Pokaż pełną wersje : Ognisty Miecz
Majtasek
27-08-2004, 16:12
:miecz: Mam Małe Pytanie Czy wie ktoś jak Zdobyć Ognisty Miecz?Bo Słyszałem że można Go Mieć w Rookgardzie.Ale Nie Wiem Jak Go zdobyć :(
Olorion.
27-08-2004, 16:16
Sry, nie mozna. Btw to nie fs tylko spike sword. Noo ale moze jak nabijesz na rooku 60 lvl to cipy w nagrode za wytwalosc dadza ci ocs takiego -.-
Dark Vilej
27-08-2004, 16:18
Jesli sie nie myle to chodzi ci o fsa, na rookgardzie go nie morzna zdobyc poniewaz wypada z bardzo silnych potworow (jak na rookgard). Jego cena wynosi przecietnie 5k (5,000gp). Na rookgardzie najlepsza bron ktora morzesz zdobyc to katana, ktora jest ukryta gdzies na wyspie ;)
Knight Marker
27-08-2004, 16:32
Ognistymiecz tzw Fire Sword wypada z Hero i Dragon lorda.
@Dark Vilej
Najlepszym mieczem który możesz zdobyć to Posion Dagger wypada z mino (bardzo rzadko).
Dark Vilej
27-08-2004, 16:46
@re Knight Marker
Zalezy z jakiej strony patrzec na te bronie, czy po stronie ataku (patrz poison dagger 18, katana 16), czy po stronie obrony (poison dagger 8, katana 14) ;)
Dla mnie katana jest lepsza, gdyz na rooku morzna spotkac sie z wieloma niebezpieczenstwami i wtedy przydaje sie wiecej defa ;)
Knight Marker
27-08-2004, 16:48
@re Dark Vilej
Masz rację zapomniałem spojrzeć na defa :]
O jakim swiecie mowiles ze fs za 5k?? 8o wez mi powiedz... moze antica co? bo na innych... :confused:
Olorion.
27-08-2004, 18:56
He? FS za 5k? chyba na antice, na titanii byl za 15k a na infernie pewnie wiele drozszy, Poisona chyba nikt nie ma na rooku, za malo minosow ^^
A co do defa to CO CIE ON OBCHODZI jak masz tarcze?!? chyba ze chodzisz tylko z mieczem, ale wtedy gl&hf
Fs kosztue na antice nieco ponad 2K Na eterni mozna go juz za 5K kupic. Ale na nowych swiatach jest duzo drozszy, a nawet niedostepny dla mass. Ale to prawda ze srednia cena to 5K.
@re Knight Marker
Zalezy z jakiej strony patrzec na te bronie, czy po stronie ataku (patrz poison dagger 18, katana 16), czy po stronie obrony (poison dagger 8, katana 14) ;)
Dla mnie katana jest lepsza, gdyz na rooku morzna spotkac sie z wieloma niebezpieczenstwami i wtedy przydaje sie wiecej defa ;)
Nie zauważyliście, że mając Copper Shield def liczy się tylko z tarczy, z broni nie. Więc bardziej opłaca się Poison Dagger. Ale ja w to nie wierzę, że tak jest ponieważ wtedy kupowanie Bright Sworda mając Fire Sworda byłoby bez sensu. Za duża różnica cenowa. Ale znawcy mówią, że to było testowane, więc...
Dobra dobra chłopaki ja wiem ze spike sworda mozna zdobyc wiem nawet jak ale najpierw musze sie podszkolić.....hehehe a i pozbierac skrzynki...... POZDROWIENIA DLA WYRZYTYCH............
Dark Vilej
28-08-2004, 08:42
Co do tej klutni ile kosztuje fs, to mowilem o nova. Tam ceny wachaja sie od 4-5k.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.