PDA

Pokaż pełną wersje : Elitarne serwery?

Walekifa
11-11-2006, 14:39
Ehh.Mój drugi temat dzisiaj ;) Ale cuż,pomysł dość stary,i myślę że nie było takiego tematu. Co byście powiedzieli na "Elitarne Serwery" czyli takie,na których jest bramka.np. By założyć na takim postać na koncie musi być 1 postać z co najmniej 60 lvl. Nie wiem,czy by wypaliło,bo mogła by być tam pustka,ale z drugiej strony jest masa dobrych graczy,narzekających na noobów ,i poziom ludności. Teraz mogli by przebywać w towarzystwie tylko doświadczonych graczy.No i myślę że osiągi tamtejszych graczy były by potężne ;) Co sądzicie o tym pomyśle?

@ DOWN

Wiele osób zakłada drugie postacie,albo decyduje się na odejście z serwera,chodziarz by se względu na PA.

matiiii
11-11-2006, 14:44
Moze i dobre ale:
1)Jak maja 60lvl to juz nimi graja i nie beda od nowa zaczynac
2)Jest masa noobkow ktore maja 60lvl+

Nikast Shynix
11-11-2006, 15:20
zrobić coś w stylu prOGame, tylko że w tibii? Może i fajnie, ale nie robić ograniczenia poziomu, bo zaraz noobek kupi postać na allegro...

Zotemut
11-11-2006, 15:24
Zle!
Nie moglbym wkurzac h-lvl :D

Ja , noob mam 51 lefel jus ! ! ! 1 1 1oneoneone
Wbilbym 60 i bym wkurzal tych h-lvli uhuh

Pirus
11-11-2006, 15:55
Zle!
Nie moglbym wkurzac h-lvl :D

i właśnie po to mogłyby być takie serwery żeby nie wkurzały takie nooby jak ty !!!

0lik
11-11-2006, 16:04
Moze i dobre ale:

ja znam paru 80+ nawet 100+ :p, ale tu niechodzi mi juz o acc buyersów

wedlug mnie odpada lvl nie jest wyznacznikiem czy jestes noobem czy nie, jedyne co jest na + to to ze mogloby to zmniejszyc sprzedwanie postaci

Demek
11-11-2006, 16:09
Ehh.Mój drugi temat dzisiaj ;) Ale cuż,pomysł dość stary,i myślę że nie było takiego tematu. Co byście powiedzieli na "Elitarne Serwery" czyli takie,na których jest bramka.np. By założyć na takim postać na koncie musi być 1 postać z co najmniej 60 lvl. Nie wiem,czy by wypaliło,bo mogła by być tam pustka,ale z drugiej strony jest masa dobrych graczy,narzekających na noobów ,i poziom ludności. Teraz mogli by przebywać w towarzystwie tylko doświadczonych graczy.No i myślę że osiągi tamtejszych graczy były by potężne ;) Co sądzicie o tym pomyśle?

@ DOWN

Wiele osób zakłada drugie postacie,albo decyduje się na odejście z serwera,chodziarz by se względu na PA.

1. To napewno nie wjedzie w tibie.

2. Są też nooby co kupują chary na 60lvl+.

Rybzor
11-11-2006, 16:52
Ja bym wolał takie "Elytarne" serwery, te są chyba złym pomysłem.

Lasooch
11-11-2006, 17:04
O! Wygnać forumową elytę (która nie istnieje xD) na elytarne servery!1111

Bardziej poważnie... 60 lvl to za niski próg. Widywałem 50+ lvle będące nubami, więc 60+ pewnie też są.

Xzonixek
11-11-2006, 17:28
Tja jest taka 'forumowa' elitaX(
Noobem może być Dharel mający 117 ed lub 274 ms z furory więc to nie ma znaczenia od jakiego lvla...
Bardziej by pasowało od okresu posiadania konta w tibi. Osoby grające 4-6 miechów na 1 koncie mogłyby i/lub mające jakiś 50+ moglyby wejść na taki server.

