Pokaż pełną wersje : Elitarne serwery?
Walekifa
11-11-2006, 14:39
Ehh.Mój drugi temat dzisiaj ;) Ale cuż,pomysł dość stary,i myślę że nie było takiego tematu. Co byście powiedzieli na "Elitarne Serwery" czyli takie,na których jest bramka.np. By założyć na takim postać na koncie musi być 1 postać z co najmniej 60 lvl. Nie wiem,czy by wypaliło,bo mogła by być tam pustka,ale z drugiej strony jest masa dobrych graczy,narzekających na noobów ,i poziom ludności. Teraz mogli by przebywać w towarzystwie tylko doświadczonych graczy.No i myślę że osiągi tamtejszych graczy były by potężne ;) Co sądzicie o tym pomyśle?
@ DOWN
Wiele osób zakłada drugie postacie,albo decyduje się na odejście z serwera,chodziarz by se względu na PA.
Moze i dobre ale:
1)Jak maja 60lvl to juz nimi graja i nie beda od nowa zaczynac
2)Jest masa noobkow ktore maja 60lvl+
Nikast Shynix
11-11-2006, 15:20
zrobić coś w stylu prOGame, tylko że w tibii? Może i fajnie, ale nie robić ograniczenia poziomu, bo zaraz noobek kupi postać na allegro...
Zle!
Nie moglbym wkurzac h-lvl :D
Ja , noob mam 51 lefel jus ! ! ! 1 1 1oneoneone
Wbilbym 60 i bym wkurzal tych h-lvli uhuh
Zle!
Nie moglbym wkurzac h-lvl :D
i właśnie po to mogłyby być takie serwery żeby nie wkurzały takie nooby jak ty !!!
Moze i dobre ale:
ja znam paru 80+ nawet 100+ :p, ale tu niechodzi mi juz o acc buyersów
wedlug mnie odpada lvl nie jest wyznacznikiem czy jestes noobem czy nie, jedyne co jest na + to to ze mogloby to zmniejszyc sprzedwanie postaci
Ehh.Mój drugi temat dzisiaj ;) Ale cuż,pomysł dość stary,i myślę że nie było takiego tematu. Co byście powiedzieli na "Elitarne Serwery" czyli takie,na których jest bramka.np. By założyć na takim postać na koncie musi być 1 postać z co najmniej 60 lvl. Nie wiem,czy by wypaliło,bo mogła by być tam pustka,ale z drugiej strony jest masa dobrych graczy,narzekających na noobów ,i poziom ludności. Teraz mogli by przebywać w towarzystwie tylko doświadczonych graczy.No i myślę że osiągi tamtejszych graczy były by potężne ;) Co sądzicie o tym pomyśle?
@ DOWN
Wiele osób zakłada drugie postacie,albo decyduje się na odejście z serwera,chodziarz by se względu na PA.
1. To napewno nie wjedzie w tibie.
2. Są też nooby co kupują chary na 60lvl+.
Ja bym wolał takie "Elytarne" serwery, te są chyba złym pomysłem.
O! Wygnać forumową elytę (która nie istnieje xD) na elytarne servery!1111
Bardziej poważnie... 60 lvl to za niski próg. Widywałem 50+ lvle będące nubami, więc 60+ pewnie też są.
Xzonixek
11-11-2006, 17:28
Tja jest taka 'forumowa' elitaX(
Noobem może być Dharel mający 117 ed lub 274 ms z furory więc to nie ma znaczenia od jakiego lvla...
Bardziej by pasowało od okresu posiadania konta w tibi. Osoby grające 4-6 miechów na 1 koncie mogłyby i/lub mające jakiś 50+ moglyby wejść na taki server.
