Pokaż pełną wersje : 173 royal paladin hacked... :O
Gromexorek
16-11-2006, 08:03
http://z11.invisionfree.com/The_best_of_Tibicams/index.php?showtopic=43
Link bezpośredni:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14131
Propan Butan
16-11-2006, 08:51
Ophia szkoda ze ją hakli :( tymbardziej ze z mojego serva : /
Adii Getes
16-11-2006, 10:47
ale ten koles jest w*****ający, po co umieszcza filmy na tym swoim smierdzącym forum?? Kto ci zaufa?? Przecież to norma, koleś chce sobie zdobyć zaufanie, potem wpakować keylogera czy inny badziew. DAJ SOBIE RAZ NA ZAWSZE SPOKÓJ Z TĄ STRONĄ. A jeżeli już to dawaj tam filmiki które sam nagrałeś. Jeden z twoim commentów był "że filmik za słaby by dostał się na twoją strone" O M G a ty pewnie myślisz że ludzie kręcać filmik myślą "ey dobra teraz było dobre PK ale chyba za słabe by dostać sie na invisionfree to choć zabijemy paru naszych kumpli, zrobimy sieczke na servie, potem sami zginiemy i może nas doda". Pewnie myślisz że to dla kogoś zaszczyt dostać się na twoją strone.
Co do filmiku który sciągnąłem oczywiscie z głównej strony tibicam a nie z jakiegos badziewia. Filmik ani w 1% mi się nie podoba, nie wiem jakim to trzeba byc sku#%%elem by hakować i jeszcze kręcić z tego filmik. Hakują zazwyczaj niekochane dzieci, bo koleś nie rozumie że ktoś stracił na robienie postaci 2/3 lata a teraz hacker wszystko zepsuje bo chce sie pobawić i sam nie umie zrobić takiej postaci poniewaz do tego trzeba wytrwania, cierpliwości i poświecenia czasu co dla dziecka takiego jak haker jest trudne.
Native16
16-11-2006, 12:57
Btw:Skonczyles juz ?
AleLipaWHujJapierdole ....
TErazOnaMa 126 LVl :|Tylkoo Nooob potrafia Hacked...
Wsumie kiedys tez hack ale tylko 25 lvl raz ....2 lata temu;/
Buszmen2006
16-11-2006, 14:07
ale ten koles jest w*****ający, po co umieszcza filmy na tym swoim smierdzącym forum?? Kto ci zaufa?? Przecież to norma, koleś chce sobie zdobyć zaufanie, potem wpakować keylogera czy inny badziew. DAJ SOBIE RAZ NA ZAWSZE SPOKÓJ Z TĄ STRONĄ. A jeżeli już to dawaj tam filmiki które sam nagrałeś. Jeden z twoim commentów był "że filmik za słaby by dostał się na twoją strone" O M G a ty pewnie myślisz że ludzie kręcać filmik myślą "ey dobra teraz było dobre PK ale chyba za słabe by dostać sie na invisionfree to choć zabijemy paru naszych kumpli, zrobimy sieczke na servie, potem sami zginiemy i może nas doda". Pewnie myślisz że to dla kogoś zaszczyt dostać się na twoją strone.
Co do filmiku który sciągnąłem oczywiscie z głównej strony tibicam a nie z jakiegos badziewia. Filmik ani w 1% mi się nie podoba, nie wiem jakim to trzeba byc sku#%%elem by hakować i jeszcze kręcić z tego filmik. Hakują zazwyczaj niekochane dzieci, bo koleś nie rozumie że ktoś stracił na robienie postaci 2/3 lata a teraz hacker wszystko zepsuje bo chce sie pobawić i sam nie umie zrobić takiej postaci poniewaz do tego trzeba wytrwania, cierpliwości i poświecenia czasu co dla dziecka takiego jak haker jest trudne.
Omg Film jest ch**wy tez nie lubie hakerów ale skąd wiesz że Hakują "zazwyczaj niekochane dzieci". Hakują wszyscy Co mogą i potrafią jak byś mial Pass do Taifuna to nie mów że byś go nie zhakował bo i tak ci nie uwierze .Poprostu NIE UMIESZ wysłac komus keyloggera bądz trojana i tylko dlatego nie hakujesz ;)
Wielki Mancyz
16-11-2006, 14:20
filmik niedziala wogole mi sie na liscie niepojawia jak tibicam wlacze a all mam dobrze jednym slowem cos sie zryplo z tym filmikiem :D
Omg Film jest ch**wy tez nie lubie hakerów ale skąd wiesz że Hakują "zazwyczaj niekochane dzieci". Hakują wszyscy Co mogą i potrafią jak byś mial Pass do Taifuna to nie mów że byś go nie zhakował bo i tak ci nie uwierze .Poprostu NIE UMIESZ wysłac komus keyloggera bądz trojana i tylko dlatego nie hakujesz ;)
1. Ortografia.żal.pl
2. Wyjdź
@OnTop: Nice loot :| Hacki są sad bat tru, dla jednych tak, dla jednych inaczej.
MagField
16-11-2006, 15:02
@ Adii Getes
Też to zauwazyłem.
