|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Jesli sie nie myle to chodzi ci o fsa, na rookgardzie go nie morzna zdobyc poniewaz wypada z bardzo silnych potworow (jak na rookgard). Jego cena wynosi przecietnie 5k (5,000gp). Na rookgardzie najlepsza bron ktora morzesz zdobyc to katana, ktora jest ukryta gdzies na wyspie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ognistymiecz tzw Fire Sword wypada z Hero i Dragon lorda.
@Dark Vilej Najlepszym mieczem który możesz zdobyć to Posion Dagger wypada z mino (bardzo rzadko). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @re Knight Marker
Zalezy z jakiej strony patrzec na te bronie, czy po stronie ataku (patrz poison dagger 18, katana 16), czy po stronie obrony (poison dagger 8, katana 14) ![]() Dla mnie katana jest lepsza, gdyz na rooku morzna spotkac sie z wieloma niebezpieczenstwami i wtedy przydaje sie wiecej defa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() @re Dark Vilej
Masz rację zapomniałem spojrzeć na defa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() O jakim swiecie mowiles ze fs za 5k??
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() He? FS za 5k? chyba na antice, na titanii byl za 15k a na infernie pewnie wiele drozszy, Poisona chyba nikt nie ma na rooku, za malo minosow ^^
A co do defa to CO CIE ON OBCHODZI jak masz tarcze?!? chyba ze chodzisz tylko z mieczem, ale wtedy gl&hf |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Fs kosztue na antice nieco ponad 2K Na eterni mozna go juz za 5K kupic. Ale na nowych swiatach jest duzo drozszy, a nawet niedostepny dla mass. Ale to prawda ze srednia cena to 5K.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Dobra dobra chłopaki ja wiem ze spike sworda mozna zdobyc wiem nawet jak ale najpierw musze sie podszkolić.....hehehe a i pozbierac skrzynki...... POZDROWIENIA DLA WYRZYTYCH............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do tej klutni ile kosztuje fs, to mowilem o nova. Tam ceny wachaja sie od 4-5k.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor tematu | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Smok solo | szoz | Filmy | 10 | 11-08-2004 18:47 |