Lisu
11-11-2006, 17:31
Ciekawe komu byscie sprzedawali itemy, od kogo (poza sklepem) kupowali runy i powodzenia z respawn rate :|

Walekifa
11-11-2006, 21:00
Ciekawe komu byscie sprzedawali itemy, od kogo (poza sklepem) kupowali runy i powodzenia z respawn rate :|

Twierdzisz że było by tam mało ludzi? Bo według mnie przybywało by wielu nowych graczy(nawet ci,którzy świeżo co wbili 60 lvl,i chcą grać wśród elitarnych ;) )

ripper
11-11-2006, 22:19
Niestety, ostatnimi czasy widzę, że im większy lvl tym większy kretyn.

Oficer Wywiadu
12-11-2006, 03:12
Jest jeden elitarny serwer - Premia - kompletna porażka jeśli idzie o popularność - populacja od 40 do 120 graczy max.

Cipsoft napewno nie powtórzy tego błędu i nie zrobi drugiego serwera z ograniczonym dostępem.

Andrealfus
12-11-2006, 08:18
Moze i dobre ale:

Zdziwil bys sie.
Mam 65 lvl na trimerze i tam jest taka masa ludzi !!! logujesz sie i nooby do ciebie tylko pl? pl? frii items plx

a po drugie all expowiska zajete

po trzecie na trimerze jest power~~ jak cholera :( mialem taki przypadek ze 103 MS niepodobal sie moj oufit i plac kolego 100k albo cie zjedziemy.

polowa ludzi na trimerze z wysokim poziomem robi tak ze niemam na uhy to zabije sobie albo postrasze jakiegos 60lvl +

takie servy dobry pomysl :)

Diego'Odin
12-11-2006, 10:16
chcesz elitarny serwer ?
idz na premie
0 noobow (jak sa to wszyscy ich leją)
nie ma prawie pk

@oficer wywaidu
czemu porażka
tam jest bardzo fajnie i co z tego że mało ludzi przynajmniej tłoku i expowaiska wolne

Oficer Wywiadu
13-11-2006, 00:45
chcesz elitarny serwer ?
idz na premie
0 noobow (jak sa to wszyscy ich leją)
nie ma prawie pk

@oficer wywaidu
czemu porażka
tam jest bardzo fajnie i co z tego że mało ludzi przynajmniej tłoku i expowaiska wolne

Porażka dla cipsoftu - musi serwer dla paru osob trzymać.

Gram na Premii od roku ale od tego "fajnie" to czasem rzygać się chce,
wychodzisz na ulice - pusto
idziesz do depo - pusto
idziesz expic - spawn wolny - po kilku godzinach nie mozesz patrzec na monsterki, nikt nie przylezie, nikt cie nie powkurza, pierwsza osoba co przylezie zaklepie tylko kolejke, idzie expic gdzie indziej i czeka na info od ciebie że zwalniasz spawn ...

To co jest największym plusem premii - wysoka kultura graczy - zniechęca noobow, pkerów i innej maści szumowiny, którzy dodają kolorytu grze.

Kasztaniaczek
13-11-2006, 07:21
Porażka dla cipsoftu - musi serwer dla paru osob trzymać.

Gram na Premii od roku ale od tego "fajnie" to czasem rzygać się chce,
wychodzisz na ulice - pusto
idziesz do depo - pusto
idziesz expic - spawn wolny - po kilku godzinach nie mozesz patrzec na monsterki, nikt nie przylezie, nikt cie nie powkurza, pierwsza osoba co przylezie zaklepie tylko kolejke, idzie expic gdzie indziej i czeka na info od ciebie że zwalniasz spawn ...

To co jest największym plusem premii - wysoka kultura graczy - zniechęca noobow, pkerów i innej maści szumowiny, którzy dodają kolorytu grze.

Lecz niestety, nie kazdego stac na taka zabawe =\

dagothar
13-11-2006, 08:16
Elitarne serwery... To byłby dobry pomysł, gdyby do osiagniecia wymaganego limitu w grze trzeba by bylo byc kims wiecej niz uposledzonym nastolatkiem z nadmiarem wolnego czasu.

Impalable
13-11-2006, 09:26
Nie oceniaj ludzi po levelu.