Adii Getes dobrze zes okreslij tego palanta ze swoim forum.
Co do filmu to nie srajcie zarem, bo gdybyscie hackli tego chara to byscie robili to samo a moze nawet gorsze rzeczy. Nice loot :P
.
W zupełności się zgadzam, przestań już...
Sir Radzio Angelus
16-11-2006, 16:31
Czy on wysylal itemy na
xurumen
darashia
czy mi się tylko zdawalo? o.0
filmik nie miły...
co do gromexora to on wstawial normalnie filmiki na forum, potem sie ludzie zaczeli pluc ze za duzo filmow wstawia i niema co robic , zrobil swoje forum w ktorym jest juz duzo fajnych filmow, jak widze ze jest jakis filmik wystawiony przez niego to nieboje sie wejsc w podany link bo wydaje mi sie ze jest spoko koles tyle. nierozumiem was tak zle i tak zle? ;)
@Adii Getes
Nie obrazaj hakerow.
@filmik
Nice.
@XIII
Hm... Haker nie jest raczej szkodliwy, bardziej Cracker i raczej ich mial dokladnie na mysli.
Co do filmu, to zal troche postaci i tego kto nia gral.
Czy musisz reklamowac ta j*bana strone? i tak ci nikt niezaufa bosheeeeeeeeeeeeeeeeee
Umiem zrobic Keyloggera oraz go wyslac i nie hakuje :p
@Topic
niezle sie dorobil cracker
Sir-Bodzio
16-11-2006, 18:01
Ja mu Zufam bo juz nieraz ztego linka sciongalem filma natego 2 michy teu i co hack? gowno nie ufasz nie sciongaj proste
Gromexorek
16-11-2006, 18:34
Oczywiście, co do sytuacji z moim komentarzem do filmu, nie wiesz o co chodzi, więc zamknij ryj. Ta osoba sama chciała, by jej film był na forum. A co do twojego komentarza odnośnie hakerów... wyczuwam zazdrość.
Maciek008
16-11-2006, 18:52
jak dla mnie to biebyl hack (chyba) wydaje mi sie t troche dziwne..typ loguje sie w swoim domku gdzie jest duzo zarabistych itemow g legi etc. i nagle zamiast zabrac te rzeczy lub pojsc do dp w veno bo tam mial domek posprawdzac co tam jest w dp itp polecial odrazu na edron i niewiadomo skad wiedzial do ktorego domku ma inva troche dziwne nie? mi sie wydaje ze chcial albo:
-pochwalic sie itemkami
lub
-ograbic kumplowi wartosciowy domek pozorujac to hakiem swojej postaci
to jes moje zdanie. Co o tym myslicie?
Gromexorek
16-11-2006, 18:55
@up:
Myśle, że jednak nie, bo teraz Ophia ma 120 któryś level.
Up
No więc filmik stary, bo na tibia.com nie ma listy z jej ostatnimi dedami
Zwyczajnie, niektóży tutaj z skrajności w skrajność ..
Ja proponuję twórcy tamtego forum zwykły napis :
"I founded this movie, then don't copy link to this movie on inner board."
Co prawda to słaby angielski w moim wykonaniu, ale zawsze coś ..
I naprawde, dlamnie ten który podał bezpośredni link do tego filmu zachował się jak skończony gnoj i szczyl, bo nie uszanował czyjeś pracy.
Co do samego filmu, autora i ofiary :
- ofiary nie znałem, wiadomo, że z jednej strony czuje dla niej współczucie, a z drugiej czuje zazdrość.
- autor, nie był głupi, poprostu pokazał bogactwo 173 lvl'a.
- film, jest fajny widać na nim wiele, ale to wiele przedmiotów wartych uwagi.
Co do cracker'a :
- cóż z tego, ludzie kraść będą ale widać, że to tylko i wyłącznie głupota tej postaci doprowadziło, że człowiek (prawdopodobnie), bez zdolności mógł dostać się do jej komputera, a ona trzymała na nim dane, zamiast spisać je na kartkę ..
I co ja na to ?
Obejrzałem, powiedziałem swoję i uważam, że tutaj dziecięce dyskusję z *&^%* (robaczkami), nie mają sensu.
Valariazz
16-11-2006, 21:08
Dlaczego czepiacie sie biednego Gromexorka ktory poprostu chce zobaczyc wreszcie jakis odpowiedz na swoim biednym forum? Albo i za to ze napisal pare glupich tekstow typu "Jaki to ja jestem fajny, teraz wszyscy daja filmiki na TibiCams bo chca byc tacy jak ja...." Albo "Ten film jest za slaby zeby wyswietlic go na moim evul dorbym forum!!! oneoneoneonethousand!! "
A co do filmiku... Poprostu nastepny frajer wzbogacil sie(i to niezle) na robocie innych. Zal mi takich ludzi...
Gromexorek
17-11-2006, 09:54
(...)" Albo "Ten film jest za slaby zeby wyswietlic go na moim evul dorbym forum!!! oneoneoneonethousand!! "(...)
Kolejny debil, który nie znając sytuacji wypowiada się. Autor filmu sam chciał, żeby jego film się tam znalazł.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.