![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Meemento
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 140
Skille: 89/80
Poziom mag.: 8
|
![]() Witam Wszystkich
![]() Chciałbym zaprezentować historię mojego Życia na Askarze.Troche się męczyłem więc proszę o komentarze.Od razu mowie że to nie key logger.Nie wierzycie nie sciągać ale gorąco Polecam ![]() http://rapidshare.com/files/2921453/..._Life*****.html Prosze o komentarze ![]() ![]() P.s. Pozdro Dla all Ziomków z Askary ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
![]() No Zaje***** ^^!! jak cos to ja Szymon xD mowiles na tibi ze; jest Zaje***** i masz racije ^^ polecam 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Ściągałem godzine, i niestety stwierdzam że mogłem ten czas lepiej wykorzystać bo filmik taki sobie, to twój 1wszy WMV ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 72
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Nie najgorszy ale moglo by byc lepiej... popracuj troche....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Co ma idioto piernik do wiatraka? To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. Zastanów się co piszesz. To jakbyś przeczytał książke i powiedział koledze "Nie podobała mi się ta książka", a on by ci odpowiedział "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". Idiotyzm ludzi zaskakuje.
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 13-11-2006 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Film taki sobie 4/10...
P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :* Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 14-11-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Poziom mag.: 45
|
![]() Film średni...
szkoda że w tym temacie 3/4 postów to posty autora oraz jego kumpli, którzy zgodzili się napisać dobrą opinię ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Żagań
Imię: Meemento
Poziom: 140
Skille: 89/80
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
chyba twoi kumple wystawiaja ci opinie....poza jedną osobą która znam..reszta pozostaje mi nieznajmoma..wiec jak nie wiesz nie udzialaj sie.... p.s.kolejne dziecko neostrady |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wyzywaj od idiotów - bo najprawdopodobniej jesteś gnojem, który nie zna się na ludzich ![]() Nastepnie cytaty: "...Zastanów się co piszesz.(...)" Mała rada ~ to ty się zastanów za nim znów bezsensownego posta nabijesz... "...To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. (...) Ja nie mowię, że nie ma talentu, lecz skoro komentuje negatywnie filmy innych niech pokaże swój - chętnie ocenię... Mój cytat... LOL !! Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ?? Chyba źle zrozumiałeś ten kawałek ![]() ![]() Aha i jeszcze jedno : "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". ~ czy ja tu do czegoś porównywałam ?? To by było na tyle... P.S Film nie najgorszy, ale perfekt też nie jest 4- bym dała ;P Idiotyzm ludzi zaskakuje. <----- Haha inteligent pierwszej klasy ~~ bez komentarza... xD A jak nie umiesz czytać to zostań w tej podstawówce już do końca życia, może się kiedyś nauczysz. Wtedy wróć i odpisz, a teraz daj sobie spokój, bo to nie jest gra dla małych noobków, które tylko ludzi denerwują... Pozdrawiam Basia !!! Ostatnio edytowany przez basiax - 15-11-2006 o 16:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
... i już wiadomo kim jesteś i co sądzą o tobie inni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() UP@
Faktycznie zachowujesz sie jak dziecko,i nie tolerujesz krytyki wobec siebie chociarz krytykujesz innych. Czas sie zmienic. @Topic Całkiem Fajny Film ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum