Pokaż pełną wersje : Meemento Life
pilkarzyk10
11-11-2006, 19:03
Witam Wszystkich :)
Chciałbym zaprezentować historię mojego Życia na Askarze.Troche się męczyłem więc proszę o komentarze.Od razu mowie że to nie key logger.Nie wierzycie nie sciągać ale gorąco Polecam:)
http://rapidshare.com/files/2921453/Meemento_Life*****.html
Prosze o komentarze:):cup:
P.s. Pozdro Dla all Ziomków z Askary :)
Sir-Bodzio
11-11-2006, 19:08
No Zaje***** ^^!! jak cos to ja Szymon xD mowiles na tibi ze; jest Zaje***** i masz racije ^^ polecam 10/10
Shorty_Master
11-11-2006, 22:28
Ściągałem godzine, i niestety stwierdzam że mogłem ten czas lepiej wykorzystać bo filmik taki sobie, to twój 1wszy WMV ?
Sir-Bodzio
11-11-2006, 22:41
Ściągałem godzine, i niestety stwierdzam że mogłem ten czas lepiej wykorzystać bo filmik taki sobie, to twój 1wszy WMV ?
co ty gadasz :/!?
pilkarzyk10
12-11-2006, 08:53
tak to moj pierwszy wmv
LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??8o
pilkarzyk10
12-11-2006, 19:19
Cos widze że mało comentów...Prosze o Komentarze:)!!!
pilkarzyk10
13-11-2006, 18:18
Co jest Sciagac i Comentowac...go go go :)
Nie najgorszy ale moglo by byc lepiej... popracuj troche....
-=DanieL=-
13-11-2006, 21:07
LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??8o
Co ma idioto piernik do wiatraka? To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. Zastanów się co piszesz. To jakbyś przeczytał książke i powiedział koledze "Nie podobała mi się ta książka", a on by ci odpowiedział "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". Idiotyzm ludzi zaskakuje.
filobossek2
14-11-2006, 14:24
Film taki sobie 4/10...
Film średni...
szkoda że w tym temacie 3/4 postów to posty autora oraz jego kumpli, którzy zgodzili się napisać dobrą opinię ;/
no Filmik zajebisty :D polecam :D:D: :):) 9/10 :D
pilkarzyk10
14-11-2006, 15:27
Film średni...
szkoda że w tym temacie 3/4 postów to posty autora oraz jego kumpli, którzy zgodzili się napisać dobrą opinię ;/
chyba twoi kumple wystawiaja ci opinie....poza jedną osobą która znam..reszta pozostaje mi nieznajmoma..wiec jak nie wiesz nie udzialaj sie....
p.s.kolejne dziecko neostrady
Co ma idioto piernik do wiatraka? To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. Zastanów się co piszesz. To jakbyś przeczytał książke i powiedział koledze "Nie podobała mi się ta książka", a on by ci odpowiedział "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". Idiotyzm ludzi zaskakuje.
Zacznijmy od początku ;P
Nie wyzywaj od idiotów - bo najprawdopodobniej jesteś gnojem, który nie zna się na ludzich:baby:
Nastepnie cytaty:
"...Zastanów się co piszesz.(...)"
Mała rada ~ to ty się zastanów za nim znów bezsensownego posta nabijesz...
"...To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. (...)
Ja nie mowię, że nie ma talentu, lecz skoro komentuje negatywnie filmy innych niech pokaże swój - chętnie ocenię...
Mój cytat...
LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??
Chyba źle zrozumiałeś ten kawałekB) "...Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??" to taka mała zachęta napisana ironią, ale ty jesteś za mały żeby to pojąć :D
Aha i jeszcze jedno : "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". ~ czy ja tu do czegoś porównywałam ??
To by było na tyle...
P.S
Film nie najgorszy, ale perfekt też nie jest 4- bym dała ;P
Idiotyzm ludzi zaskakuje. <----- Haha inteligent pierwszej klasy ~~ bez komentarza... xD
A jak nie umiesz czytać to zostań w tej podstawówce już do końca życia, może się kiedyś nauczysz. Wtedy wróć i odpisz, a teraz daj sobie spokój, bo to nie jest gra dla małych noobków, które tylko ludzi denerwują...
Pozdrawiam Basia !!!
-=DanieL=-
14-11-2006, 23:53
Nie wyzywaj od idiotów - bo najprawdopodobniej jesteś gnojem, który nie zna się na ludzich:baby:
Zastanów się co piszesz.
Mała rada ~ to ty się zastanów za nim znów bezsensownego posta nabijesz...
...nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów.
Ty to powidziałeś.
LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??
Chyba źle zrozumiałeś ten kawałekB) Nie widziałam jego filmu - natomiast chciała bym ujrzeć i ocenić, dlatego Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ?? to taka mała zachęta napisana ironią, ale ty jesteś za mały żeby to pojąć :D
Aha i jeszcze jedno : "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". ~ czy ja tu do czegoś porównywałam ??
To by było na tyle...
P.S
Film nie najgorszy, ale perfekt też nie jest 4- bym dała ;P
Idiotyzm ludzi zaskakuje. <----- Haha inteligent pierwszej klasy (...), bez komentarza... xD
Słuchaj, najpierw naucz się cytować posty, OK? Bo tych bazgrołów nie idzie czytać.
Słuchaj, najpierw naucz się cytować posty, OK? Bo tych bazgrołów nie idzie czytać.
Wystarczy poczytać to http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=17433
... i już wiadomo kim jesteś i co sądzą o tobie inni:D
-=DanieL=-
15-11-2006, 16:42
Wystarczy poczytać to http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=17433
... i już wiadomo kim jesteś i co sądzą o tobie inni:D
"Kul chłop, nie boi się pytać, wali prosto z mostu, tak trzymać " xd?
UP@
Faktycznie zachowujesz sie jak dziecko,i nie tolerujesz krytyki wobec siebie chociarz krytykujesz innych.
Czas sie zmienic.
@Topic
Całkiem Fajny Film ; )
"Kul chłop, nie boi się pytać, wali prosto z mostu, tak trzymać " xd?
Nie mówię o twoich komentarzach, które żeś sobie wstawił swoimi multii account ;P
pilkarzyk10
15-11-2006, 19:36
Prosze nie kłócić się tylko oceniać film
DZIEKUJE ZA UWAGE :)
pilkarzyk10
16-11-2006, 08:06
Czekam na dalsze comenty :)
pilkarzyk10
17-11-2006, 08:02
Chyba poprosze o wykasowanie tematu bo nikt nie ogląda :(
-=DanieL=-
17-11-2006, 09:43
Chyba poprosze o wykasowanie tematu bo nikt nie ogląda :(
Może id**to przestałbyś odświeżać ten temat w kółko? Jak ktoś nie chce go oglądać to daruj sobie masz już 3 post pokolei aż się dziwie, że jeszcze Cię nikt nie zreportował.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.