądź Jarka K. Pewnie znowu bliźniaki, Jacek i Placek (tak się bodaj nazywali...) tym razem, na cześć książkowych i filmowych bohaterów.
Eh, ja tu znowu z polityką. Jeszcze trochę i każdy topic będzie się zmieniać w polityczny offtopic... cóż, właśnie rozprawkę nt. kultury politycznej na WOS pisałem, jeszcze się z klimatu nie wyrwałem, przepraszam.
Mnie zastanawia to, że na wszystkich forach jedynie około 10% społeczności lubi Blog 27, a jednak są one najpopularniejsze.
Wejdź na bravo.pl, zmienisz swą - jakże wyidealizowaną! - wizję spojrzenia na Blok A4 ; )
Omg
A ja nawet nie wiedzialem, ze takie cos istnieje(moze raz slyszalem, ale napewno nie chcialem tego zapamietac) XD buahha haha, ale sadzac po komentarzach jakie tu widze to stwierdzic: "shit nad shitam i jeszcze wiecej"
Ze co? Ze TH@!2143 Jest na 3mc ? Zabijcie mie .. Chcerz Hrabia_Citizen zebym sie pozygal? XD buhahaha
P.S.
A ja i tak slucham abradaba :D .
Vanhelsen
02-11-2006, 22:50
No to się ciesze, że zapomniałem o EMA i oglądałem LOSTy... I wiedząc, że wygrał BLog, to nawet nie ma czego żałować... Oby za rok, było coś ciekawszego... W ogóle polska muzyka zchodzi na psy, Blog, Rubik... Doda?! >.< Może IQ ma wielkie, ale ona musi być tym wyjatkiem potwierdzającym regułę... Nosz... Teraz czekam na wyniki z głównych kategorii...
$corcerer
02-11-2006, 22:54
Ja lubię bardzo Prezentację Muzyki Niezależnej jaką jest MTV EMA. Zastanawiam się tylko co robi takie RHCP wśród tych wszystkich kaszalotów?Dobrze sie sprzedaje, i jak widac idziem im calkiem calkiem....
Mnie zastanawia to, że na wszystkich forach jedynie około 10% społeczności lubi Blog 27, a jednak są one najpopularniejsze.A ile jest osob ktore kochaja RM na forach internetowych? To teraz wystarczy zmienic otoczenie (np, wlaczyc radio) i juz widzisz jak jest po tamtej stronie barykady. Po prostu inne srodowisko...
Wracając do tego, że jeden z ich ojców jest "szychą"; rozumiem, moi rodzice też są wysoko postawieni, ale ja nikogo nie kaleczę swoim śpiewem. Żal serce ściska jak na MTV leci lista przebojów i na 3cim miejscu jest TH, na 2gim Gosia Andrzejewicz (niech sobie będzie) a na 1szym Blog 27. Ci ludzie z MTV mają fatalny gust...Ale trzepia na tym nielichy szmal i o to tu chodzi. Niestety.
Zawsze tak było i będzie i nic się nie zmieni - wszystko się kręci wokół kasy. Media lansują pewne typy "muzyki" i pewnych "artystów", dlatego właśnie dookoła nas wszędzie pełno gówna. Można by użyć wspomniane nastolatki i postawić tezę, że "badacze trendów" chodzą po forach dla shalonych NaStOlAtKóW i patrzą, co aktualnie jest trendy - to właśnie słychać w TV, to właśnie jest promowane jako mega hiper super kul trendy muza. I nikt nic na to nie poradzi. Bo zasada jest taka sama wszędzie - nawet w polityce: to motłoch wybiera rząd, który rządzi motłochem, a ynteligencja nie może nic na to poradzić, bo wszystkie głosy są równe. Tak samo stado fanów i fanek pewnego zespołu ma wpływ na to, co jest puszczane w radiostacjach i telewizji, a nie nie mają na to wpływu ekperci, krytycy etc.
Komercha :P. Te wszystkie gwiazdy i gwiazdki są o kant dupy rozbić. Liczy się tylko muzyka nie robiona pod publiczkę, a taką ciężko znaleźć.
Walekifa
02-11-2006, 23:47
Koorfa.przeciesh na takie koonqrsioolki gloosoja roosiofe dziewczynki. Poshadni/doorosli ludzie nie wydaja kasy na takie goofna.
