|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2006
|
![]() Mam w dupie wszystkich moderatorow zamkneli temat.Bo napisalem ze hity nie "wchodza".A modek na to :hity nie wchodza bo nie chodza.. proste. . Byla dyskusja ale kochany modek zamyka ja.. Super traktuje sie tutaj forumowiczow... Poj***bane forum.Tak to jest jak admini przyjmuja noobkow do teamu z zewnatrz... Te dzieci naduzywaja swojej wladzy....
Ostatnio edytowany przez Dariush756 - 05-11-2006 o 15:13. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Od tego typu spraw masz przecież prywatną wiadomość. Jeżeli uważasz, iż decyzja moderatora (w tym przypadku moja) była niesłuszna skontaktuj się z nim. Zakładanie tego typu tematów niczemu nie słóży.Idź na żal.pl, tam cię wysłuchaja. Zawsze możesz złożyć skargę na moderatora do administratora forum.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro masz w dupie forum to po co jeszcze tutaj siedzisz?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie mam w dupie forum tylko modkow ktorzy nie potrzebnie kasuja tematy.Raczej by sie zajeli kasacja teamtow typu :czy fire sword swieci" Albo w jakiej jaskini znajduja sie cyklopy.Uzywam opcji szukaj nie bylo nic o tym temacie zalozylem swoj i oczekiwalem rozwiazania problemu od tego jest przeciez forum!!
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() My tez mamy Ciebie w dupie:>
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() FIu FIu ![]() @Down To byl link to ~~.org.pl >.< Ostatnio edytowany przez Zotemut - 05-11-2006 o 15:42. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zotemut
Jeśli linki to strony inne niż supported fansite to ma prawo robić co mu się żywnie podoba, chyba że wpłaciłeś odpowiednią sumkę za reklamę. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Widzice i tak to jest a temat zaraz pewnie bedzie usuniety albo zamkniety...
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Master Alucard
|
![]() Nikt Cie nie zmusza do korzystania z niego.
Cytuj:
Jezeli masz jakieś zastrzeżenia lub uwagi co do decyzji moderatora, to skontaktuj sie w tym celu z administratorem serwisu.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 05-11-2006 o 16:03. |
|
![]() |