Ciekawe komu byscie sprzedawali itemy, od kogo (poza sklepem) kupowali runy i powodzenia z respawn rate :|
Walekifa
11-11-2006, 21:00
Ciekawe komu byscie sprzedawali itemy, od kogo (poza sklepem) kupowali runy i powodzenia z respawn rate :|
Twierdzisz że było by tam mało ludzi? Bo według mnie przybywało by wielu nowych graczy(nawet ci,którzy świeżo co wbili 60 lvl,i chcą grać wśród elitarnych ;) )
Niestety, ostatnimi czasy widzę, że im większy lvl tym większy kretyn.
Oficer Wywiadu
12-11-2006, 03:12
Jest jeden elitarny serwer - Premia - kompletna porażka jeśli idzie o popularność - populacja od 40 do 120 graczy max.
Cipsoft napewno nie powtórzy tego błędu i nie zrobi drugiego serwera z ograniczonym dostępem.
Andrealfus
12-11-2006, 08:18
Moze i dobre ale:
Zdziwil bys sie.
Mam 65 lvl na trimerze i tam jest taka masa ludzi !!! logujesz sie i nooby do ciebie tylko pl? pl? frii items plx
a po drugie all expowiska zajete
po trzecie na trimerze jest power~~ jak cholera :( mialem taki przypadek ze 103 MS niepodobal sie moj oufit i plac kolego 100k albo cie zjedziemy.
polowa ludzi na trimerze z wysokim poziomem robi tak ze niemam na uhy to zabije sobie albo postrasze jakiegos 60lvl +
takie servy dobry pomysl :)
Diego'Odin
12-11-2006, 10:16
chcesz elitarny serwer ?
idz na premie
0 noobow (jak sa to wszyscy ich leją)
nie ma prawie pk
@oficer wywaidu
czemu porażka
tam jest bardzo fajnie i co z tego że mało ludzi przynajmniej tłoku i expowaiska wolne
Oficer Wywiadu
13-11-2006, 00:45
chcesz elitarny serwer ?
idz na premie
0 noobow (jak sa to wszyscy ich leją)
nie ma prawie pk
@oficer wywaidu
czemu porażka
tam jest bardzo fajnie i co z tego że mało ludzi przynajmniej tłoku i expowaiska wolne
Porażka dla cipsoftu - musi serwer dla paru osob trzymać.
Gram na Premii od roku ale od tego "fajnie" to czasem rzygać się chce,
wychodzisz na ulice - pusto
idziesz do depo - pusto
idziesz expic - spawn wolny - po kilku godzinach nie mozesz patrzec na monsterki, nikt nie przylezie, nikt cie nie powkurza, pierwsza osoba co przylezie zaklepie tylko kolejke, idzie expic gdzie indziej i czeka na info od ciebie że zwalniasz spawn ...
To co jest największym plusem premii - wysoka kultura graczy - zniechęca noobow, pkerów i innej maści szumowiny, którzy dodają kolorytu grze.
Kasztaniaczek
13-11-2006, 07:21
Porażka dla cipsoftu - musi serwer dla paru osob trzymać.
Gram na Premii od roku ale od tego "fajnie" to czasem rzygać się chce,
wychodzisz na ulice - pusto
idziesz do depo - pusto
idziesz expic - spawn wolny - po kilku godzinach nie mozesz patrzec na monsterki, nikt nie przylezie, nikt cie nie powkurza, pierwsza osoba co przylezie zaklepie tylko kolejke, idzie expic gdzie indziej i czeka na info od ciebie że zwalniasz spawn ...
To co jest największym plusem premii - wysoka kultura graczy - zniechęca noobow, pkerów i innej maści szumowiny, którzy dodają kolorytu grze.
Lecz niestety, nie kazdego stac na taka zabawe =\
dagothar
13-11-2006, 08:16
Elitarne serwery... To byłby dobry pomysł, gdyby do osiagniecia wymaganego limitu w grze trzeba by bylo byc kims wiecej niz uposledzonym nastolatkiem z nadmiarem wolnego czasu.
Impalable
13-11-2006, 09:26
Nie oceniaj ludzi po levelu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.