@ CO DO MUZYKI
Polski hip hop i metal się jeszcze jakoś trzymają.Reszta muzyki,nawet techno ssie. Więc co zrobić,jeżeli własnie te dwa gatunki muzyki są raczej nie dopuszczalne na listy? Zawsze będą tam shity...
Rooker666
03-11-2006, 06:45
Niestety tak to teraz jest że nie liczy się talent tylko kasa.Dlatego powstają takie badziewne zespoły.Moim zdaniem takie zespoły jak blog27 czy tokio hotel nie powinni wogóle istnieć ponieważ jest to wstyd dla sceny muzycznej.
Łamagad..
Się ciesze, że o tym zapomniałem ; )
Ziew. Pieniądz rządzi światem - nie żebym ja tego pieniądza nie lubił, ale czasem po prostu, cóż..
Fakt, zespoły takie jak B27 czy TH widać przynoszą ogromne zyski. Ale stacja telewizyjna jest po to żeby było co oglądać - a ilu ludzi będzie oglądać takie śmieci?
Aż tyle jest russhhoffyhh nastholathek ?
To nie wygrał Behemoth? Łeee.. =)
Who cares? Nie wydaje mi się, żeby ludzi słuchających jedynie "porządnej trv i elo" muzyki powinno boleć coś takiego, jak rankingi MTV. Wiadomo, że metalu teraz się nie lansuje, bo nie żyjemy w latach '70 i '80, ani choćby '90. Mamy XXI wiek, Panowie (Panie tysz) - TH atakuje.
Bloki o Tokio Fotele to juz swoja droga, ale najwiekszym debilizmem wydalo mi sie zaproszenie Snoopa i Diddy'ego na te sama impreze... Dziwie sie, ze jeszcze sie nie pozabijali.
Koorfa.przeciesh na takie koonqrsioolki gloosoja roosiofe dziewczynki. Poshadni/doorosli ludzie nie wydaja kasy na takie goofna.
@ CO DO MUZYKI
Polski hip hop i metal się jeszcze jakoś trzymają.Reszta muzyki,nawet techno ssie. Więc co zrobić,jeżeli własnie te dwa gatunki muzyki są raczej nie dopuszczalne na listy? Zawsze będą tam shity...
Qwa Walekifa... Wiesz chociaz co to jest Hip Hop? -,^
Rethfing on Aldora
03-11-2006, 08:27
Niestety tak to teraz jest że nie liczy się talent tylko kasa.Dlatego powstają takie badziewne zespoły.Moim zdaniem takie zespoły jak blog27 czy tokio hotel nie powinni wogóle istnieć ponieważ jest to wstyd dla sceny muzycznej.
Jakbyś dostawał taką kase w łape to byś inaczej mówił ;)
Vanhelsen
03-11-2006, 08:52
Zawsze tak było i będzie i nic się nie zmieni - wszystko się kręci wokół kasy. Media lansują pewne typy "muzyki" i pewnych "artystów", dlatego właśnie dookoła nas wszędzie pełno gówna. Można by użyć wspomniane nastolatki i postawić tezę, że "badacze trendów" chodzą po forach dla shalonych NaStOlAtKóW i patrzą, co aktualnie jest trendy - to właśnie słychać w TV, to właśnie jest promowane jako mega hiper super kul trendy muza. I nikt nic na to nie poradzi. Bo zasada jest taka sama wszędzie - nawet w polityce: to motłoch wybiera rząd, który rządzi motłochem, a ynteligencja nie może nic na to poradzić, bo wszystkie głosy są równe. Tak samo stado fanów i fanek pewnego zespołu ma wpływ na to, co jest puszczane w radiostacjach i telewizji, a nie nie mają na to wpływu ekperci, krytycy etc.To niestety prawda, ale jezu, czy te bachory nie mają gustu?! >.<
[...]
Polski hip hop [...] się jeszcze jakoś trzymają.[...]Rotfl'n'lol...
Komercha :P. Te wszystkie gwiazdy i gwiazdki są o kant dupy rozbić. Liczy się tylko muzyka nie robiona pod publiczkę, a taką ciężko znaleźć.
