zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie mam slow na to forum

Dariush756
05-11-2006, 15:09
Mam w dupie wszystkich moderatorow zamkneli temat.Bo napisalem ze hity nie "wchodza".A modek na to :hity nie wchodza bo nie chodza.. proste. . Byla dyskusja ale kochany modek zamyka ja.. Super traktuje sie tutaj forumowiczow... Poj***bane forum.Tak to jest jak admini przyjmuja noobkow do teamu z zewnatrz... Te dzieci naduzywaja swojej wladzy....

Wald_Kerius
05-11-2006, 15:22
Od tego typu spraw masz przecież prywatną wiadomość. Jeżeli uważasz, iż decyzja moderatora (w tym przypadku moja) była niesłuszna skontaktuj się z nim. Zakładanie tego typu tematów niczemu nie słóży.Idź na żal.pl, tam cię wysłuchaja. Zawsze możesz złożyć skargę na moderatora do administratora forum.

Rethfing on Aldora
05-11-2006, 15:23
Skoro masz w dupie forum to po co jeszcze tutaj siedzisz?

Dariush756
05-11-2006, 15:25
Nie mam w dupie forum tylko modkow ktorzy nie potrzebnie kasuja tematy.Raczej by sie zajeli kasacja teamtow typu :czy fire sword swieci" Albo w jakiej jaskini znajduja sie cyklopy.Uzywam opcji szukaj nie bylo nic o tym temacie zalozylem swoj i oczekiwalem rozwiazania problemu od tego jest przeciez forum!!

Shanhaevel
05-11-2006, 15:27
@up
Poj***bane forum.
Nie mam w dupie forum tylko modkow

Zdecyduj się kogo masz w dupie.

Keel
05-11-2006, 15:33
My tez mamy Ciebie w dupie:>

Zotemut
05-11-2006, 15:36
Od tego typu spraw masz przecież prywatną wiadomość. Jeżeli uważasz, iż decyzja moderatora (w tym przypadku moja) była niesłuszna skontaktuj się z nim. Zakładanie tego typu tematów niczemu nie słóży.Idź na żal.pl, tam cię wysłuchaja. Zawsze możesz złożyć skargę na moderatora do administratora forum.

A ten Pan, chyba boi sie konkurencji, i banuje osoby które podaja linki do innych stron :confused: o tibii.
FIu FIu

:confused:

@Down
To byl link to ~~.org.pl >.<

Rethfing on Aldora
05-11-2006, 15:41
@Zotemut
Jeśli linki to strony inne niż supported fansite to ma prawo robić co mu się żywnie podoba, chyba że wpłaciłeś odpowiednią sumkę za reklamę.

Dariush756
05-11-2006, 15:51
Widzice i tak to jest a temat zaraz pewnie bedzie usuniety albo zamkniety...

Shinjix
05-11-2006, 15:58
Poj***bane forum.
Nikt Cie nie zmusza do korzystania z niego.

Mam w dupie wszystkich moderatorow zamkneli temat.
Tak to jest jak admini przyjmuja noobkow do teamu z zewnatrz... Te dzieci naduzywaja swojej wladzy....
Bardzo racjonalne myslenie. "Mam w dupie wszystkich, bo jeden z nich bla bla bla." I ty nas nazywasz dziećmi. pffff...

Widzice i tak to jest a temat zaraz pewnie bedzie usuniety albo zamkniety...
Jezeli masz jakieś zastrzeżenia lub uwagi co do decyzji moderatora, to skontaktuj sie w tym celu z administratorem serwisu.