To jest w ogole jakas muzyka nie robiona 'pod publiczke'? KAZDA plyta wydana obojetnie w jakim kraju jest nastawiona na ZYSK. Co wybierasz - zwykla plyte jakiegos normalnego zespolu, ktorej celem jest zarobek, czy produkcje MC Bejzbool i Gandzia SKłAdU, ktore produkuje swoje "nagrania" w warsztacie ojca? ;)
teletoobis
03-11-2006, 13:10
takie rzeczy to tylko w Japonii :/
Polski HH sie jeszcze jakos trzyma
taa niech zyje verba i inne panienki a takze peja i inni pokrzywdzeni przez los "*****orze" :/
Rychu Peja jest spoko bo reprezentuje biede ..
Rychu Peja jest spoko bo reprezentuje biede ..
Bijedę jak to kiedys Viva pokazywala :P Peja to debil - w dodatku nosi moje nazwisko -,-
W ogóle na jakiej oni podstawie stwierdzili, że zespół blog27 jest najpopularniejszym zespołem w polsce? Przez sms-y od fanów za 2.44zł+vat? Komercyjna głupota, a do tego totalne bezguście, o tokio hotel już nie wspomne.. :|
W ogóle na jakiej oni podstawie stwierdzili, że zespół blog27 jest najpopularniejszym zespołem w polsce? Przez sms-y od fanów za 2.44zł+vat? Komercyjna głupota, a do tego totalne bezguście, o tokio hotel już nie wspomne.. :|
Ośmielę się stwierdzić, że przy Bloku A4 to nawet Tokio Hotel jest zaj*bistą muzyką.
Hrabia_Citizen
03-11-2006, 14:39
To i to jest muzycznym szłamem. Jeśli ktoś uważa, że Blog 27 jest popularny to niech wybierze się do przeciętnego polskiego liceum i zrobi ankietę. Wyjdzie, że jakieś 10% ludzi ledwo uznaje ten zespół. EMA oglądają ludzie prości, również oni wysyłają sms'y do MTV, stąd uważam, że wyniki nie są odzwierciedleniem rzeczywistości. Nie ma innego sposobu na przeprowadzenie takiej ankiety. Nawet wybory nie wchodzą w grę, bo skoro niecałe 50% ludzi gosuje w najważniejszych wyborach to ile zagłosuje w takiej ankiecie dobrowolnie? Zapewne znowu ci, którzy uwielbiają Blog 27 i zrobią dla nich wszystko, nawet pofatygują się do centrum miasta aby oddać głos.
To i to jest muzycznym szłamem. Jeśli ktoś uważa, że Blog 27 jest popularny to niech wybierze się do przeciętnego polskiego liceum i zrobi ankietę.
Proponuję, żeby się wybrać do podstawówki.
EMA oglądają ludzie prości, również oni wysyłają sms'y do MTV, stąd uważam, że wyniki nie są odzwierciedleniem rzeczywistości. Nie ma innego sposobu na przeprowadzenie takiej ankiety. Nawet wybory nie wchodzą w grę, bo skoro niecałe 50% ludzi gosuje w najważniejszych wyborach to ile zagłosuje w takiej ankiecie dobrowolnie? Zapewne znowu ci, którzy uwielbiają Blog 27 i zrobią dla nich wszystko, nawet pofatygują się do centrum miasta aby oddać głos.
Zgadzam się.
Niestety moda jest inna nie ma już ludzi którzy sluchaliby Queena, Manowara, Linkin Park itd teraz lecą kaszaloty typu Bloq 27 Th...
Raz - Linkin Park to teraz jeden z modniejszych zespołów i słucha go naprawde wiele osób.
Zobacz na statystyki serwisu Last.Fm - http://www.last.fm/charts/music/artist/ - jak widac Queen i Linkin Park trzymają się w pierwszej czterdziestce.
Druga sprawa - IMO umieszczanie Linkin Park wśród Queen i Manowar to lekka przesada.
@ CO DO MUZYKI
Nom hip hop/rap sie trzymaja trzymaja, ale czy przetrzymaja?
Jak widze te teraznijesze techno to az niechce tego sluchac.
TH TH beeee tis is szit!
Ile jest tych "nafstolatek", ktore jada tylko na wygladzie? Napewno duzo :baby:
Ja nie wiem nawet co tu ten MTV wyprawia. Af KOSh! Kasa-.-. Ciekawe ile lapowek otrzymali od bloga, Th itp?
@edittodown
Jezeli nie biora lapowek.. To strach pomyslec ile "rushofyh nasholatek z phodstawuwki" ma tak rabniety gust.. dno dna i 5m mulu.
Ciekawe ile lapowek otrzymali od bloga, Th itp?
Żadnej. Poprostu ludzie lubią taką muzykę i na to głosują. Bloga lub TH nie stać, żeby dać MTV łapówke, która może zmienić cokolwiek.
Walekifa
04-11-2006, 10:39
Bloki o Tokio Fotele to juz swoja droga, ale najwiekszym debilizmem wydalo mi sie zaproszenie Snoopa i Diddy'ego na te sama impreze... Dziwie sie, ze jeszcze sie nie pozabijali.
Qwa Walekifa... Wiesz chociaz co to jest Hip Hop? -,^
Hip hop to kultura.
No niech ci będzie...Rap ;]
@ Teletoobis
A kto ci powiedział że Verba to rap?Oni twierdzą już że robią POP. Nawet Doniu przyznał się że śpiewa,a nie rapuje.
. Nie ma innego sposobu na przeprowadzenie takiej ankiety. Nawet wybory nie wchodzą w grę, bo skoro niecałe 50% ludzi gosuje w najważniejszych wyborach to ile zagłosuje w takiej ankiecie dobrowolnie? Zapewne znowu ci, którzy uwielbiają Blog 27 i zrobią dla nich wszystko, nawet pofatygują się do centrum miasta aby oddać głos.
Co ty w ogóle tutaj teraz rozmawiasz. Nawet jakby wybory były łatwiejsze do zorganizowania i nawet jakby każdemu obywatelowi chciało się na nie iść to i tak nikt by tego nie zrobił bo to nie przynosi zysków. Liczą się tylko te 2,44zł (czy ile tam tego). Jakby muzyka nie przynosiła pieniędzy to gwiazdy śpiewały by sobie teraz pod prysznicem.
No cóż. Dziewczynki zrobiły łatwą i szybką karierę ale jak to bywa z takimi "muzykami" po następnych wakacjach pewnie o nich zapomnimy. ; )
A w moim kraju za stawianie Queen obok LP nawet kastrują!
Ghost Nieudany
04-11-2006, 13:00
No niech ci będzie...Rap ;]
Polski rap nie istnieje, albo przynajmniej zanika od śmierci Paktofoniki.
Jezeli nie biora lapowek.. To strach pomyslec ile "rushofyh nasholatek z phodstawuwki" ma tak rabniety gust.. dno dna i 5m mulu.
Stary, przecie to wszystko jest na Bravo i Popcornach chowane, tam niczego innego od bandy pozerów z tatuażami prosto z Mr. Snackie nie znajdziesz (ba, Kilmistera nazwali napalonym zboczeńcem, do dziś szukam naczelnego!).
@topic
Blog27 się rozpadł, czyli nagrodę MTV dostał pośmiertnie. ;-)
Niestety moda jest inna nie ma już ludzi którzy sluchaliby Queena, Manowara, Linkin Park itd teraz lecą kaszaloty typu Bloq 27 Th...
rotfl, pedały z Linkin Park niemodne? Naprawdę bym chciał, jednej bandy pozerów mniej. :-)
Cederiel
04-11-2006, 14:16
Polski rap nie istnieje, albo przynajmniej zanika od śmierci Paktofoniki.
Rofl, tylko Magik zmarl. Rahim i Fokus maja sie dobrze, i dalej rapuja...
Walekifa
04-11-2006, 14:19
Nie wiem,bo w czasach,kiedy grał magik byłem dzieckiem,dla którego muzyka nie była niczym. Natomiast nie twierdze że obecnie w Polsce nie istnieje. Warszawa daje rade,no i Pokahontaz utrzymują klimaty pkt.
Ps. Pamiętajmy jednak,żeby nie zrobić z tego tematu następnej potyczki Techno vs. Metal vs. Rap -.- Temat jest inny,starczy.
Ghost Nieudany
04-11-2006, 14:25
Rofl, tylko Magik zmarl. Rahim i Fokus maja sie dobrze, i dalej rapuja...
Szkoda tylko, że po śmierci Magika Paktofonika upadła, a Pijani Powietrzem i Pokahontaz ledwo, ledwo radziły sobie jako mierny substytut Paktofoniki. :-)
b27 gdy pojawil sie w polsce i zapusclili kawalek "hey boy"(jakos tak) wpadl mi w ucho, i wydawalo mi sie ze one tak jak i TH sa z niemiec, malo o nich slyszalem i w koncu dowiedzialem sie przelaczajac kanaly w TV ze b27 dostali stautetke za najlepszy polski zespol... :< BOSZ!
nic tylko plakac... porownywujac 2 kawalki: dody "szansa" i b27 "hey boy" wiadomo ze doda jest lepsza...
Nie znam osoby, ktora przelaczajac kanaly w tv nie zatrzymalaby sie gdyby lecial wywiad z doda;p i popatrzal na jej piersi:] pozdro
doda rox
b27 gdy pojawil sie w polsce i zapusclili kawalek "hey boy"(jakos tak) wpadl mi w ucho, i wydawalo mi sie ze one tak jak i TH sa z niemiec, malo o nich slyszalem i w koncu dowiedzialem sie przelaczajac kanaly w TV ze b27 dostali stautetke za najlepszy polski zespol... :< BOSZ!
nic tylko plakac... porownywujac 2 kawalki: dody "szansa" i b27 "hey boy" wiadomo ze doda jest lepsza...
Nie znam osoby, ktora przelaczajac kanaly w tv nie zatrzymalaby sie gdyby lecial wywiad z doda;p i popatrzal na jej piersi:] pozdro
doda rox
Niniejszym poznajesz. Silikon mnie nie kręci.
Ghost Nieudany
05-11-2006, 14:44
@up
Ta, jedna z nich strzeliła focha i się nie odzywała do koleżanki.
Teraz tylko czekać, aż jedna wycofie się do podziemia, a druga dołączy do Audioslave. ;-)
@up
Ta, jedna z nich strzeliła focha i się nie odzywała do koleżanki.
Teraz tylko czekać, aż jedna wycofie się do podziemia, a druga dołączy do Audioslave. ;-)
A potem ta z podziemia znowu wróci i powstanie RAtM 2... to znaczy Blog 27,5 :D
(14:42:29) (@Ghostiet) Wlasnie
(14:42:33) (@Ghostiet) Tola w Audioslave
(14:42:36) (@Ghostiet) To byloby ciekawe.
(14:42:38) (@Ghostiet) :-D
Rap Zacka, śpiew Chrisa i growl Toli. POWAH!
Walekifa
05-11-2006, 23:20
A może do jakiegoś zje**ego as fajfa? co se loda robią w kiblu pasemkowy pasemkowemu.
Cudotwórca
06-11-2006, 17:20
Wiekszość z was sie myli. Muzyka w dobrym wykonaniu ... nawet ta Popowa jak np depeszowi ;p wystepuje na naszym globie lecz w znikomych ilosciach:) Równie jak np ten blog kiepowimy zespolami sa nickle back czy reprezentant najgorzszego odlamu techno kalwi&remi. osobiscie slucham muzyki elektrycznej ktorej jest okolo 35 rodzaji ale zdaje sobie sprawe ze 80% z calej gammy polaczonych ze soba dzwiekow tworzacych calosc to shit !!
Tehshiat
09-11-2006, 17:57
Widocznie podoba im sie tani kicz.
.Reszta muzyki,nawet techno ssie. Więc co zrobić,jeżeli własnie te dwa gatunki muzyki są raczej nie dopuszczalne na listy? Zawsze będą tam shity...
no raczej nie bo i komercyjne techno i niekomercyjne pną się do góry w Polsce(polscy artyści także).
Jeśli już mowa o komercji itp itd.To śmieszne ponieważ każdy artysta chce żeby jego płyta sprzedała się najlepiej,żeby był popularny...no i kto wyznacza granicę między komercją>??<ale bądź co bądź dyskusja o tym należy do trudnych:P
Wiekszość z was sie myli. Muzyka w dobrym wykonaniu ... nawet ta Popowa jak np depeszowi ;p wystepuje na naszym globie lecz w znikomych ilosciach:) Równie jak np ten blog kiepowimy zespolami sa nickle back czy reprezentant najgorzszego odlamu techno kalwi&remi. osobiscie slucham muzyki elektrycznej ktorej jest okolo 35 rodzaji ale zdaje sobie sprawe ze 80% z calej gammy polaczonych ze soba dzwiekow tworzacych calosc to shit !!
Powinni cie powiesic za jaja za muzyke "elektryczna". Skoro tego sluchasz to powinienes wiedziec, ze jest to muzyka ELEKTRONICZNA.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.